Velkoobchod225 386 130

Servis a reklamace225 386 191

Recenze

Xtreme 2 do sucha i do vody

13.07.2018
Začiatok astronomického leta klopal na dvere rovnako ako uzávierka letného čísla, keď sa mi do redakcie dostala novinka, ktorú by som za štandardných okolností dva dni pred „deadlinom“ odmietol. Nie však JBL Xtreme druhej generácie. Okrem toho, že sa pred letom do čísla hodí, očakával som jeho príchod už minulý rok, keď sa objavil „iba“ prerastený Boombox s veľkým zvukom, celodennou výdržou, slušnou odolnosťou, no privysokou cenou.
více informací...

Najodolnejšie športové slúchadlá

11.07.2018
Športových lifestylových modelov mi prešlo za posledné roky rukami i ušami viacero. Na niektoré si už hádam ani nespomeniem, ale niektoré sa vryjú do pamäti predsa len o niečo viac. Jedným z nich je aj JBL Endurance Sprint, ktorý ma zaujal vďaka originálnemu dizajnu a vysokej miere odolnosti, aká sa vo svete športových slúchadiel bežne nevidí.
více informací...

S dôrazom na basy

09.07.2018
So skalnou pravidelnosťou sa ku mne každý štvrťrok dostanú viaceré bluetooth modely slúchadiel zvučných značiek. Zvuky slúchadiel JBL mám už napočúvané pomerne dôverne, no vždy si z obľubou a rád vypočujem novinky od značky, ktorá svojím širokým portfóliom produktov každoročne určuje zvukové i dizajnové trendy vo viacerých cenových kategóriách.
více informací...

Ako si kaviareň ozvučila priestory s JBL Charge 3

05.07.2018
Určite to poznáte aj z domácnosti. Chcete si ozvučiť celú domácnosť vo všetkých miestnostiach, ale nechce sa vám vôbec naťahovať káble, prípadne ich nemáte kam poschovávať. A to nehovoríme o tom, ak chcete mať aj hudbu na terase či balkóne. Tu potom pripadá iba do úvahy bezdrôtové riešenie.
více informací...

JBL TUNE600BTNC – sluchátka s potlačením hluku pro aktivní lidi

03.07.2018
Další z nedávno uvedených novinek značky JBL na našem trhu jsou sluchátka na uši, tzv. on-ear, s označením JBL TUNE600BTNC. Už název o nich mnohé napovídá, avšak jaké jsou při reálném, plnohodnotném používání?
více informací...

#POZDRAVZPRAZDNIN - Soutěž o JBL Xtreme 2

01.07.2018
Během letních prázdnin se všichni vydáme do různých částí světa a budeme fotit o 106. Bude to selfíčko, krajina či momentka? To je úplně jedno, stačí když na fotce bude vaše JBL-ko a skončí to na Instagramu s hashtagem #pozdravprazdnin a budete ve hře o JBL Xtreme 2 a další ceny.
více informací...

JBL Tuner ve fotografiích

29.06.2018
Začátkem měsíce jsme psali o tomto novém repráčku s rádiem z dílny JBL. Měli jsme možnost zatím jeden vzorek osahat a přinášíme vám pár fotografií tohoto reproduktoru. A abyste si ho mohli lépe představit, máme i přímé porovnání s JBL Flip 4.  Reproduktor si už můžete u nás objednat, brzy by měl být skladem.
více informací...

JBL TUNE205BT – sluchátka pro každou příležitost

27.06.2018
Pod značkou JBL se na náš trh v posledním době dostalo opět několik nových produktů. Jedním z nich jsou i Bluetooth sluchátka JBL TUNE205BT.
více informací...

#POZDRAVZPRAZDNIN - Soutěž o bezdrátové reproduktory JBL

26.06.2018
Na našem Instagramu @jbl_cz_sk, budeme soutěžit o JBL novinky pro rok 2018. Hlavní cenou bude ta nejvíc horká novinka, JBL Xtreme 2, druhá generace jednoho z největších přenosných reproduktorů od JBL. Pro milovníky něčeho kompaktnějšího jsme do soutěže vybrali i 4 kousky další novinky JBL Clip 3.
více informací...

JBL Xtreme 2 – bezdrátový reproduktor s 10 000 mAh baterií

25.06.2018
Společnost JBL si pro nás toto léto opět připravila nový bezdrátový outdoor reproduktor. Nabízí sice vyšší cenu, ale zato se můžete u nového JBL Xtreme 2 těšit na pořádnou výdrž baterie.
více informací...

