Velkoobchod225 386 130

Servis a reklamace +421 556 118 133

Recenze

Firma JBL predstavila trojicu slúchadiel so vstavanou službou Google Assistant

18.01.2019
Google Assistant sa objavuje čoraz častejšie ako súčasť Bluetooth headsetov. Spolupráca s JBL začala minulý rok so zariadeniami série Everest, teraz spoločnosť predstavila ďalšie zariadenia v novej sérii slúchadiel Live.
více informací...

Recenze JBL Free – levnější alternativa za AirPods?

17.01.2019
Hledáte plně bezdrátová sluchátka ale AirPods vám z nějakého důvodu nevyhovují? S alternativou tuto zimu přišla společnost JBL, která před pár týdny začala prodávat zcela bezdrátová sluchátka JBL Free. Ty nabídnou velice podobné vlastnosti jako bestseller od Applu, s nějakými kompromisy navíc, avšak s podstatně nižší cenou.
více informací...

JBL má štvoricu nových plne-bezdrôtových slúchadiel

16.01.2019
Bezdrôtové slúchadlá sú stále v móde a značka JBL na výstave CES 2019 predstavila hneď štvoricu nových modelov. Vybrať si tak môže skutočne každý.
více informací...

Vyvracíme největší mýty o pitném režimu v zimě. Proč v něm sehrává ústřední roli filtrační konvice LAICA?

15.01.2019
Pitný režim – to je to, oč tu běží! Mnozí si myslí, že se o něm v poslední době diskutuje až přespříliš. Jiní naopak tvrdí, že osvěta okolo pitného režimu by mohla být ještě intenzivnější. Ať už patříte na jednu anebo druhou stranu barikády, určitě je vám jasné, že ani tak nejde o to, kolik tekutin vypijete, ale z čeho se bude váš pitný režim skládat a jak pravidelný bude. Máme pro vás 7 nejčastějších mýtů, které se kolem něj v zimním období točí, a osvětlíme také, proč je právě zima ideálním obdobím pro pořízení filtrační konvice LAICA.
více informací...

JBL Xtreme 2 - vyššia odolnosť, mohutnejší zvuk

11.01.2019
JBL Xtreme v prvej generácii prišiel na trh nečakane. Nič podobné tu tuším vtedy nik neponúkal. Odolný reproduktor, ktorý otváral ústa všetkým mojim známym. Potom sa na trhu objavilo viacero podobných kúskov s rovnakým logom a Xtreme už nebol až tak unikátny. Konečne tu teda máme update, ktorý dobehol hlavne konkurenciu z vlastnej dielne.
více informací...

Legendární značka Solis slaví 110 let. Takové byly její začátky

09.01.2019
Co má společného Curych, revmatismus a fyzika? Víc, než si na první pohled myslíte. Právě díky kombinaci výše zmíněného vznikla jedna z legend, která po 110 let zpříjemňuje životy rodinám, firmám i jednotlivcům po celém světě. A Česko není výjimkou. Ale abychom nepředbíhali, vezmeme to všechno pěkně popořádku. Pojďte společně s námi odhalit tajemství, které se skrývá za legendou s názvem Solis.
více informací...

Čo všetko vieme o novinkách JBL z CES 2019 v Las Vegas

08.01.2019
Niektoré novinky sme viac menej očakávali a ostali sme niektorými aj prekvapení. JBL Flip 5 bola jednou z očakávaných noviniek ale na zadok sme sa posadili z nového JBL PartyBox 1000! Zhromaždili sme pre vás informácie ktoré zatiaľ vieme.
více informací...

6 neoddiskutovatelných výhod parního čištění. Znáte je všechny?

07.01.2019
Parní čističe jsou hudbou budoucnosti. Neškodí životnímu prostředí a nedráždí alergiky ani domácí zvířata. Během několika mála chvilek s nimi vyčistíte prakticky celou domácnost. Nepotřebují chemické prostředky, protože v sobě kombinují účinnou sílu páry, vysoké teploty a tlaku. Proto v oblasti úklidu nemají konkurenci.
více informací...

