225 386 130 Servis a reklamace225 386 191

Recenze

Společnost Kenwood představuje: Apple CarPlay

29.07.2016
CarPlay je další úroveň propojení automobilu se světem a bezpečnější způsob používání smartphonu v automobilu. Přes CarPlay můžete vybrané důležité funkce telefonu využívat na větší obrazovce audiosystému. Například navigaci, volání, SMS, hudbu a další podporované aplikace třetích stran.
více informací...

JBL Clip 2 - Tip redakce Techbox

28.07.2016
Audio gigant JBL, který funguje jako dceřinná společnost firmy Harman, představil následníka svého populárního reproduktoru Clip. Výsledkem je JBL Clip 2, ukázkově kvalitní reproduktor s perfektním zvukem, velmi dlouhou výdrží a vodotěsností.
více informací...

Před prvním použitím sportovních hodinek TomTom

27.07.2016
Navazujeme na předcházející článek, kde jsme si vybírali pro nás ty správné sportovní hodinky. Pokud jsme si už vybrali a máme je doma, tak  je potřebujeme před prvním použitím nastavit, a není to nic složitého!
více informací...

Kávové speciality jako z dobré kavárny? Odhalte s námi tajemství mistrů kávy!

26.07.2016
Milovníci Caffè latte, ledové kávy, Cappuccina nebo Macchiata si jistě svůj oblíbený nápoj nedokáží představit bez našlehané mléčné pěny. Ona pěnová čepice totiž kávový nápoj pozvedne na zcela novou úroveň. Tito kávoví gurmeti si tak záměrně vybírají ty nejlepší a nejvyhlášenější kavárny, kde je už obsluha většinou zná. Pokud si je pozvete na návštěvu, s „turkem“ nebo „rozpustnou“ u nich příliš nepochodíte. Co kdybyste jim ale nabídli kávu, na kterou jsou zvyklí ze svých oblíbených kaváren? Bez několika praktických pomocníků to ale nepůjde.
více informací...

Parní čističe a zvířata

25.07.2016
Parní čištění je efektivním způsobem, jak docílit zdravého a čistého domova. V minulém článku jsme si řekli, jak mohou parní čističe pomáhat alergikům. Jak na něj ale budou reagovat vaše domácí zvířata? Lze párou vyčistit také jejich pelíšky a klece? Přinesou parní čističe nějaké výhody v domácnostech s domácími mazlíčky? Pojďme se na toto téma podívat podrobněji.
více informací...

Sloupořadí

22.07.2016
V dnešní porovnávačce reprosoustav se střetla čtveřice sloupových reprosoustav. Vstupenkou do našeho miničtyřboje byla cenovka pohybující se okolo magické hranice 2 700 Kč (1000 eur). To je suma akceptovatelná mnohými zájemci o kvalitní reprodukci i v našich končinách. Shodou okolností dva z účastníků pochází z krajiny, která je aktuálně pořadatelem mistrovství Evropy ve fotbale, další pochází ze země, která je Slovenským soupeřem ve skupině a jen poslední připlul z poza oceánu - na ME si tedy nekopne. Tady jsme mu však zápolit dovolili. S jakým výsledkem tento nelítostný zápas skončil?
více informací...

Harman/Kardon GO+PLAY

21.07.2016
Společnost HARMAN představila před létem další hudební lahůdku pro náročnější posluchače, kteří si chtějí kvalitní reprodukci vychutnávat vždy a všude. Reproduktor GO+PLAY je – jak to už z jeho názvu vyplývá – předurčen přinést pořádnou dávku muziky všude tam, kam si ho přinesete. Exkluzivní konstrukce spojuje kvalitní textílii s rukojetí z nerezové oceli, díky níž je reproduktor, i přes svou váhu téměř 3,5 kilogramu, dobře přenosný. Rukojeť prochází napříč reproduktorem a na spodku slouží ve dvou bodech jako pevná opora v podobě nožiček s pogumovanými konci na eliminaci vibrací. Vyšší hmotnost reproduktoru je daní za celkově kvalitní vyhotovení, čtveřici výkonných měničů a taktéž zabudovaný akumulátor s výdrží až osm hodin na jedno nabití. Právě hmotnost se však pozitivně odráží na kvalitě zvuku, což však nemusí být pravidlem. U reproduktoru GO+PLAY však toto pravidlo jednoznačně platí.
více informací...

Hi-Fi sluchátka do 400 eur

20.07.2016
Z pestré nabídky jsme vybrali pět rozdílných zajímavých sluchátek s dostupnou cenou zhruba 300 eur. Každý fanoušek kvalitní zvukové reprodukce v kompaktním formátu by si mezi nimi měl najít ta svá.
více informací...

JBL Everest Elite700

19.07.2016
Časy se mění a přední „výrobci“ kvalitního zvuku nám neustále podsouvají nové vychytávky na zlepšení zvuku reproduktorů, komponentů i sluchátek. Jedny technologicky „našlapaná“ on ear sluchátka s technologií potlačení okolního hluku (ANC) a bluetooth mi pár dní před uzávěrkou zakotvili na redakčním stole. Tak sem si na ně trošku zaostřil a skutečně, bylo by o čem psát i na dvě strany.
více informací...

JBL Charge 3

18.07.2016
JBL chrlí pod hlavičkou Harman před startem letní sezóny jeden imageový speaker za druhým. Z nich většina je navíc odolná vůči vnějším podmínkám, přičemž kvalita zvuku se z generace na generaci zvyšuje. Aktuálním letním hitem by se mohlo stát třetí pokračování kultovního přenosného reproduktoru Charge, který, jak jsem měl možnost se přesvědčit na vlatní kůži, skutečně generačně vyspěl a posunul se o level výš z každé stránky. Navíc je dostupný až v pěti barevných vyhotoveních.
více informací...

Můj první maraton: Registrace

16.07.2016
Musela sem se zbláznit... to se nedá jinak nazvat... V nedeli 07.02.2016 mi přišel mail s instrukcemi na další ročník Mezinárodního maratonu míru v Košicích. Oblíbenou částí je sekce novinky, který čtu jako první. Hned mě upoutala informace, že připravují projekt „Můj první maraton".
více informací...

JBL Clip 2

15.07.2016
Na malých bluetoothových speakrech nemám rád, když na úrovni 90procentního vybuzení začnou hrát tak nějak nepěkně a jednoduše vás donutí výrazně ubrat hlasitost na výkon, kdy se zvuk opět stane poslouchatelným. Novinka tohoto léta JBL Clip 2 však tomuto nepěknému sportu neholduje, a tak sem si ho po vstupní zatěžkávací zkoušce na období testování připevnil na svazek klíčů a trávil s ním víc času, jak sem původně plánoval.
více informací...

Quincy Jones Choice

14.07.2016
Producent jednoho z nejprodávanějších alb všech dob, Thriller krále popu Michaela Jacksona, na ně přísahá a tvrdí, že v nich našel svatý grál sluchátkového světa. Tato sluchátka referenční třídy s automatickou kalibrací na potlačení vnějšího rušivého hluku představuje respektovaný rakouský výrobce jako jedny z nejpřesněji znějících na světě. Tak se podívejme.
více informací...

Harman/Kardon Go+Play: Styl, který oživí každý interiér

13.07.2016
Léto je vždy o zábavě a nezapomenutelných párty. Bavte se s novým reproduktorem Go+Play od mistra zvuku – společnosti Harman/Kardon. Jejch nový kouswk je nadesignovaný tak, aby vám nabídl dokonalý zvuk. K tomu si připočítejte nepřekonatelný styl, který rozpohybuje všechny vaše přátele.
více informací...

JBL Charge 3: Užijte si úžasný zvuk kdekoliv

12.07.2016
Rádi to roztočíte na neplánované párty u bazénu? Chcete být vždy připraveni a mít po ruce muziku, která roztancuje všechny? Tak si nezapomeňte váš stereo reproduktor JBL Charge 3, se ktorým si užijete úžasný digitální zvuk kdekoliv.
více informací...

Kupujeme si sportovní hodinky TomTom

11.07.2016
Pokud jste se rozhodli koupit si sportovní hodinky, určitě děláte nějaký sport pro Vaše zdraví. A je jedno či na amatérské nebo profesionální úrovni. A asi se chcete posunut dál, když uvažujete nad takovým pomocníkem. My Vám zase pomůžeme se správným výběrem.
více informací...

Marek Hamšík mi lezl po čtyřech u nohou!

10.07.2016
Toto mi nikdo neuvěří ! Marek Hamšík mi lezl po čtyřech u nohou! Ano, Marek Hamšík ! Přesně tyto výkřiky mě přinutily, abych se rozhlédl a uviděl nad sebou číro Marka Hamšíka, který lezl po velké prekážce Spartanrace uprostřed Hlavní ulice v Košicích. Pár chlapů v jeho blízkosti si užívalo a bavilo seba i fotbalovou hvězdu, která tuto srandu nepokazila. Rozdával úsměvy, neodmítl žádné plácnutí a užíval si též.
více informací...