JBL REFLECT MINI2 BT

21.06.2018
Nová verze sportovních bezdrátových sluchátek navazuje na předchůdce z roku 2015, oproti kterému přináší vícero zlepšení. In ear sluchátka pasují na každy tvar a velikost ucha díky ergonomicky tvarovaným silikonovým nástavcům, které jsou k dispozici ve třech velikostech. Sluchátka jsou dostupná i v různých barevných kombinacích, a jak naznačuje název, mají tenký reflexní káblík, který vás při nočním tréninku zviditelní.
více informací...

Kvalitní soundbar se subwooferem

19.06.2018
Moderní velkoplošné, ale velmi tenké televizory i přes velké snahy konstruktérů obvykle nevynikají kvalitou zvuku. Vysoké tóny ani stereofónní prostorový efekt nejsou žádný problém, ale při reprodukci basů fyzikální limity, což se týká objemu ozvučnice, jednoduše dál nepustí. Ideální řešení nejen z hlediska akustiky, ale i bytové architektury, je soundbar, který se v případě důrazu na reprodukci nejnižších frekvencí dá doplnit subwooferem. Představím dva produkty od JBL, samotný soundbar JBL Bar Studio a sestavu JBL BAR 2.1, kterou tvoří soundbar se subwooferem. Jen pro zajímavost, značka JBL je odvozena od jména zakladatele Jamese Bullougha Lansinga, začátkem 70. let přešla do portfolia společnosti Harman. A loni Samsung koupil Harman.
více informací...

#pozdravzprazdnin – Velká letní soutěž s JBL na Instagramu

18.06.2018
Na Instagramu připravujeme velkou letní soutěž pro všechny fanoušky značky JBL. Nažhavte své smartphony, kompakty, ultrazoomy anebo zrcadlovky, protože od vás budeme chtít originální fotečky. Určitě se ptáte, co můžete vyhrát? A jak se do soutěže zapojit?
více informací...

JBL Xtreme 2 detailně

15.06.2018
Velmi populární reproduktor JBL Xtreme se dočkal vylepšení a přichází ve verzi 2. Všichni jste určitě už nedočkavě očekávali tento reproduktor. Pojďme se tedy podívat, jaké vylepšení jsou k dispozici oproti první verzi.
více informací...

Šikovný repráček do každé nepohody

13.06.2018
JBL Clip už uběhl dlouhou cestu od první generace. Ta byla představena a uvedena před více než 4 roky. Už tehdy budil pozornost. Mezitím se vylepšily technologie a změnil se částečně design, ale původní účel byl zachován. Pojďte se s námi podívat, co přináší JBL Clip 3.
více informací...

NEJVÍC SEXY REPRÁK NA SVĚTĚ? JBL Pulse 3, Bluetooth reproduktor s LED technologií!

11.06.2018
Máme tu ďalšiu videorecenziu od nášho partnera. Jedná sa o trochu zabudnutý, ale naozaj najkrajší reproduktor na trhu čo nájdete. JBL Pulse 3 je naozaj efektným reproduktorom ktorý využijete na párty, ale nestratí sa ani v iných situáciach. Nám poslúžil aj ako slabšia lampa....
více informací...

Predstavujeme JBL GO 2, ideálny reproduktor na leto

07.06.2018
Azda každý z nás hľadá malý reproduktor vhodný na cesty, ktorý je malý a prenosný. Zaujímavou voľbou môže byť GO 2 od JBL, ktorý bol nedávno predstavený a je v predaji.
více informací...

Psssst, nikomu to neříkejte. JBL má nový reproduktor.

05.06.2018
Jeden reproduktor držela firma JBL v tajnosti, i když už byl představený začátkem tohoto roku na výstavě CES v Las Vegas. My jsme měli k dispozici jen malou fotku o jejíž důvěryhodnosti jsme pochybovali a nikde jsme nemohli najít ani parametry a funkcionalitu tohoto reproduktoru. Tak se pojďte podívat s nám, co je to vlastně za novinku.
více informací...