Inhalace jako moderní a šetrný způsob prevence a léčby mnoha nemocí. TOP 5 nejlepších roztoků do inhalátorů.

03.01.2019
Vzduch kolem nás je plný cizorodých částic, které se během dýchání mohou dostat do dýchacích cest. Jde zejména o bakterie, viry, alergeny choroboplodné zárodky anebo nebezpečné zplodiny. Jak udržet sliznice dýchacího ústrojí v pořádku a zajistit, aby se dokázala sama s těmito nečistotami vyrovnat? Odpovědí může být inhalace za pomocí moderních inhalátorů Laica.
více informací...

NAY TECHBOX roka 2018: Predstavujeme slúchadlá a soundgear od JBL

02.01.2019
Aj v aktuálnom ročníku súťažnej ankety NAY TECHBOX roka 2018 môžete hlasovať za tie najlepšie produkty, bankové aplikácie a operátorov. Medzi najlepšími nechýbajú ani vynikajúce slúchadlá JBL Under Armour Sport Wireless Train a JBL Soundgear BTA, ktoré sú nominované v kategórii SLÚCHADLÁ a INOVÁCIA roka 2018.
více informací...

Jam Audio Out There: Najlacnejšie Bluetooth slúchadla s ANC na trhu

28.12.2018
Sami sme prekvapení, kam sú schopní zájsť výrobcovia slúchadiel s cenou, aby uspeli na vysoko konkurenčnom trhu. Teraz sa nám dostávajú do rúk hádam najlacnejšie bluetooth slúchadla s aktívnym potlačením šumu. Pri cene tesne pod 70€, sme zvedaví kde ušetrili.
více informací...

JBL má masívny Bluetooth reproduktor, ktorý na párty určite neprehliadnete

20.12.2018
Pod značkou JBL skupiny Harman, ktorú vlastní Samsung, vznikol pred asi mesiacom nový, presnejšie dva nové bezdrôtové reproduktory, ktoré sú ako stvorené pre bujaré a hlučné oslavy. Napovedá to aj ich označenie. V JBL ich jednoducho nazvali PartyBox.
více informací...

Recenze JBL Tune 500 – když už EarPods nestačí

18.12.2018
více informací...

JBL TUNE 600BTNC - noise canceling za stovku

14.12.2018
Bluetooth slúchadlá naberajú na popularite, veď klasické 3,5 mm audio konektory z našich smartfónov pomaly ale isto miznú. Tento model od JBL by mohol upútať pozornosť každého nadšenca hudby, ktorý chce slúchadlá cez uši (on-ear) a zároveň začína poškuľovať po technológii aktívneho potláčania okolitých ruchov (Active Noise Canceling).
více informací...

Najvýkonnejší JBL reprák na svete?

13.12.2018
Máme tu ďalšiu videorecenziu na najväčší "prenosný" reproduktor od JBL od WhiteRabbit Channel. A neostalo iba pri recenzii. Porovnali ho aj s JBL Boombox, ktorý je pri tomto kúsku trochu stratený. Pozri si túto krátku 10 minútovú videorecenziu.
více informací...

TEST JBL Charge 4: Opäť o chlp lepší!

12.12.2018
Očakávaná novinka, ktorá bola predstavená koncom augusta na veľtrhu IFA 2018 sa konečne dostáva do predaja. Jeden z najobľúbenejších prenosných reproduktorov prichádza v štvrtej verzii, ktorá je opäť o čosi lepšia.
více informací...

Vezmeš si mě?

10.12.2018
Máme jednu malou černou stylovou krabičku. Kdyby byla o něco menší, může si naše polovička myslet, že máme prsten a chceme ji požádat o ruku. Ale je to jen čerstvá novinka od Jam Audio.
více informací...

Jam Zero Chill: Téměř dokonalý reproduktor

06.12.2018
Před několika dny jsme se podívali na šikovný reproduktor značky Jam Audio. Tentokrát to máme reproduktor z druhého konce kategorie. V kategorii přenosných reproduktorů patří u značky Jam Audio mezi nejdražší. Nebojte se, ta cena není až tak vysoká. 
více informací...