Recenze Harman/Kardon GO + Play: Zvuk, který by měl mít doma každý!

08.07.2016
Mnoho z nás si vychutnává kvalitní zvuk především v klubech, kde ve většině případů jsou opravdu velice kvalitní reproduktory a speciální subwoofery se skvělým, čistým a vyváženým zvukem. Jaké by to ale bylo mít špičkový, čistý zvuk ukrytý v luxusním nestandardním designu i doma? To nám ukázal nový Bluetooth reproduktor Harman/Kardon Go + Play. Pro zajímavost, společnost Harman/Kardon dodává za příplatek zvuk i do luxusních automobilů BMW, Mercedes-Benz či Audi, což značí, o jakou kvalitní a prestižní značku se jedná. Na úvod bych také měl upozornit, že recenze bude opravdu o superlativech, protože při poslechu hudby na Go + Play mi stále běhá mráz po zádech.
více informací...

Můj první maraton

07.07.2016
Před měsícem přišel kolega s nápadem, že bychom pro náš magazín mohli získat příběh člověka, který se jako hobík rozhodl překonat sebe sama a s tím i pár překážek, co přináší život. O 2 týdny na to mě oslovila Ľubica Mnichová z aktivity Děvčata a ženy v pohybu, abychom pomohli zpestřit trénink děvčatům a maminkám se sporttestery a sluchátky. A když sem se zeptal, či tam mezi nimi takového člověka nenajdu, odpověď byla “samozřejmě”.
více informací...

Užijte si léto se skutečným zvukem kdekoliv

06.07.2016
Léto je v plném proudu a s ním i obodobí stanovaček, grilovaček, párty a užívání si slunka, vody a života vůbec. Nic nedoplní letní atmosféru plnou zábavy a radosti tak, jako oblíbená hudba. S novými přenosnými bezdrátovými reproduktory si ji můžete vychutnat opravdu kdekoliv v dokonalé kvalitě, přičemž oba poslouží i jako power bank pro váš smartphone či tablet.
více informací...

Světový pohár Towerrunning: Vídeň-Brno-Bratislava

04.07.2016
Přes víkend se uskutečnil největší a nejprestižnější závod v běhu do schodů v Evropěe. Tři místa hostila 50 elitních běžců z celého světa ze 4 světadílů a více než 500 hobby běžců. Vídeň a 150m vysoká Donauturm ,Brno a nejvyšší budova České republiky AZ TOWER a Bratislava s Ufem.
více informací...

Jednoduché a přesto výtečné: Těstoviny s pórkem

01.07.2016
více informací...

Legendární party v americkém stylu s pomocníky Ariete Party time

30.06.2016
Blíží se léto a prázdniny a tak jsme si vyzkoušeli uspořádat vlastní malou barbecue party v americkém stylu. A proč ne? Skvěle jsme se najedli a pobavili. S šikovnými pomocníky série Ariete Party time můžete také!
více informací...

TomTom a JBL na NESS City triathlon-e

29.06.2016
Na sobotu 25. června nás pozvali naši přátelé z Košického Progress Promotion na svůj nový projekt městského Triatlonu v Košicích. Nepřipraveni na 35 stupňové horko a v očekávání něčoho nového jsme rozbalili svůj stánek, kde si mohli triatlonoví hobíci i profíci vyzkoušet triatlonová sluchátka od JBL, ve slovenské outdoorové premiéře voděodolné reproduktory JBL Charge 3 , spolu s bestselery Xtreme, Go a Flip3 od JBL.
více informací...

Ariete: průkopník v parním čištění

28.06.2016
Možná už jste o parním čištění a jeho přednostech někdy slyšeli. Víte ale, kdo systém parního čištění vyvinul a přišel jako první na trh s „bojlerovými“ parními čističi? Byla to právě firma Ariete. Své technologie následně poskytnula dalším výrobcům formou licence, takže možná znáte parní čističe i jiných značek. Pojďme se teď ale společně podívat na firmu Ariete blíže, protože kromě zmíněného průkopnictví patří také k významným inovátorům této technologie.
více informací...

Denisa Rosolová je JBL pozitivní a svým fanouškům dopřeje zábavu i s JBL GO

27.06.2016
Denisa je finalistka posledních OH v Londýně na 400m překážek a dvojnásobná mistryně Evropy na 400m. S touto atletkou a nesmírně sympatickou ženou, jsme pro její fanúšikov v uplynulých dnech podpořili soutěž o nejprodávanější přenosný reproduktor JBL GO s jejím podpisem. Sice je už soutěž uzavřená a výherce vylosovaný, ale stále máte šanci. Napadlo by vás, kolik reproduktorů JBL GO se vejde na na atletickou překážku? Pro utajení se správná odpověď fotila na prekážce v 700km vzdálených Košicích :)
více informací...

JBL Charge 3: videorecenze od fony.sk

24.06.2016
Voděodolné reproduktory, které získaly certifikaci IPX7 jsou vděčným objektem pro testování. S radostí se o testovací kousek perou lidé jen aby si voděodolnost vyzkoušeli sami. Tentokrát si to zkusili na serveru fony.sk
více informací...

Iveta Putalová: Sportovní hodinky mi ulehčují trénink

23.06.2016
Povídali jsme si se známou atletkou o tom, jaké tech hračky používá při sportu. Iveta se specializuje na běžecké disciplíny na 200 a 400 metrů, přičemž v roce 2015 vytvořila slovenský halový rekord s nádherným časem 52,84 sekund při běhu na 400 metrů.
více informací...

Tip redakce Techbox: JBL Charge 3

22.06.2016
Vynovený stereo Bluetooth reproduktor od JBL opět překvapil. Už model Charge 2+ byl velmi zajímavý, ale Charge 3 ho překonává. Perfektně zpracované válcovité tělo má pogumované okraje, odolnou tkaninu nataženou pravděpodobně na kovové mřížce reproduktorů a poměrně velká gumová tlačítka na vrchní straně. V zadní části je gumový kryt ukrývající nejen microUSB port či 3,5 mm audio port na kabelové připojení zdroje, ale i klasický USB port na nabíjení jiných zařízení.
více informací...

Parní čištění: jak si vybrat? Kachna, mop a multivapori

21.06.2016
O výhodách parního čištění a firmě Ariete jsme psali v minulých článcích. Dnes bychom se na parní čističe chtěli podívat konkrétněji. Jak si vybrat parní čistič? Jaké typy máme a po kterém sáhnout? Podle čeho byste se měli při výběru parního čističe řídit? To vše se dozvíte na následujících řádcích.
více informací...

Vanilkové cupcakes s kaštanovým krémem

20.06.2016
Dnes pro Vás máme další sladký recept, který pro náš magazín připravila Lucka z Lulu´s bakery. Věříme, že se Vám budou sbíhat sliny jako nám a hned ho vyzkoušíte.
více informací...

JBL poskytuje audio řešení pro mobilní telefony Lenovo

17.06.2016
Vrcholné modely nových mobilních telefonů Lenovo Moto Z a Moto Mods opustily od klasického audio jack konektoru a obsahují jen jeden jediný a to USB typu C. Tyto telefony jsou nadupané nejmodernější výbavou, ale model Moto Mods jde trochu dál a nabízí možnost rozšířit svůj telefon pomocí přídavných modulů.
více informací...

Wesley Sneijder versus Jerome Boateng v kampani na sluchátka JBL Synchros

16.06.2016
Wesley Sneijder a Jerome Boateng jsou fotbalové hvězdy, které kromě vášně pro fotbal spojuje i legendární značka audio techniky JBL z koncernu Harman International. Oba dva se totiž stali jejími tvářemi. Vystupují spolu v povedené kampani na sluchátka JBL Synchros s názvem Show your passion – Ukaž svou vášeň. V té přenesli soupeření z trávníku do úsměvných situací z jejich života. Jako ambasadoři světoznámé značky JBL tak ukazují, že kořením jakéhokoliv sportu a soutěžení je jednoznačně smysl pro humor.
více informací...

Testujeme voděodolné reproduktory od Jam Audio

15.06.2016
Novinky od JBL s certifikací IPX 7 sem už otestoval a tak sem se porozhlédl v naší nabídce, jaké reproduktory s voděodolností bych mohl testovat dál. Mám díky testovačce o důvod víc, proč vyběhnout ven. Takové produkty se lépe testují venku v reálných podmínkách než doma v umyvadle či ve vaně.
více informací...