Recenze JBL Tune 205BT – bezdrátová náhrada za EarPods

01.06.2018
Přestaly vás klasické Apple EarPods bavit a hledáte nějakou levnou, ale bezdrátovou alternativu? Společnost JBL nedávno představila nový základní model bezdrátových sluchátek, jež nese označení JBL Tune 205BT. Jedná se o poměrně levná sluchátka, která se soustředí především na bezdrátový poslech hudby, bez dalších doplňujících funkcí tak, aby byla cenově kompetitivní. Pojďme se podívat na to, jak tento bezdrátový základ od JBL funguje v praxi.
více informací...

Proč digitální teploměry měří "nepřesně"? Umíme je správně používat?

30.05.2018
Po zákazu prodeje rtuťových zdravotnických pomůcek jako tlakoměrů či teploměrů, má běžná domácnost doma i dva-tři digitální teploměry s pocitem, že jsou všechny "na nic" a že dřívější rtuťové teploměry byly mnohem přesnější. Je to opravdu tak?
více informací...

Videorecenze: JBL GO vs GO2

28.05.2018
Je to pár týdnů, co vtrhnul nový reproduktor JBL GO2 na trh, a už je jedničkou na trhu ve své kategorii (Reprosoustavy a reproduktory) podle Heureky, což nás nesmírně těší. Hodně z vás porovnává tento model s předcházející generací a teď si toto porovnání můžete prohlédnout ve videorecenzi.
více informací...

Nástupce legendy

24.05.2018
Ještě v roce 2015 představila frima JBL na CES malý přenosný reproduktor Go, který se okamžitě stal velmi oblíbeným mezi mladými a je jím dodnes. Ale nastal čas na inovaci, a tak dostává svého nástupce Go2.
více informací...

Cenově dostupná sluchátka pro cestovatele

22.05.2018
Poslouchání hudby, případně sledování videa na smartphonech patří k neodmyslitelným atributům cestování. Stejně jako hluk, který produkují všechny dopravní prostředky. Řešením jsou sluchátka s tlumením hluku Active Noise Cancelling (ANC). Poměrně dobré výsledky se dají dosáhnout i s pasivním tlumením, ale tak se utlumí všechny zvuky okolí včetně důležitých hlášení či zvuků ulice, které vás varují před nebezpečím přicházejícím ze směrů mimo vaše zorné pole.
více informací...

Recenze JBL Playlist – je libo Chromecast?

18.05.2018
V dnešní recenzi se podíváme na klasický policový reproduktor s Bluetooth konektivitou JBL Playlist, který se snaží zaujmout jak zajímavou cenou, tak i neobvyklou výbavou. Obsahuje totiž vestavěný hardware a software pro službu Chromecast, která se může v praxi projevit jako velmi šikovná věc. Kromě toho také velice slušně hraje a vypadá. Pojďme se podívat na to, co jsem si za necelé tři týdny poslechu odnesl za postřehy.
více informací...

Jak fungují sluchátka s aktivním tlumením hluku

16.05.2018
Princip fungování sluchátek s tlumením hluku Active Noise Cancelling (ANC) ukážu na sluchátkách JBL Tune 600BT. Aktivní tlumení funguje tak, že uvnitř každé mušle je mikrofon, který snímá zvuk v těsné blízkosti ucha.  Signálový procesor z tohoto zvuku separuje hluk okolí a přimísí ho znovu do reprodukovaného signálu avšak v opačné fázi. Tento postup účinně eliminuje okolní hluk. Potlačení hluku je selektivní, účinně potlačuje hluk motorů letadla či autobusu, případně hluk klimatizace ve vlaku, avšak případné hlášení palubního rozhlasu uslyšíte hlasitě a zřetelně. Dobře uslyšíte i zvuky ulice, protože se z nich odfiltrují jen hluboké a monotónní hluky.
více informací...

Sluchátka s potlačením okolního hluku JBL E65BTNC – recenze

14.05.2018
Často sedíte v dopravních prostředcích a chcete si zpříjemnit cestování hudbou? Já ano a aktivní potlačování okolního hluku považuji za nejužitečnější funci, která se dá do sluchátek zabudovat.
více informací...

Osobní klimatizace na léto

11.05.2018
Teplé dny se už nezadržitelně blíží a je jen otázku času než v kancelářích vzniknou hádky o tom, jak má být nastavena klimatizace. Ne vždy vyhovíte každému, ale nedávno jsme dostali do rukou zajímavou novinku, která je definována jako osobní klimatizace.
více informací...

JBL Reflect Response jsou skvěle ovladatelná bezdrátová sluchátka na sport

09.05.2018
Chcete perfektně vyladěná bezdrátová sluchátka určená ke sportování? JBL Reflect Response taková jsou a jejich ovládání je prostě skvělé.
více informací...