JBL Charge 4: Pořádné basy s voděodolným reproduktorem

05.12.2018
Jeho jméno není zvoleno náhodně a reproduktor má vestavěnou powerbanku. Sám je totiž napájený baterií s kapacitou 7500 mAh. Novinka se nabíjí přes USB-C port. Batere umožní 20 hodin přehrávání.
více informací...

Luxusní, šmrncovní a cestovní

04.12.2018
Podzimní kolekce sluchátek od JBL rozšiřuje i rodinu Everest o konstrukčně i designově zajímavý model Everest Elite 150NC. Zevnitř pěkné a poměrně velké krabičky vyndávám přenosné zipové pouzdro, v němž v pravé polovině po otevření nacházím na měkkém čalouněném vnitřku úhledně osazená sluchátka. Špunty do uší jsou pevně fixována ve vytvarovaných komůrkách a káblík je přichycený páskem se suchým zipem. Velmi elegantní a funkční řešení. V levé polovině je v elastickém váčku dvojice náhradních nástavců velikostí a, samozřejmě, oranžový nabíjecí kabel. Už první kontakt mi prozrazuje, že model Everest Elite 150 NC patří kvalitativně a pravděpodobně i cenově do vyšší ligy.
více informací...

Značka Solis se za 110 let stala legendou. Čím si nás získala?

03.12.2018
Letos je to přesně 110 let od založení jedné z nejvýznamnějších a nejrespektovanějších značek, které stojí za výzkumem a distribucí spotřebičů pro profesionální použití i domácnost. Řeč je o švýcarské značce Solis, kterou v roce 1908 založil jistý vědecký pracovník specializující se na fyziku – doktor W. Schaufelberger.
více informací...

Filtrační konvice Laica: Poradíme jak na zdravé pití

03.12.2018
Voda je bezpochyby nejdůležitější tekutinou pro náš organismus, a právě proto je častým předmětem vědeckého zkoumání. Tak jak se mění trendy v našem životním stylu a staletími si lidstvo prochází různými obdobími, mění se i názory na důležitost pitného režimu. Dnes mezi odborníky převládá názor, že čistá voda je to nejlepší, co můžete dopřát svému organismu. Proč tomu tak je? Jakou vodu pijeme, na co bychom si měli dát pozor a pár perliček z minulosti si můžete přečíst v našem ebooku.
více informací...

JBL Endurance DIVE Řešení!

30.11.2018
Absolutně voděodolná bezdrátová sluchátka mohou na první poslech znít jako něco, co by mělo dnes už být samozřejmostí, ale řešení skrývá pár úskalí. JBL Endurance DIVE se s nimi popasovali statečně. Vlastně, zřejmě vyřešili všechno, co bylo potřeba.
více informací...

Proč parní čističe Ariete nejsou jako ty z teleshoppingu?

29.11.2018
„Horste, tohle je super, ultra, mega moderní čistič, se kterým vyčistíš podlahy, sousedovu kočku i šéfův oblek. Nepotřebuje vodu, nepotřebuje chemikálie, nepotřebuje vlastně vůbec nic. Pohání ho totiž solární elektřina. A když, Horste, zavoláš během následujících pěti minut, získáš nejen jeden, ale rovnou dva naše univerzální čističe. No jen řekni, není tohle báječné? Je to báječné!“
více informací...

JBL Tuner: Stvořený na cesty

28.11.2018
V minulém čísle sem vám představil tento přenosný JBL rádio repráček ve zkratce jako novinku s popisem pár základních technických parametrů. Přes léto sem v jeho společnosti strávil několik pohodových dní a tak sem si udělal poměrně přesný obraz, co všechno dokáže a kde má svoje hranice.
více informací...

Baristi testovali kávovary Ariete

27.11.2018
Není to tak dávno, co jsme navštívili pražírnu kávy značky Ebenica. Tentokrát jsme tam nebyli za účelem obeznámení se správnou přípravou kávy či postupem pražení, i když poslední jmenované jsme též viděli. Tentokrát nám baristi měli otestovat pákové espresso kávovary a pěnič na mléko značky Ariete.
více informací...