Jahodové cheesecake kostky

14.06.2016
Tentokrát sem si pro vás připravila zajímavou variaci klasického cheesecaku. Máslové těsto sem ozvláštnila mákem, samotný cheesecake zase čerstvými jahodami z naší záhrádky. Výsledek je opravdu velmi příjemný, svěži a mák s jahodami jsou spolu jednoduše super. Ať už právě je období dozrávání jahod, nebo máte ty vaše zmražené, výsledek bude vždy fantastický. Tak pojďme na to.
více informací...

Fotbalová a módní ikona Jerome Boateng je tváří globální americké značky JBL

13.06.2016
Jerome Boateng miluje hudbu, pomáhá mu připravit se na intenzivní námahu, kterou zakouší na hřišti. Jako Global Brand Ambassador značky JBL představuje Boateng to, co dělá sluchátka JBL jedinečnými – absolutní oddanost stylu, kvalitě a výkonu. Stejně jako světoznámý výrobce elektroniky je sebevědomý v každodenním životě a v akci se chová jako přirozený vůdce a nelítostný soupeř. Spojení hudby a sportu je v osobě Jeromeho silné a patrné na první pohled, takže jeho role šampióna, modelu, stylu, ikony a hudebního fanouška je stejně autentická, jako úsilí JBL o co nejlepší hudební reprodukci. Jerome používá hudbu k sebemotivaci před tréninky. Hudba mu pomáhá soustředit se také před zápasy. S pomocí JBL Jerome dokáže inspirovat lidi kolem sebe k tomu, aby podali svůj nejlepší životní výkon. Tato americká značka a Jerome tvoří společně kombinaci toho nejlepšího, co by si mohli audiofilové i sportovní fanoušci přát.
více informací...

Parní čističe pro a proti

13.06.2016
Úklid domácnosti a vytírání podlahy nemusí být náročnou a vyčerpávající prací. Nedaří se vám odstranit skvrny, nečistoty a mastnotu klasickými metodami, hadrem, mopem a arzenálem chemických prostředků? Už jste slyšeli o parním čištění? Parní čističe jsou moderním způsobem čištění různých povrchů v domácnosti, který vám nabídne překvapivé množství výhod. Pojďme se teď spolu podívat na přednosti i slabiny parních čističů, abyste se mohli rozhodnout, zda by se takový přístroj nehodil právě vám.
více informací...

Léto se sportovními hodinkami TomTom

11.06.2016
Nezadržitelně se nám blíži letní počasí spolu s vyššími teplotami a na to vtipně upozorňuje firma TomTom, abyste "zahodili" svoje zastaralé řešení na měření sportovní aktivity. Už nemusíte mít nadále na ruke připnutý mobilní telefon ze kterého vede slúchátkový kabel a máte ho přes bluetooth napárovaný na hrudní pás pro měření frekvenčního tepu.
více informací...

Pokračujeme v potápění: Tentokrát s JBL Clip 2

10.06.2016
Minulý týden sem otestoval úspešné JBL Charge 3 a proto sem bol zvědavý na jednu z dalších novinek JBL Clip 2. Jeho předchůdci byli už několikrát v různých redakcích testovány, ale všichni se nějak "obávají" otestovat voděodolnost. Je to dané asi tím, že elektronika + voda nejde jaksi dokupy. Ale výrobci JBL boří tento mýtus a tak se jde testova další kousek.
více informací...

JBL opět na Zlaté Tretře v Ostravě

09.06.2016
Jak už to začíná být pravidlem, i tentokrát jsme měi možnost zpříjemnit program vybraným atletům v zázemí meetingu Zlatá Tretra. Manažer meetingu Ali Juck si vymyslel  “JBL tunning účesů” . Pospojovali jsme teda sily JBL hudby a Remington s vlasovým nářadím a naše kadeřnice nastoupili ve foyer hotelu k dispozici atletům a atletkám. Nakolik jsou účesy atletů téměř identické a bez vlasů, pár atletek si zpříjemnilo život.
více informací...

JBL Xtreme patří i na jachty

08.06.2016
Ne každý má to štěstí (a peníze) trávit dovolenou na lodi podél jadranského pobřeží, ale když už se poštěstí, je dobré si to pořádně užít. Protože ne každá loď či jachta má dostatečný audio systém vybavený například rádii a reproduktory Kenwood, přichází ve správný čas JBL se svými vlajkovými loděmi JBL Xtreme. Podle ohlasů je s JBL Xtreme na jachtě maximální spokojenost se zvukem a podle obrázků to dnes už legendárnímu nejlepšímu evropskému přenosnému reproduktoru 2015-16 i velmi sluší. Spolu s odolností vůči vodě je skvělým společníkem i na lodě či jachty.
více informací...

JBL a TomTom na cestách s atlety

07.06.2016
Tento rok je pro atlety ve znamení mnoha příležitostí a několika vrcholů. Je to Rok olympijský a Rok mistrovství Evropy. Na olympiádu v srpnu se dostane ta neujžší špička, zatímco mistrovství Evropy na začátku července budou příležitostí pro širší skupinu špičkových atletů. Všichni poctivě zařezávali v zahraničí i doma. A protože máme mezi českými a slovenskými atlety hodně kamarádů a fandíme si nevzájem, je jen přirozené, že se naše sluchátka JBL, Yurbuds a AKG, sporttestery TomTom, repráky od JBL i kamery TomTom bandit stávají užitečnými i příjemnými společníky stovky až tisíce kilometrů z domova. Tento rok jsme je vyvenčili náramně v trojuhelníku mezi jamerickým Portlandem, jihoafrickým Potchefstsroom, japonským Kawasaki, Keňou, Kanárskymi ostrovy…..a Vysokými Tatrami samozřejmě…:)
více informací...

Domácí jogurt dostane vaše chuťové pohárky do extáze

06.06.2016
Domácí jogurtovač? Proč a k čemu? Regály obchodů jsou přeci plné jogurtů nejrůznějších příchutí. Milovníci svěžích chutí sahají po ovocném potěšení, konzervativci po přírodní bílé variantě nebo tradiční čokoládě a vanilce. A ti, kteří rádi experimentují, dávají přednost netradičním kombinacím – třeba příchuti oblíbeného dezertu stracciatella nebo chia semínkům, které jsou absolutní novinkou.
více informací...

Bucatini v alobalu - Bucatini al cartoccio. Delikatesa na neděli

03.06.2016
Lehká kombinace výjimečných ingrediencí pro milovníky zdravé výživy. V tomto receptu najdete oblíbené delikatesy italské kuchyně. Od oliv přes mozarellu až po capperi (kapary).
více informací...

Tagliatelle s vodkou - Tagliatelle alla vodka. Specialita na víkend

02.06.2016
Tagliatelle a vodka?  Že to nejde dohromady? Nechte se překvapit! Tuto kombinaci si určitě oblíbíte. Netradiční kombinace s úžasným výsledkem pro české gurmány!
více informací...

Citronové špagety - Spaghetti al limone

01.06.2016
V Itálii jsem se naučila ledasco, například i to, kde se dá dobře najíst mimo domov. Pokud byste se chtěli při toulkách v Itálii najíst, tak určitě navštivte někde při cestě stavovací zařízení s názvem "Trattoria". Pokud tam bude stát na parkovišti hodně kamionů, tak jste vybrali určitě to správné místo, kde se dobře i za dobrou cenu najíte. Trattorii poznáte i podle kostkovaných ubrusů. Zaručeně si pochutnáte na pravých lokálních specialitách.
více informací...

Kúpte TomTom GO/RIDER/TRUCKER a získajte nafukovacie futbalové kreslo

01.06.2016
Vedeli ste?
Leto práve začína a mnohí z nás budeme cestovať – nie len  za futbalom, ale taktiež na dovolenky .

POZÝVAME  VÁS K PRIORITNEJ JAZDE
Hovorí  sa cesty sú pre všetkých. To však neznamená, že sú na tom všetci  vodiči rovnako. Je tu špeciálny spôsob šoférovania – bez sedenia v zápchach, spôsob šoférovania pri ktorom sa nejazdí každý deň tou istou trasou. Je to šoférovanie pri ktorom sa cítite ako by ste patrili do exkluzívneho klubu: Klub prioritnej jazdy. Je to ten druh jazdy, ktorý vám dáva kontrolu sa dostať z bodu A do bodu B, do bodu C alebo do akéhokoľvek písmena z abecedy ktoré chcete.

Šoférujte ako miestni vďaka pokročilej technológii navigovania, ktorá predvída  dopravné zápchy už počas plánovania vašej trasy. Aktualizácia v reálnom čase dáva presný čas príchodu, na ktorý sa môžete spoľahnúť.
Zistite, ako to celé funguje

Naše satelitné navigácie robia šoférovanie jednoduché. Jednoducho vyberiete cieľ na mape alebo si cestu naplánujete vopred s aplikáciou TomTom MyDrive, ešte než si sadnete  do auta. Obľúbené trasy, zastávky a destinácie nastavené cez aplikáciu MyDrive sa automaticky synchronizujú s vašou navigáciou.
Zistite, ako to celé funguje
více informací...