JBL Under Armour Sport Wireless Train: Nejen do fitka

26.11.2018
Spolupráce JBL a sportovní značky Under Armour má jasný koncept. Nabízet modely sluchátek, které splňují náročná specifika konkrétního sportu, které zároveň můžete používat pro běžný den. Firmy se s modelem JBL Under Armour Sport Wireless Train zaměřily na fitnesscentra, jak napovídá už samotný název. Výsledkem jsou over-ear bezdrátová sluchátka s perfektním designem.
více informací...

Hudební svět JBL

22.11.2018
JBL, americký výrobce reproduktorů s více než 701etou tradicí, je součástí koncernu Harman lnternational lndustries, který v roce 2016 převzal jihokorejský Samsung. Spojení s největším výrobcem chytrých telefonů na světě dává velký smysl - hudbu dnes přece převážně posloucháme ze smartphonů. V nabídce JBL proto najdeme výkonné bezdrátové Bluetooth reproduktory, velké reprobedny pro ozvučeni zahradních party i rllzné typy sluchátek - pro sportovce, na pohodlné denní nošení na cestách nebo kvalitní poslech pfi práci a odpočinku. Všechny produkty JBL vynikají moderním designem a špičkovým zvukem.
více informací...

První česká videorecenze na JBL PartyBox

21.11.2018
Od naešho partnera huramobil.cz tu máme první českou videorecenzi na čerstvou novinku JBL PartyBox. Ve videu se podívejte jak ve skutečnosti vypadá a co všechno dokáže. Nemusíte nic číst, jen spustit video!
více informací...

Under Armour Sport Wireless Train: Sluchátka stvořená pro váš trénink

20.11.2018
Hledáte sluchátka, která s vámi vydrží každodenní zápřah v posilovně? Kultovní značky JBL a Under Armour přichází tento podzim s dalším modelem ve společné řadě sluchátek. Under Armour Sport Wireless Train přináší design ve stylu Under Armour ve spojení s technologickými inovacemi JBL, díky čemuž jsou tato sluchátka jedinečným produktem, který se skutečně zaměřuje na to, co potřebujete při sportu nebo tréninku v posilovně. Sluchátka perfektně sedí a rychle schnou, takže se můžete soustředit na svůj výkon, zatímco skvělý zvuk vám pomáhá k lepší motivaci a soustředění.
více informací...

Zajímavý repráček Jam Audio Hang Up

16.11.2018
Sice to není JBL, ale zaujal nás reproduktor od firmy Jam Audio. Ten se do našeho hledáčku dostal právě kvůli některým vychytávkám, které nám u přenosných reproduktorů chybí. Pojďme se na tento malý kousek podívat.
více informací...

Filtrační konvice LAICA jako ochránce spotřebitelů i přírody. Seznamte se, prosím!

16.11.2018
Další zbytečný krám do domácnosti anebo moderní a nesmírně stylový doplněk, bez kterého si už nedovedete představit přípravu lahodných pokrmů, oblíbených nápojů, kávy či čaje? To je otázka, kterou si položí pravděpodobně každý spotřebitel, stojící před rozhodnutím, zda pořídit filtrační konvici či nikoli. A protože vám chceme tohle rozhodnutí usnadnit, připravili jsme pro vás dnešní článek. Dozvíte se v něm, proč jsou filtrační konvice LAICA společníkem, bez kterého se do budoucna neobejdete.
více informací...

První recenze JBL Under Armour Train od českého krále cyklistiky 2017 Tomáše Bábeka

15.11.2018
Ekrazit v nohách má král české dráhové cyklistiky 2017 Tomáš Bábek a my se netajíme, že jsme si padli do oka s tímto chlapíkem, naplněným pozitivní energií.
více informací...

Recenze JBL Everest Elite 150 NC – neutrální poslech bez rušení

14.11.2018
V dnešní recenzi se podíváme na bezdrátová sluchátka střední třídy – JBL Everest Elite 150 NC. Jak již název napovídá, jedná se o nejnižší model prémiové řady Everest Elite, jež navíc disponuje funkcí aktivního potlačení okolního zvuku. Vzhledem ke své kompaktní velikosti by se mohlo jednat o ideálního společníka na cesty, pojďme se tedy na sluchátka pořádně podívat.
více informací...

JBL PartyBox je už v Čechách

12.11.2018
Ve skladě nám vyložili od výrobce JBL první kousek reproduktoru JBL PartyBox 300, který zabírá plochou balením půl europalety. Nebylo nač čekat a ihned jsme se pustili do rozbalování. Naštěstí jsme měli k dispozici už rozbalený JBL Boombox a JBL Xtreme 2, takže bylo okamžitě s čím porovnávat.
více informací...

Humans of JBL – Startujeme soutěž o 15x lifestylová bluetooth sluchátka

09.11.2018
Na Instagramu spouštíme kampaň Humans of JBL, v průběhu které rozdáme až 15 kusů lifestylových bluetooth sluchátek JBL. Vyhrát jedny z nich můžete, když do 28. února přidáte originální fotku s krátkým textem na svůj Instagram, v kterém nebude chybět hashtag #humansofjbl.
více informací...

JBL GO2: Minivodník

08.11.2018
Miniaturní voděodolný Bluetooth reproduktor nabízí slušnou hudební reprodukci za velmi dobrou cenu. Oproti předchozímu modelu je o něco větší a těžší a má také o něco větší kapacitu baterie.
více informací...

#dobavodova přichází! Jak na to, abyste se stali její součástí?

07.11.2018
Filtrovaná voda – to je pojem, pod kterým si řada z nás představí tekutinu zbavenou chemických a jiných nečistot, případně vodu, která projde úpravou za pomocí filtračních zařízení. Ve skutečnosti to není až taková věda, jak se může na první pohled zdát. Filtrovanou, chemicky a zdravotně nezávadnou, chutnou a ještě k tomu cenově dostupnou vodu může mít každý z nás. Doma a kdykoli k dispozici. Stačí k tomu jedna jediná změna, kterou ve svém životě uděláte. Vyměníte zdlouhavé nošení lahví za pořízení filtrační konvice. Co taková konvice zvládne a proč by měla být součástí vaší povinné výbavy? To bude součástí následujících řádků.
více informací...

JBL Xtreme 2 – skutečný zvukový extrém

06.11.2018
Jedním z nejnovějších přírůstků mezi přenosnými Bluetooth reproduktory je pokračovatel rodu extrémních, JBL Xtreme 2. Oproti předchůdci zaznamenal jak designové tak i technické změny.
více informací...

JBL Tuner Black – perfektní reproduktor s rádiem

02.11.2018
JBL Tuner Black je perfektním a hlavně kompaktním reproduktorem, který zároveň slouží jako bezdrátové rádio. Kromě podařeného designu vás okouzlí i kvalitním zvukem.
více informací...

Humans of JBL – Soutěž o 15x lifestylová bluetooth sluchátka

01.11.2018
Na našem oficiálním Instagramu @jbl_cz_sk spouštíme kampaň Humans of JBL, v průběhu které rozdáme až 15 kusů lifestylových bluetooth sluchátek JBL a jeden stylový reproduktor. Vyhrát jednu z cen můžete, když do 28. února přidáte originální fotku na svůj Instagram a do textu vložíte hashtag #humansofjbl. Ptáte se jakou fotku? Jaká sluchátka, nebo reproduktor můžete vyhrát? Čtěte dále.
více informací...

Neinvestujte zbytečně do vybavení auta

31.10.2018
Firma Apple se umoudřila a s příchodem iOS 12 se postarala o jednu podstatnou novinku. Umožnila aplikacím třetích stran zrcadlit navigaci na dislayi automobilu. A vývojáři okamžitě přišli s aktualizací těch navigačních a my jsme neváhali a otestovali to na multimediálních jednotkách Kenwood.
více informací...