Utopili jsme JBL Charge 3?

31.05.2016
Před pár dny vyšla recenze na JBL Charge 3, která všeobecně popisuje reproduktor a zaměřuje se na zvuk. Já jsem se na tento reproduktor vrhl z jiného konce, a reálně ho otestoval v podmínkách pro které je určený a na to, co je jeho novou předností. Tou je samozřejmě voděodolnost a tak sem ho topil a topil a ještě jednou utopil :)
více informací...

Recenze JBL CHARGE 3: reproduktor, ze kterého můžete poslouchat hudbu i v bazénu

30.05.2016
Většina z nás by ráda poslouchala hudbu úplně kdekoliv. Co si budeme povídat, elektrické výrobky nemají rády vodu a to samé platí například i o reproduktorech. Pokud tedy poleháváte u svého bazénu nebo chcete poslouchat hudbu ve vaně, vzniká zde poněkud velký problém. Pokud nechcete riskovat, že o reproduktor přijdete, je potřeba si pořídit reproduktor, který je voděodolný/vodotěsný. A právě jeden takový se nám nyní dostal do redakce na otestování – JBL Charge 3, který je nástupcem modelu JBL Charge 2+. Pokud si plánujete pořídit nejenom na letní sezónu reproduktor, který se nebojí i vody a zároveň slouží jako powerbanka, tak pozorně čtěte následující řádky.
více informací...

Kenwood KDC-BT500U představuje AVRCP 1.5 pro bezdrátové vyhledávání hudby

27.05.2016
Toto autorádio je jen jedním z nové řady jednotiek pro rok 2016 a disponuje nejmodernějšími technologiemi a širokou řadou nových funkcí.
více informací...

Luxusní italské penne se šunkou a ořechy z kuchyně food blogerky

26.05.2016
Do Itálie jsem se vdala ve 24 letech, ještě za starého režimu. Rodina mého italského manžela byla úžasná a velmi vstřícná. Společnost mi v domácnosti dělala 74 letá rodinná příbuzná, která svůj život zasvětila kuchařskému řemeslu. Na farmě, kde dlouhou dobu žila, vařila pro 12 hladových krků. Její den začínal ve čtyři hodiny ráno a všechno, z čeho v kuchyni kouzlila, čerpala z místních zdrojů.
více informací...

Vynikajúce penne so šunkou a orechmi

26.05.2016
Do Talianska som sa vydala v 24 rokoch, ešte za starého režimu. Rodina môjho talianskeho manžela bola veľmi srdečná a prívetivá. V domácnosti mi robila spoločnosť 74 ročná teta môjho manžela, ktorá zasvätila svoj život kuchárskemu remeslu. Na farme, kde žila s veľkou rodinou, varila pre 14 hladných krkov. Jej deň začínal ráno o štvrtej prípravou domácej cestoviny, všetko čo v kuchyni vykúzlila čerpala z miestnych zdrojov.
více informací...

Kvalitní zpěněné mléko za každých okolností

25.05.2016
Po kladných ohlasech na nový Vintage zpěňovač mléka od Ariete mi nedalo, abych si ho i já nevyzkoušel. Sice nemám rád kávu s jakoukoliv formou mléka, ale adeptů na tuto kombinaci se stále v domácnosti najde dost. Takže pojďme do toho.
více informací...

Harman Kardon Aura Studio

24.05.2016
Aura Studio je zajímavým kouskem od této americké společnosti. Z pohledu architektury samotného reproduktoru jde o atypickou 360° sestavu. Oválný tvar mi náramně připomínal včelí úl. Spodní část je tvořená ze šesti 1,5" středobasových reproduktorů a výškových tweeterů, přičemž zespodu je umístěný 4,5" basák. Dominancí Aura Studio je ozvučnice basového reproduktoru z organického skla, v jejímž středu je velký bassreflex (tuba)
více informací...

Harman/Kardon Onyx Studio 2

23.05.2016
Krásny designový kousek z dílny renomované značky se nám pokusil vyvrátit jakékoliv předsudky a obavy z jeho rozměrů. Od doby, kdy Sidney Harman a Bernard Kardon zkonstruovali svůj první FM tuner, proteklo řekou Mississippi v USA hodně vody. Ale filosofie této prestižní firmy se i přes bohatou a bujarou historii nikdy nezměnila - tvořit zařízení s nejlepším zvukem ve své třídě okořeněné futuristickým designem. Není divu, že přávě Harman Kardon je lídrem v oblasti prémiového lifestyle ozvučení. Futuristický a minimalistický design novinky, u kterého si pomyslíte, že tato věcička vypadá opravdu skvěle. Stále však hledáte další součásti balení, nějaké další reproduktory či kabely.
více informací...

TomTom neustále vylepšuje svoje hodinky

20.05.2016
Ještě v dubnu výrobce sportovních hodinek TomTom aktualizuje svoje aktuální modely Runner 2 a Spark. Kromě vylepšení, která jsou na pozadí a která hodinky stále dolaďují, je tu jedna příjemná funkce, která je ihned viditelná, pokud se dostatečně hýbete.
více informací...

Společnost Lufthansa nabízí pasažérům luxusní zvuk sluchátek AKG N60NC

19.05.2016
Asi jste zvyklí, že vám v letadle, vlaku či autobuse občas dopravci nabídnou k zapůjčení plastová sluchátka. Je to skvělý způsob, jak si můžete ukrátit dlouhé cestování sledováním filmů, poslechem hudby nebo hraním her bez rušení klidu vašich spolucestujících. Lufthansa, jedna z největších světových leteckých společností, se však rozhodla nabídnout svým zákazníkům něco navíc. Navázala spolupráci s Harman International Industries a vybavila svá letadla prvotřídními sluchátka AKG N60NC.
více informací...

JBL se stala oficiální značkou sluchátek a audia pro NBA

18.05.2016
Koncern Harman International, pod který spadá ikonická značka JBL, se stal na čtyři roky partnerem slavné basketbalové NBA v USA. Z tohoto jedinečného spojení těží nejen hráči a trenéři, ale zejména fanoušci, kteří si během zápasů, exhibic a doprovodných akcí vychutnávají legendární zvuk JBL a mohou si pořídit sluchátka a další elektroniku ze speciálních limitovaných edicí. Na obou stranách jde o velmi unikátní spolupráci. Pro NBA se jedná o prvního marketingového partnera z tohoto oboru, pro Harman je to vůbec první partnerství s profesionální sportovní ligou.
více informací...

Testovali jsme horké novinky ARIETE, espresso kávovar a pěnič mléka Vintage

17.05.2016
Byl čtvrtek 18.3., chvíli po obědě, když se objevil kurýr známé přepravní společnosti a odevzdal nám ve skladu zásilku z Itálie. Jaká byla naše radost po zjištění, že jsme právě dostali na stůl netrpělivě očekávané vzorky espresso kávovaru a pěniče na mléko modelovéřady Ariete Vintage.
více informací...

Křupavé waffle na počkání

16.05.2016
Sladké potěšení s naší novou značkou Ariete pokračuje! Mysleli byste si, že po cukrové vatě a palačinkách sáhnu po hotdogovači nebo popcornovači z řady Party Time, kterou teď ve velkéom zkouším. Nebránil bych se teda ani tomu, ale sladké v naší rodině milujeme, a proto jsme se rozhodli testovat wafflovač. Pro nás úplná novinka. Waffle jsme ještě nikdy nedělali a hned na úvod můžu říct, že premiéra dopadla přejedením.
více informací...

Cukrová vata jako z Matějské poutě

13.05.2016
Jak jde o testování, vždy se hlásím jako dobrovolník. Ještě ochotnější sem, když dostanu možnost testovat něco netradiční - vlastně čím větší výmysl, tím lépe. Výrobník cukrové vaty byl však už i na mně velká výzva. Bez jakýchkoliv znalostí a zkušeností se mi do toho velmi nechtělo. Očekával jsem, že budu muset kupovat speciální potraviny. Kolegové znalí problematiky mě vyvedli z omylu a tak byl výrobník cukrové vaty od společnosti Ariete naložen do auta. Těžko říct, kdo se těšil víc, jestli já nebo moje dítě.
více informací...

Zelené palačinky s červeným palačinkovačem

12.05.2016
Jak jste si už možná všimli, před pár dny do naší nabídky přibyla nová značka Ariete, která přichází na český i slovenský trh s retro řadou Party Time. Tato řada mě upoutala nejen svým stylovým designem z 50 let, ale i netradiční nabídkou výrobků. Po pár dnech od doručení první zásilky z Itálie k nám na sklad přišla výzva od kolegů na testování. Jako první produkt sem si vybral palačinkovač ze zmiňované řady. Tato sladká dobrota je v naší tříčlenné domácnosti velmi oblíbená a věděl sem, že svou rodinku velmi potěším.
více informací...