Recenze: JBL XTREME2: Přenosný voděodolný reproduktor s vynikající reprodukcí basů

29.10.2018
Dvojka v názvu naznačuje druhou, zlepšenou verzi tohoto populárního maxireproduktoru. Zdokonalení se týkají především integrace technologie JBL Connect+ na bezdrátové propojení vícera reproduktorů. Reproduktor má taktéž odolnost vůči vodě na úrovni standrardu IPX7. V praxi to znamená, že vydrží ponoření do hloubky 1 metru po dobu 30 minut. Samozřejmě jen s dobře uzavřeným krytem konektorů. Konstrukce reproduktoru umožňuje jeho zavěšení na hruď, přičemž oka na popruhy jsou designově velmi dobře zakomponovaná.
více informací...

Reproduktor JBL Xtreme 2 skvěle hraje a otevřete si s ním i pivo

25.10.2018
Reproduktory od JBL se vždy zaměřovaly na skvělý zvuk a hezký vzhled. Jinak tomu není ani v případě modelu Xtreme 2, který je odolný, mobilní, dobře vypadá a skvěle hraje.
více informací...

Za ty peníze docela kvalitní ticho

23.10.2018
Elegantní on-ear sluchátka Tune 600BTNC navrhla americká firma JBL z koncernu Harman, který nyní patří korejské firmě Samsung, a jsou vyrobena v Číně. Aby ten trochu komplikovaný životopis byl ještě dokonalejší, je nad kloubem levé mušle země původu trochu skrytě označena v azbuce. Tak tohle je ten globální svět!
více informací...

Recenze JBL Tuner Black

19.10.2018
Téměř v každé recenzi na bezdrátové audio reproduktory vyčítám modelům totéž - absenci rádia. Zdá se, že moje modlitby byly vyslyšeny a v JBL si konečně řekli, proč by novému reproduktoru kromě Bluetooth nepřidali i anténu a tuner.
více informací...

Minivodník: JBL GO2

17.10.2018
Miniaturní voděodolný Bluetooth reproduktor nabízí slušnou hudební reprodukci za velmi dobrou cenu. Oproti předchozímu modelu je o něco větší a těžší a má také o něco větší kapacitu baterie.
více informací...

Recenze JBL Endurance Sprint – ultimátní sluchátka na sport?

15.10.2018
Jste aktivní běžci nebo sportovci a hledáte nová sluchátka, u kterých se nebudete muset obávat toho, že vám někde vypadnou nebo že nebudou v uších dostatečně držet? Pokud je toto vaše největší obava, pravděpodobně vás zaujme recenze sluchátek, které si na následujících řádcích rozebereme. Jedná se o model JBL Endurance Sprint a jak již název napovídá, JBL s nimi cílí na všechny aktivní jedince.
více informací...

Bezdrátová sluchátka JBL Everest Elite 750NC jsou ideální na cesty

11.10.2018
JBL Everest Elite 750NC jsou robustní, přesto lehká sluchátka
Na první pohled zaujme design. Na to, že jsou sluchátka JBL Everest Elite 750NC propagována jako cestovní, působí poměrně mohutně. Nenechte se však zmást, samotná konstrukce sluchátek je velmi lehká. Robustní dojem je dán mimo jiné většími náušníky, než bývá u „cestovních“ sluchátek obvyklé. Zásluhou toho Elite 750NC výborně tlumí okolní zvuky. A netřeba se obávat, že sluchátka zaberou zbytečně hodně místa v příručním zavazadle. Díky chytré konstrukci jsou dostatečně skladná i na časté přenášení třeba v batohu.
více informací...

JBL Endurance Peaks – nová vodotěsná a stylová bezdrátová sluchátka

09.10.2018
Veletrh IFA 2018 v Berlíně nás zahltil množstvím produktů snad od každé firmy, která ve světě spotřební elektroniky něco znamená. JBL, americká společnost patřící do skupiny Harman International, je dobře známá i v ČR. My se teď podíváme na jejich plně bezdrátová sluchátka JBL Endurance Peaks.
více informací...