Recenze AKG Y50BT: Luxusní bezdrátová sluchátka s výraznými basy

11.05.2016
Spojit skvělý zvuk a ještě lepší design je opravdu velice těžké, bohužel ne každému výrobci se to povede. Jsme rádi, že se to opět povedlo původní rakouské firmě AKG, která působí na trhu od roku 1947. Vytvořila bezdrátová Bluetooth sluchátka AKG Y50BT, která vás zaujmou nejenom svým zvukem, ale především velice luxusním designem, který dostal cenu Red Dot Award 2015. Jak sluchátka dokážou tlumit okolní zvuk? Mají dobré basy? Nejenom tyto otázky vám zodpovíme v naší recenzi.
více informací...

Harman/Kardon v prémiových výrobcích okolo nás

10.05.2016
Kromě velké účasti značky Harman a JBL v luxusních automobilech představuje Harman/Kardon šperk přinášející lesk také dalším produktům předních výrobců. Vysoce kvalitní audio Harman/Kardon najdeme například v noteboocích, smartphonech, televizích, pračkách, telefonech a dalších prémiových výrobcích. Pojďme se podívat na zajímavé příklady věcí, které vděčí za skvělý audio systém značce Harman/Kardon.
více informací...

Sportovní bluetooth sluchátka už pod 1000 Kč

06.05.2016
Určitě mi dáte za pravdu, že při sportu nejsou moc žádoucí kabely vedoucí od sluchátek k nějakému zdroji hudby. Především většina sportovců používá telefon, který kromě přehrávání hudby většinou monitoruje vaši pohybovou aktivitu případně frekvenční tep, pokud máte navíc hrudní pás. Proto je někdy lepší zvolit bezdrátová sluchátka. Ale většinou se taková sluchátka pohybují v ceně přibližně  2700 Kč. Podívejme se na levnější alternatívu.
více informací...

Test epilátoru Homedics: Interview s testerkou po 4 měsících používání

05.05.2016
Protože se blíži období krátkých sukní a rukávů, přinášíme vám rozhovor s testerkou inovativního přístroje Homedics IPL-HH170 Epilátor Duo Pro + fotorejuvenizace pleti, který kombinuje obě výhody AFT a IPL technologie. Díky nové generaci pulzního světla je epilace ještě komfortnější a účinnější. Jak se testerce s přístrojem pracuje? Vidí po 4 měsících nějaké změny a využívá speciální funkce omlazení pokožky, tzv. fotorejuvenizace? Na toto všechno a ještě pár dalších otázek jsme se nebáli zeptat a odpovědi vám teď přinášíme!
více informací...

VideorecenzeAriete Pastamatic

04.05.2016
Zaujalo nás, že bývalý TOP manžer pracující v minulosti pro globální společnosti a dnes už přesvědčený a respektovaný “transformační kouč” Martin Novotný si se zájmem vzal k testování zařízení na výrobu těstovin Pastamatic. Připomeňme si, že Martin Novotný je velmi respektovaná osobnost a majitel portálu Vyvazenezdravi.cz. Obracejí se na něj desítky a stovky lidís prosbami o konzultace a další tisíce sledují a řídí se jeho doporučeními především k výživě. Prozradíme, že testování dopadlo dobře a doporučení směřuje hlavně k celiatikům.
více informací...

Recenze JBL Under Armour: pohyb v rytmu hudby bez jakéhokoli omezení

04.05.2016
Under Armour je americká značka která se proslavila před lety díky svému funkčnímu oblečení z něhož nejznámější jsou zřejmě kompresní trička a trenky. Postupně se na funkční prádlo nabalovalo čím dál tím větší množství produktů a poslední dobou máme možnost se od Under Armour obléct od hlavy až k patě. Značka se však nezastavila a kromě oblečení začala experimentovat také s fitness elektronikou a po svém vlastním sportovním náramku a váze uvedla ve spojení se značkou JBL také sluchátka, na která se dnes podíváme.
více informací...

Ariete Party time aneb Čas na pořádnou zábavu!

03.05.2016
Zavzpomínejte na dětská léta. Na dobu, kdy po městě a vesnici jezdily poutě, na chvíle s kamarády a spolužáky, kteří slavili narozeniny, konec školního roku nebo třeba začátek hlavních prázdnin. Co na takové pořádné oslavě či pouti nesmělo za žádných okolností chybět? Konfety, balonky, popcorn, párky v rohlíku, hranolky, hot dogy a hlavně hromady cukrové vaty a zmrzliny! Jestliže na tomto místě zamačkáváte v oku nostalgickou slzu, nezoufejte! Nezapomenutelné party a oslavy přece nepatří jen malým! S party pomocníky Ariete v typickém retro designu 60. let můžete uspořádat nezapomenutelnou oslavu narozenin se vším, co k takové pořádné akcičce patří!
více informací...

Homedics jako technologický inovátor

03.05.2016
Chloupky na různých místech má sice od přírody většina z nás, ale někdy trávíme až příliš mnoho času tím, že se jich snažíme zbavit. Metod epilace či depilace sice existuje celá řada, ale jedno mají společné - jsou mnohokrát nepříjemné, bolestivé a ošetření se musí provádět pravidelně. Skutečně dnes neexistuje nějaký způsob, jak se zbavit ochlupení bezbolestně a přitom spolehlivě? Jistěže existuje! Zapomeňte na vosky nebo vytrhávání chloupků, budoucnost patří technologii IPL.
více informací...

Janka a Danka Velďákovy fotily první lifestylové fotky náramků pro Tomtom

02.05.2016
Atletky Janka a Danka Velďákovy, které se připravují na olympiádu prožívaly uplynulý týden teplotní šok. Přešly z 30 stupňového horka Jižní Afriky do teplot okolo 5 stupňů na Slovensku. Využily dva dny před prvním startem v Košicích k focení vůbec prvních lifestylových fotek náramků k novým modelům TomTom Runner2 a TomTom Spark.
více informací...

Recenze JBL Synchros E40BT: Malá sluchátka s výrazným zvukem

02.05.2016
Sluchátka jsou v dnešní době součástí života každého nejenom mladého člověka, který má rád hudbu. Někteří preferují sluchátka do uší, jiní zase sluchátka náhlavní. Měli jsme tu čest otestovat náhlavní sluchátka JBL Synchros E40BT, které se velikostně vejdou například do školní tašky. Přípona BT znační přítomosti Bluetooth což znamená, že sluchátka jsou i bezdrátová a využijete je i v případě, že Apple představí iPhone 7 bez 3,5mm konektoru. Jaká je ale kvalita zvuku? Je spárování jednoduché?
více informací...

Pořádný zvuk pro váš televizor

29.04.2016
Slabinou téměř všech televizorů je reprodukce zvuku. Ta je častojen dostačující a pokud chcete kvalitnější zážitek ze sledování filmů, potřebujete investovat do samostatného audiosystému. Obvykle postačí šikovné stereo reproduktory se subwooferem, náročnější jedinci si koupí sestavu prostorového zvuku.
více informací...

Unboxing a první test Ariete Pastamatic

29.04.2016
Na tento víkend jsem se těšil už pár týdnů. Bylo jasné, že velká krabice se stane předmětem komentářů paní domácí jako “další krám doma, který musí pryč“. Byl jsem také zvědavý, jak dopadne srovnání s podobným výrobkem od Trebsu, který jsem zkoušel před pár roky s rozpačitým výsledkem. Jako těstovinový nadšenec jsem se pustil najprve do rozbalování nového zařízení na výrobu domácích těstovín Pastamatic. Do krabice se “leze” netradičně z boku, takže si ji postavíme " na stojáka”.
více informací...

Test TOUCHIT: Sluchátka JBL Everest 300

28.04.2016
Test sluchátek trochu jinak, od uživatele se zrakovým postižením. Přinášíme druhý test sluchátek, který jsme nechali otestovat nevidícím uživatelem - Filipem. Na zvuk se může soustředit více, než my a tu jsou jeho postřehy. Měl jsem možnost recenzovat sluchátka JBL Everest 300, bílé barvy. Příznivci černé nemusí být smutní, na našem trhu jsou i v této barvě. Měl jsem tu možnost zkoušet je pár dní, a zde jsou postřehy a dojmy.
více informací...

TEST JBL Horizon: víc než jen radiobudík

27.04.2016
O tom, že se JBL nebojí experimentovat, jsme se přesvědčili už dávno, když představil Bluetooth reproduktor, který zároveň slouží i jako radiobudík s LED lampou. Že zvláštní kombinace? Podle mně skvělý nápad, jak si zpříjemnit vstávání.
více informací...

Káva pro opravdové gurmety s retro nádechem: To je Ariete Café retro!

27.04.2016
Pokud někdo v Evropě rozumí kávě, tak jsou to rozhodně Italové. Kávovary tradiční Italské značky Ariete potvrzují kvalitou, designem a oblíbeností tuto obecně známou a respektovanou pravdu. Co má společného výborná káva, design 60. let a značka Ariete? Více, než se na první pohled zdá! Pákový kávovar Ariete Café retro je vše, jen ne „out“! Opravdoví milovníci kávy nedají dopustit na pákové kávovary, díky nimž si mohou vlastnoručně připravit lahodnou kávu, speciálně namletou dle preferencí a chuti a přesně tak, jak ji mají rádi. Pokud alespoň maličko tíhnete k retro stylu nebo jednoduše preferujete tradici a kvalitu a nový den si bez dobré kávy nedokážete představit, pak vaší pozornosti nesmí uniknout kávovar Ariete Cafè Retro.
více informací...

Ariete – Pastamatic: Kus slunné Itálie přímo u vás doma

26.04.2016
Zavřete oči a nechte se v myšlence unést někam daleko do prosluněné italské krajiny. Vychutnejte si vítr provoněný mořskou solí a levandulí z toskánských luk. Sluneční paprsky vás pálí na tváři a vzduchem se kromě krystalků mořské soli a levandule line vůně ještě něčeho mnohem zajímavějšího. Vůně čerstvě natrhané bazalky, masitých rajčat, zlatého olivového oleje, pikantního česneku a právě uvařených těstovin. Co takhle proměnit sen ve skutečnost a dopřát mu místo ve vaší kuchyni? Jestliže jste na uvedenou otázku odpověděli kladně, začtěte se do následujících řádků, na kterých vám představíme legendárního italského pomocníka Ariete, jež vám pomůže s přípravou domácích těstovín, nebo, chcete li,  „pasty“, sušenek, ale i křupavých cookies. A kdo ví, možná přidáme i nějaký ten recept na pravou italskou pochoutku…
více informací...

Homedics IPL – jak funguje

26.04.2016
Homedics IPL-HH170 Epilátor Duo Pro je unikátní přístroj, který v sobě spojuje nejmodernější způsob epilace a neinvazivního ošetření pokožky. Již po několika ošetřeních s ním můžete omladit a zregenerovat pleť, zbavit se obtížných chloupků, vrásek, skvrn, žilek a dalších drobných vad na kráse. Zajímá vás, jak tento přístroj funguje a co od něj můžete jako uživatelé čekat? V následujících řádcích se vám právě na to pokusíme odpovědět.
více informací...

Značka Ariete přináší na český a slovenský trh skvosty nejen italské kuchyně

25.04.2016
Když jsem poprvé slyšel slovo Ariete, představil jsem si něco italského, spojeného s kuchyní, emocemi… Potěšilo mě, že jsem se nemýlil. Tato společnost už má jako čerstvá padesátnice něco za sebou. Psal se rok 1964 a v italské Florencii vznikla společnost, která začala vyrábět plynové zapalovače. Podle všeho úspěšně, protože už 5 let poté se pustila do produkce žehliček, které v mnohých zemích patří k nejprodávanějším. Ariete ve své historii rostlo a postupně se začalo věnovat širšímu sortimentu až došlo k začlenění do velké, respektované rodiny DeLonghi.  Ariete je akuálně v jedné skupině s u nás známými a respektovanými značkami Delonghi, Kenwood a nově i Braun - malé kuchyňské spotřebiče.
více informací...

Jarní úklid s Airfree® aneb Prababičky by z nás měly radost

25.04.2016
Uspěchaná doba, všudypřítomný stres, hektický životní styl a znepokojující informace o neustále se zhoršující kvalitě ovzduší nás nutí hledat alternativy, díky nimž můžeme vytvořit zdravé prostředí nejen sami pro sebe, ale také pro své nejbližší. Souvislost kvality ovzduší se zdravotním stavem člověka je podle vědců nepochybná. Díky nejrůznějším opatřením, která byla ve světě v průběhu let zavedena, vzrostla střední délka života o několik dlouhých měsíců. Současná situace ovšem není natolik uspokojivá, jak se může na první pohled zdát. Proto se dostávají ke slovu alternativní pomocníci, jež mohou místnost zbavit prachových částic PM2,5, virů, bakterií a dalších nepřátel zdravého prostředí, v němž dennodenně pracujeme, spíme, stravujeme se, odpočíváme – zkrátka a jednoduše žijeme.
více informací...

JBL Xtreme - extrémní basy ve stylovém a odolném těle

22.04.2016
Vždy mě bavilo testovat různé příslušenství k mobilním telefonům a Bluetooth reproduktory patří k mým nejoblíbenějším. JBL Go překvapí příjemnou cenovkou, JBL Charge dnes prodávaný už v třetí generaci Charge 2+ potěší nejen překvapivou hlasitostí a hloubkami, ale i odolností vůči vodě a použitím jako záložného zdroje. Jeho 6000 mAh baterie teda poslouží i k nabíjení vašeho smart.
více informací...

TEST JBL Synchros E40BT: šikovná a levná Bluetooth sluchátka

21.04.2016
Pokud vám dá někdo ukol, že mu máte poradit dobrá Bluetooth sluchátka, avšak s cenovkou nepřekračující 2700 Kč, kandidátů nebudete mít moc. To vám garantuju. Spočítáte je dokonce na prstech jedné ruky. Naštěstí se však vybrat dá. Například JBL Synchros E40BT.
více informací...

Recenze: JBL Pulse 2

20.04.2016
Nástupca elegantného JBL Pulse prináša vzhľad, za ktorý sa používateľ nebude hanbiť. Potešia farebné efekty a zvýšená odolnosť voči vode. Je to ďalší bestseller?
více informací...

Nejtěžší atletický závod světa v běhu do schodů

19.04.2016
Umíte si představit běh na 1000m s prevýšením 500m? Dokážete si představit vyběhnutí 2700 schodů za 16 minut? Čekali jsme chvíli, než si Tomáš Čelko vybere závod, kde GPS signálu nepřekáží kovová konstrukce Eifelové věže či mrakodrapu a budeme mít díky sporttesteru TomTom Runner a aplikace tomtommysports krásně zdokumentované vše, co takový běh obnáší v souvilosti se srdcem, rychlostí a převýšením. Zle se mi udělalo hned dvakrát. Když jsem viděl na fotce nekonečné schody s potrubím přečerpávací elektrárny na severu Itálie a když sem viděl grafy s tepovou frekvencí průměrně 186 tepů po dobu 16 minut !
více informací...

Test TOUCHIT: Sluchátka JBL Synchros E50BT

19.04.2016
Test sluchátek trochu jinak, od uživatele se zrakovým postižením. Nechali jsme vyzkoušet sluchátka někým, kdo sice nevidí, no na revanš má velmi dobrý sluch. Na našem webu tedy přinášíme trochu jiný pohled na věci, kterých si ostatní na sluchátkách až tak nevšímají či si je neuvědomují.
více informací...

Recenze: JBL Trip

18.04.2016
V případě, že chce řidič telefonovat za jízdy a nemá či nechce používat hands-free sadu či sluchátka, a rádio v jeho autě nepodporuje Bluetooth, nemá už mnoho řešení, která by byla v souladu se zákony. JBL ale prezentuje nový způsob řešení tohoto problému, a to bezdrátový reproduktor určený ať už do auta nebo do interiéru – nazývá se Trip.
více informací...

Nebojte se barev

17.04.2016
Poslední roky je trendem výrobců nenabízet výrobky jen v klasických konzervativních barvách, ale nabídnout toho víc na výběr. Bohužel, zákazníci se stále bojí jít do jiných barev než do černé a bílé. "Maximálním" úletem je potom ještě červená a tam se skončilo. Neříkám, že to je případ všech, ale určitě 3/4 zákazniků podle našich statistik. I sportovní hodinky TomTom si v drtivé většině kupují v černé barvě a přitom výrobce nabízí tolik možností.
více informací...

TEST JBL Everest 300: šikovná Bluetooth sluchátka na cesty

15.04.2016
JBL představil už na podzim minulého roku na IFA 2015 v Berlíně novou řadu s označením Everest. Nám se do rukou dostal startovací model s číselným označením 300, který přináší kombinaci zajímavého designu, dobré funkční výbavy a příjemnější ceny.
více informací...

Rozdáváme časopis Techbox

14.04.2016
Po spolupráci s vydavatelstvím Burda, kdy jsme vám dávali na výběr z časopisů, které byly pár měsíců staré, jsme momentálně rozběhli exkluzivnější spolupráci. Od 15.04.2016 si budete moci ke každé objednávce zvolit zadarmo časopis Techbox. Ale ne jen tak nějaký.
více informací...