JBL Soundgear BTA – Bluetooth reproduktor z budoucnosti

05.10.2018
Viděli jste už někdy bezdrátový reproduktor kolem krku? Tak takovou tech hračku jako vystřiženou ze sci-fi filmu sem měl možnost testovat těsně před uzávěrkou vydání časopisu TECHBOX. A byla to zábava.
více informací...

Recenze JBL Go2: Šikovný reproduktor doslova do kapsy

03.10.2018
Na podvodní diskotéku to nebude, ale certifikace IPX7 ho ochráni proti náhodnému ponoření a běžným stříkancům vody. Dostupný je až ve dvanácti barvách.
více informací...

Slyšeli jste už o reproduktorech kolem krku?

01.10.2018
Už nějaký ten čas máme v nabídce produkt, který je těžko definovatelný, ale o to má víc výhod. Jedná se o JBL SoundGear a jakmile ho jednou vyzkoušíte, už ho budete chtít. Dobře poslouží i jako sluchátka, ale i jako reproduktor na stole.
více informací...

Ako správne nabíjať prenosné reproduktory

01.10.2018
Bežne predávané reproduktory sa dnes nabíjajú výhradné cez USB port, iba výkonnejšie modely s vysokokapacitnými batériami obsahujú špeciálnu nabíjačku. Pre nabíjanie reproduktorov najmä cez USB port treba dodržiať zopár zasád.
více informací...

Harman Kardon Omni 50+ – reproduktor, do kterého se zamilujete

27.09.2018
Konglometrát HARMAN, který zastřešuje také zvučná jména jako JBL či AKG, přišel toto léto s masivním reproduktorem Harman Kardon Omni 50+. Ten kromě ověřeného designu přináší i zvuk, který rozezvučí celý váš dům či zahradu.
více informací...

JBL GO2: Na cesty v druhé verzi

25.09.2018
Úspěšný model přenosného reproduktoru získal pokračovatele, který se chlubí voděodolností a elegantnějším tvarem.
více informací...

S navigací TomTom po Balkánských krajinách

21.09.2018
Jen 3 roky zpátky TomTom posunula podrobnost map balkánských zemí z nepoužitelných 16% na použitelné pokrytí. My jsme se rozhodli, že si znovu vezmeme navigaci TomTom a otestujeme ji pořádně, jak si poradí se záludnými balkánskými cestami.
více informací...

Recenzia JBL TUNE205BT: Výborná sluchátka s uchycením na krk

19.09.2018
Ne každý si chce do zvukovodu vecpat silikonový návlek. Jsme rádi, že sluchátka do uší, jak je známe z minulosti nebo několik málo modelů ještě stále existují. Nejsou o nic ochuzené a jsou bezdrátové s umístěním kabelu za krk. Používají osvědčený systém JBL, ovládací prvky a baterie jsou oddělené. Díky tomu se vám některé ze sluchátek nebude vytahovat z ucha kvůli zatížení kabelu. Upozorňujeme ale na to, že tento typ sluchátek nebude držet v uchu každému. Po založení vám mušle můžou vypadnout bez toho, abyste udělali jakýkoliv pohyb. Výrobce je nabízí v pěti barvách.
více informací...

JBL ukázalo čtyři produkty ze série Link s Google Asistant

17.09.2018
Čtveřice produktů z dílny JBL má v sobě zabudovaný nejen Google Assistant, ale i Chromecast. Taková kombinace umožní i osamělým lidem popovídat si. Ale teď vážně, díky těmto dvěma nástrojům může uživatel vydávat pokyny, ptát se či přehrávat hudbu. Chromecast zase umožní bezdrátově přenášet hudební nebo video obsah z mobilu či tabletu.
více informací...

JBL Go 2: Zaoblená cihlička, která se nebojí vody

13.09.2018
V roce 2015 byl světu představen reproduktor značky JBL s jednoduchým názvem Go. Zažil velký úspěch (o čemž svědčí i překonaná hranice 10 milionů prodaných kusů) a teďbyl světu představen jeho nástupce. Co nového tedy přinesl model model JBL Go 2?
více informací...