Maximální vychytávky ve sluchátkách JBL Everest Elite 700

14.04.2016
Ja tak nerad recenzuji sluchátka a přeci na mně vždy nějaká čekají připravená v našem centrálním skladu. Ne, že bych k nim měl negativní vztah, ba naopak, mám rád kvalitní dobrá sluchátka, ale co se týká sluchu, patřím k průměru a slepým testem bych na plné čáře pohořel. Takže nečekejte, že budu popisovat, jak je slyšet dech zpěváka a jak přechází prsty po strunách hudebníka. No tato sluchátka mě ale i tak překvapila.
více informací...

VIDEO touchIT: Dva pohledy na reproduktor JBL Pulse 2

13.04.2016
Reproduktor JBL Pulse 2 dobře hraje a navíc má LED panel na zobrazení světelných efektů. Reproduktor máme na dlouhodobém testu a tak jsme si ho pořádně vyzkoušeli. Tentokrát i s Peťem Truksem, který reproduktor vyzkoušel v romantickém apartmánu. :-) Podívejte se na naše dva pohledy na voděodolný reproduktor s nadstandardní výbavou.
více informací...

JBL Trip Bluetooth hands-free

12.04.2016
JBL Trip je kombinace bluetooth hands-free a bezdrátového reproduktoru. Zařízení s mřížkou reproduktoru na celé přední straně je vyhotovené v matné černé barvě. Na instalaci do auta slouží ocelová spona, která se nasune na sluneční clonu. Zařízení se na ni přichytí pomocí dvojice silných zapuštěných magnetů. Díky zapuštění zapadnou výlisky na sponě do prohlubin, čímž celé zařízení fixují proti jakémukoliv pohybu.
více informací...

Recenze: AKG N20U

12.04.2016
I když jsou sluchátka do uší rozšířená, prémiových modelů není až tak moc. Sice nabízí kvalitní zpracování a perfektní reprodukci zvuku, ale cílová skupina, která by chtěla utratit takové množství peněz, není vůbec velká. Jeden model takových prémiových sluchátek do uší - AKG N20U jsme otestovali.
více informací...

DVB-T vysílání a rádio v mobilu? Žádný problém!

11.04.2016
Denně pro Vás zařazuji do našeho obchodu několik produktů, kde si každý najde to svoje. Nedávno mi takto na zpracování došla zajímavá položka, která mě dost zaujala a okamžitě jsem zaběhl do skladu, že ji pro Vás otestuju. Jedná se o přenosný DVB-T přijmač pro mobilní zařízení.
více informací...

Tomáš Čelko vyběhl na Eiffelovku za 8:33!

08.04.2016
Jak už jsme v minulosti psali, podporujeme slovenského reprezentanta v atletice a jednoho z nejlepších světových běžců do schodů Tomáše Čelka při trénincích i závodech sportovními hodinkami TomTom. Na několik mrakodrapů si už vyběhl v různých zemích s vynikajícími časy. Tentokrát se ale 17.03. běželo podruhé v histori na Eiffelovu věž.
více informací...

Sváteční tart s bílou čokoládou

08.04.2016
Každou chvíli má někdo narozeniny či svátek nebo jinou oslavu. Já jsem si pro vás připravila recept na lahodný tart, kterým můžete zprestřit oslavencův sladký stůl, nebo si ho připravit jen tak, kdykoliv. Je vynikající.
více informací...

TomTom Runner 2 (TomTom Spark) - nový kamarád každého sportovce

07.04.2016
I když to tak podle názvu může vypadat, toto nejsou jen běžecké hodinky. Dokonce to není ani nástupce modelu TomTom Runner určeného jen k měření běhu! Ten totiž neexistuje. Model Runner 2 je nástupcem hodinek TomTom Multi-Sport, které dokáží zaznamenávat běh, kolo, plavání, běžecký pás, cvičení v posilovně, spinning, a obsahují též stopky a klasický GPS záznam volného stylu vhodného pro turistiku, lyžování či další aktivity.
více informací...

Recenze JBL E50BT: bezdrátová sluchátka, která vás pohltí

05.04.2016
JBL E50BT Sluchátka neodmyslitelně patří do života každého, kdo miluje hudbu. Na trhu aktuálně nalezneme tisíce sluchátek od těch za pár korun, až po kvalitní za několik tisíc. Již několik týdnů přicházejí informace, že iPhone 7 nebude mít 3,5mm jack a uživatelé budou muset používat speciální sluchátka s Lightning konektorem nebo pohodlnější bezdrátová Bluetooth sluchátka. Zmiňovanou technologií Bluetooth si poradí i sluchátka JBL E50BT, které vás ohromí nejenom designem, ale i perfektním zvukem.
více informací...

Harman/Kardon Onyx Studio 2

04.04.2016
Tento domácí přenosný reproduktor evokuje podle názvu pokračovatele nádherného kousku Harman/Kardon Onyx. Je to pravda i není. Spíš tento reproduktor doplňuje tuto linii a i cena je podstatně nižší. Někde se ušetřit muselo, aby se dokázala cena srazit. Bylo to na škodu nebo ne?
více informací...

Harman/Kardon Knit Systém

01.04.2016
Exkluzivně jsme se dostali k utajované nové sérii od Harman/Kardon. Akorát dnes by tyto designové kousky měl výrobce prezentovat celosvětově a my máme tu čest jako distributor Vás o nich mezi prvními informovat. Svou sérii OMNI úplně končií a nahrazují ji přepracovanou Knit sérií. Navíc na konci článku máme pro Vás velké překvapení.
více informací...

Legendární výrobek Harman Kardon Soundstick aneb Víte, jak vypadá dokonalost?

31.03.2016
Lze vylepšit něco, co už vlastně dokonalé je? Tato otázka vás s největší pravděpodobností napadne ihned po tom, co se ve vašem zrakovém poli objeví ikonický soundsystém Harman Kardon Soundstick. Pokud se alespoň okrajově zajímáte o výrobky Apple, či je tato značka vaší vášní, jistě vám nebude dělat problém spárovat ji se jménem Jonathan Ive. Právě on, coby vrchní šéfdesigner Applu, má prsty v okouzlujícím designu populárních reproduktorů, které v roce 2001 spustily pravé a nefalšované sound-šílenství.
více informací...

JBL – Reflect Response, Reflect Mini BT & Everest 100

30.03.2016
Přiznám se bez mučení, že nejsem fanouškem klasických špuntů do ucha, ale pokud máte při sportu rádi trochu muziky a zároveň nebýt omezováni, nemáte vlastně moc na výběr. Dorazile ke mně trojice sportovních in-ear sluchátek od JBL s označením Reflect a Everest. Po delším zvažování, komu je přidělím na posleche, jsem se rozhodl, že je přeci jen pěkně jedny po druhých prověřím osobně.
více informací...

Dobrý bar za dobrou cenu

29.03.2016
Při vybalování tohoto soundbaru s cenou 6 750 Kč jsem na chvilku zapochyboval, či subtilní konstrukce v lákavém designu ve velikosti pánské konfekce M nebude propadákem v řadách úspěšných produktů od JBL.
více informací...

JBL Everest 300

24.03.2016
JBL představil ještě na podzim minulého roku na IFA 2015 v Berlíně novou řadu s označením Everest. Nám se do rukou dostal startovní model s číselným označením 300, který přináší kombinaci zajímavého designu, dobré funkční výbavy a přijemnější ceny.
více informací...

Univerzálne a nenáročné slúchadlá

23.03.2016
Slúchadlá značky AKG sa u nás objavujú takmer pravidelne, ale model s cenovkou pod 100 eur sme ešte v redakcii nemali. Priznám sa, že som na chvíľu zaváhal, či ich zaradíme na recenziu, ale nakoniec nie každý z nás má doma tetu Anku a cena pod sto euro nemusí byť hneď predzvesťou prepadáka.
více informací...

TomTom Traffic Index 2016 – výsledky zveřejněny!

22.03.2016
TomTom dnes zveřejnil dlouho očekávané výsledky TomTom Traffic Index 2016, detailní výroční zprávy o úrovni dopravní kongesce (tj. dopravních zácp) ve městech po celém světě. V České republice je tradičně nejucpanějším městem Praha, ovšem Brno Prahu ve dvou ze tří hlavních parametrů (celková úroveň kongesce a odpolední dopravní špička) po několika letech plíživého zhoršování dostihlo. Řidiči v Praze a Brně mohou očekávat, že stráví na cestě kdykoli během dne o 27 % a v odpolední špičce dokonce v průměru o 47 % více času, než kolik by jim trvala cesta v době, kdy jsou silnice volně průjezdné. V Praze je situace na silnicích nejhorší v době ranní špičky, kdy kongesce dosahuje 52 % (v Brně je to ‚pouze‘ 41 %). Řidiči, kteří denně dojíždějí do práce v dopravní špičce, tak stráví za rok na cestách navíc 114 hodin v Praze a 101 hodin v Brně. Pozitivní zprávou pro řidiče je, že dopravní situace v Praze se v průběhu let zlepšuje.
více informací...

Evergreen s Bluetooth

22.03.2016
Před časem jsme vám přinisli recenzi Harman/Kardon Aura Studio, ve které jsme se odvolávali na audiosystém Harman/Kardon Soundsticks®, z jehož koncepce Aura Studio vychází. Samotný Soundsticks prřtom nebyl v High & Style nikdy prezentován.
více informací...

JBL Synchros E40BT

21.03.2016
Pokud vás někdo požádá o radu při výběru dobrých Bluetooth sluchátek, ale cena nesmí výrazně překračovat 2700 Kč, kandidátů nebudete mít moc. To vám garantuji. Spočítáte je dokonce na prstu jedné ruky. Naštěstí se ale vybrat dá. Například JBL Synchros E40BT.
více informací...

Hudební a designová chuťovka

18.03.2016
Originální design, kvalitní materiály a bohatší výbava, to jsou hlavní charakteristické znaky druhé generace Onyx Studio 2. Kovový prstenec, který spolu s konstrukcí tvořil oporu standardního Onyxu, nahradily nožičky, v našem případě v měděno-zlatém provedení s luxusním koženým povrchem těla reproduktoru, který dobře pohlcuje vibrace vznikající při hlasitějším poslechu nízkofrekvečního pásma. V nabídce je černé i bílé vyhotovení reproduktoru a na výběr jsou měděno-zlaté nožíčky s černým nebo bílým spodkem ve vysokém lesku. V barvě nožiček je i zadní část basového měniče s nápisem harman/kardon.
více informací...

Rychlé představení JBL Charge 3 a JBL Clip 2

17.03.2016
Minulý weekend se v Praze uskutečnila výstava Audio Video Show Praha 2016 a nám až v pátek poobědě dorazily po jednom kusu vzorky přímo od výrobce. Konkrétně úplně voděodolné JBL Charge 3 a JBL Clip 2 na jejichž oťukání jsem měl dohromady asi 15 minut.
více informací...

Audio Video Show Praha 2016

16.03.2016
Tak jak se pravidelně koná výstava Audio, Video a Domácí Kino na podzim v Bratislavě, tak je i výstava v Praze na jaře. I této výstavy se pravidelně účastníme. Bohužel na dobu uvádění produktů skupiny Harman Group, se tu už málokdy představují novinky, ale stále máte možnost si tu vyzkoušet všechny námi nabízené produkty a vyslechnout si je se svými vlastními skladbami.
více informací...

Představení: JBL Reflect Mini

15.03.2016
JBL opět jednou myslel na sportovce a připravil pro ně atraktivní novinku s názevem Reflect Mini. Sluchátka jsou odolná vůči potu a přichází s traktivní designem ve vícero barevných variantách. Svoje sluchátka si tak můžete zakoupit ve vaší oblíbené barvě a doplnit tak svůj sportovní outfit stylovýmí sluchátky.
více informací...

Zvítězili jsme s TomTom v Aténách

14.03.2016
Víte jak vznikl známý 42,195 metrový běh nazvaný maraton? Vítězství řeků po bitvě u Marathonu běžel oznámit do Athén řecký voják Thersippose. Bez odpočinku uběhl trať dlouhou 42,195 metrů. Na athénském náměstí zvolal: Zvítězili jsme! Potom klesl mrtvý naprostým vyčerpním z nadlidského výkonu. Na jeho počest byla pojmenována nejdelší olympijská běžecká trať jako maratonský běh.
více informací...

JBL Flip 3 - kvalitná hudba do času i nečasu

11.03.2016
Je začátek února a psát o voděodolném reproduktoru může být pro někoho neaktuální. Faktem však je, že po modelech Charge 2+ a Xtreme přišel na řadu i nejlidovější z portfolia odolných přenosných bedniček. Model Flip 3 ve verzi s technologickými vylepšeními včetně voděodolnosti a celkové zvýšené tolerance na vlyv vnějšího prostředí. Na zkoušku skončil v mém turistickém batohu.
více informací...

Harman/Kardon Esquire 2 - konferenční speaker

10.03.2016
Přednedávnem jsem recenzoval menšího ze sourozenců Harman/Kardon Esquire mini oceněného za minulý rok EISA a už mi na stole vyzpěvuje větší a, samozřejmě, hudebně o něco vyspělejší speaker. Už na první pohled jde opět o prémiový produkt. Kov, syntetická kůže a na dotyk příjemná tkanina vrchní části reproduktoru s logem harman/kardon umístěným uprostřed. V centimetr širokém rámu lemujícím obvod reproduktoru jsou integrované všechny ovládací tlačítka a indikátory. Na levé straně je to pětice diód ukazující stav nabití baterie. Na pravé straně je integrovaný mini USB vstup na nabíjení reproduktoru, USB vstup na nabíjení externích mobilních zařízení a též AUX vstup. Na horní hraně jsou to tlačítka na zapnutí, párování přes bluetooth, přijetí hovoru a ztlumení hovoru. Spodní část je vybavena dvojicí pogumovaných nožiček pro dobrou stabilitu.
více informací...

Art of Noise

09.03.2016
Novinka z renomovaného domu AKG se evidentně obrací na mladistvou klientelu. Ulice, hromadná doprava, jogging v parcích, posilovny a jiná sportoviště – tam všude jsou tato sluchátka svou kompaktní a odolnou, přitom však odlehčenou konstrukcí vhodná. A mají jeden trumf navíc - kromě toho, že báječně vypadají a stejně dobře i hrají - zbaví vás okolního hluku a dají vám tak možnost vychutnat si hudbu bez rušivých vlivů všeho, co vás obklopuje a bezohledně ruší. Kdo to jen řekl: Nerušte moje kruhy? Rozhodně nějaký moudrý chlapík.
více informací...

Trio do sterea

08.03.2016
Zatímco zvukových kanálů v multikanálové reprodukci utěšeně přibývá, v hardwarové výbavě homo sapiens se toho mnoho nezměnilo - stále máme k dispozici jen dvě uši. Zřejmě i to je důvod, proč většina posluchačů zůstává stále u dvoukanálové reprodukce. Právě pro ně je určena dnešní stereofonní sestava americké společnosti Harman sdružující kromě jiných i Harman/Kardon a JBL. Je logické, že výrobky těchto značek jsou navzájem kompatibilní. Při pohledu do katalogů obou značek se přímo nabízí sestava, kterou tvoří stereofonní receiver Harman/Kardon HK 3770, CD přehrávač Harman/Kardon HD 3700 a reprosoustavy JBL Arena 170.
více informací...

Cookies s ovsenými vločkami, fíky a lískovými oříšky v karamelu

07.03.2016
Tyto cookies, nebo keksíky patří mezi moje velmi oblíbené. Jsou zajímavé svou chutí a hlavně kopcem karamelu, který obsahují. A ještě ty fíky ... jednoduše nemají chybu. Můžete je variovat přesně podle své chuti, ale doporučujeme vám alespoň jednou vyzkoušet tento můj originání recept. Nebudete litovat :)
více informací...

Sluchátka do uší a na hlavu

04.03.2016
V tomto testu máme dva typy sluchátek. In-ear, které si vložíte přímo do ucha a supra aural na uši. Všechny modely v testu jsou vhodné na přenášení, což je jejich hlavní výhodou. Mají dnes už takříkajíc povinnou výbavu v podobě integrovaného mikrofonu a možnosti telefonovat přes sluchátka. I zde platí, že cena není všechno, proto je třeba být při výběru sluchátek nadmíru obezřetný.
více informací...

JBL Xtreme: Špičkový zvuk, který si vezmete kamkoliv

03.03.2016
Pokud si chcete užít vaši oblibenou hudbu na jakémkoliv místě, tato vychytávka je stvořena pro vás. Výkonný zvuk je teď přenosný. JBL Xtreme, reproduktor, který si vezmete vždy s sebou.
více informací...

Vodě odolné JBL kvarteto se špičkovým zvukem

02.03.2016
Bezdrátové Bluetooth reproduktory prémiové značky JBL jsou čím dál oblíbenějším doplňkem nejen cestovatelů, ale každého, kdo chce mít svou hudbu stále u sebe a není mu lhostejné, jak zní. Reproduktorům je jedno, zda jste u bazénu nebo prší. Kapky vody, dokonce ani špíchající voda, jim neublíží. Dokážete jimi jedním talčítkem přijmout a vyřídit příchozí konferenční hovor a to v dokonalé kvalitě s maximálním potlačením šumu a ozvěny. Jednoduše fantastická forma hands free. 
více informací...

Archiv