Recenzia JBL TUNE600BTNC: Sluchátka s dlouhou výdrží na baterii

11.09.2018
Sluchátka s aktivním potlačením hluku. To se nám líbí a funguje to výborně. Kromě toho jsou to pohodlná sluchátka, která nezaberou příliš místa. Jsou ideální na cestování a přesně v takovém stylu je výrobce zkonstruoval. Budou ladit k vašemu stylu, jsou totiž dostupná ve čtyřech barvách.
více informací...

Chceš uspořádat hlučnou párty? Je tu JBL PartyBox!

10.09.2018
Určitě uznáš, že JBL Boombox dělá neuvěřitelnej randál. Ale pokud chceš udělat ještě větší párty, tak JBL PartyBox reproduktory představené na výstavě IFA v Berlíně jsou určené přímo pro tebe!
více informací...

Recenze JBL Tuner – je libo reproduktor s rádiem?

07.09.2018
V dnešním testu se podíváme na žhavou novinku od společnosti JBL – bezdrátový reproduktor JBL Tuner. Jak již název napovídá, novinka má kromě obvyklých funkcí také možnost příjmu radiových vln. Tedy funkci, která se dnes už moc neobjevuje. Pojďme se podívat na to, jak si stojí a jak se liší od svých produktových sourozenců, které má společnost JBL dále v nabídce.
více informací...

Představujeme JBL Charge 4

06.09.2018
Mnozí z vás netrpělivě očekávali další generaci populárního reproduktoru JBL Charge. Předcházející verze byla inovována jen formou dostupného firmware, který povýšil technologii JBL Connect na JBL Connect +. Jaké novinky tedy můžete očekávat od nové verze.
více informací...

Harman Group získává 4 ocenění EISA

05.09.2018
Evropská asociace pro obraz a zvuk oceňovala v srpnu nejlepší produkty ve svých kategoriích. Je to jedno z  nejprestižnějších ocenění, které produkt může získat. Značky AKG, JBL a Harman/Kardon každý rok získají několik ocenění a ani tento rok tomu nebylo jinak. Některé produkty jsou už nějaký pátek na trhu a některé v nabídce teprve budou. Tak se na ně podívejme.
více informací...

JBL Bar Studio je skvělý soundbar za dobrou cenu

03.09.2018
I když většina dnešních televizorů, hlavně ve vyšších cenových hladinách, už nabízí slušný zvuk, mnohé domácnosti řeší zvuk i externě. Za nový a kvalitní soundbar však nemusíte zazplatit hromadu tisícovek.
více informací...

JBL XTREME 2 JE MENŠÍ BRÁCHA BOOMBOXU

30.08.2018
Je to video unboxing čerstvé novinky: JBL Xtreme 2. Ve videu najdete všechny potřebné informace, porovnání s JBL Boombox a ještě něco navíc. Ukážeme si jak je technologie JBL Connect+ jednoduchá na používání.
více informací...

Když chcete ozvučit večírek

28.08.2018
Bezdrátových reproduktorů je na trhu větší než velké množství. Nicméně modelů, u nichž výrobci deklarují výkon přes 40 W, a tudíž by měly být schopné ozvučit nejen celou domácnost nebo terasu, ale také větší večírek uprostřed divočiny, až tak mnoho není.
více informací...

V bitvě proti mobilům

24.08.2018
TomTom Go 6200 je navigační přístroj pro řidiče. Je to aktuálně nejvyšší model, ve kterém jsou po celou dobu životnosti předplacené všechny nadstandardní služby.
více informací...

Špunty pro La Manche

22.08.2018
Skoro před půl stoletím zazněla na břehu kanálu La Manche podivuhodná věta: „Já su tak šťastné!“ Její autor, František Venclovský, ji vyřkl po více než patnáctihodinovém boji se zrádným průlivem. Jestli by byl ještě více „šťastné“, kdyby při tom gigantickém zápasu s Golfským proudem a medúzami mohl poslouchat své oblíbené moravské lidovky, se už nikdy nedozvíme. Ale vyloučit to rozhodně nemůžeme.
více informací...

Archiv