Recenze JBL Tune 600BT NC – stvořeno pro masy

04.05.2018
Hledáte nová sluchátka a mezi vaše nejdůležitější požadavky patří příznivá cena, dobrá kvalita zvukové produkce, bezdrátový poslech a v ideálním případě také aktivní potlačení okolního zvuku? Přesně těmito parametry disponují sluchátka JBL Tune 600BT NC, na které se podíváme v dnešní recenzi. Jak se ukázalo, použitelná sluchátka nemusí stát pět a více tisíc korun.
více informací...

JBL Everest 710 hrají perfektně, bezdrátově a nabijete je během chvilky

02.05.2018
Mohutná bezdrátová sluchátka JBL Everest 710 lehce složíte na cesty, nabijete během dvou hodin a vydrží hrát celý den. Unikátní funkce ShareMe pak umožní poslech i kamarádům.
více informací...

Orchestr s sebou

27.04.2018
Vyzkoušeli jsme dražší bezdrátové reproduktury. Některé se hodí spíše na doma, jiným se líbí venku a snesou i ranní rosu, pokud se grilovačka protáhne. Musíte si však rozmyslet, co od reproduktoru chcete. Můžete totiž koupit křiklouna s barevnými efekty, nebo krásně znějící designový kus do obýváku.
více informací...

Potenciál parních čističů je v domácnosti obrovský. Co všechno dokážou? (díl 1)

25.04.2018
O parních čističích jsme si toho řekli již mnoho. Takže jen ve zkratce doplníme, že jde o ekologické a šetrné pomocníky, jejichž síla spočívá v tlaku a horké páře, jež bezpečně rozruší všechnu špínu, zbaví domácnost roztočů a jejich výměšků, prachových částic a virů. Protože je použití parního čističe v domácnosti opravdu široké, možná vám přijde vhod následující přehled toho, co všechno vám pomůže dobře vybraný parní pomocník vyčistit.
více informací...

JBL GO2 je na cestě do České republiky

23.04.2018
Pokud sledujete naše kanály na sociálních sítích, určitě jste postřehli, že nám od výrobce přišly první kusy očekávaného reproduktoru JBL GO2. Tyto kusy nám přišly v předstihu, abychom mohli připravit články, fotografie a otestovat pořádně samotný produkt. Plně naložený kamion s těmito reproduktory je už na cestě a vy si už dnes můžete zarezervovat svůj kousek.
více informací...

Designovky do kuchyně

19.04.2018
Kuchyňská váha je kouskem, který prostě v kuchyni musíte mít v jakékoliv podobě. To se nedá popřít. Bez toho se žádné vaření či pečení neobejde. Některé jsou neforemné, škaredé či těžkopádné. Ale na druhou stranu jsou tu takové, které nebudete chtít schovat. Přesně takové dvě jsme dostali na otestování.
více informací...

Podívejte se na těžko dostupná místa nebo za roh

17.04.2018
Nedávno jsme psali o šikovném a velmi levném mikroskopu od firmy MediaTech. Tato hračka už je permanentně u nás na stole a je to nikdy nekončící zábava. Teď jsme k ní dostali ještě podobnou "hračku" ve formě endoskopu. Nebojte, nebudeme popisovat a testovat různé tělesné otvory, i když název tomu velmi nepomáhá :)
více informací...

Recenze JBL Soundgear BTA

13.04.2018
JBL Soundgear BTA je Bluetooth reproduktor z budoucnosti, který se stane vaším osobním přítelem. Sice mohl být lehčí, ale typický zvuk JBL s ním pocítíte jako nikdy předtím.
více informací...

S hudbou okolo krku

11.04.2018
Hodit se někomu kolem krku, mít někoho na krku, strčit hlavu do chomoutu. Takové asociace mě napadly, když jsem dostal na testování tuhle podivnost. Osobní reproduktor na krk tu ještě nebyl. Americká společnost JBL ho veřejnosti představila na CES v Las Vegas a následně i na IFA v Berlíně.
více informací...

Kardio pod kontrolou

09.04.2018
Odolná sluchátka z portfólia JBL jsme už u nás v redakci testovali. Začátkem roku si ke mně našla cestu další verze sportovních sluchátek s reflexním bezpečnostním páskem, navíc vybavená límcovou konstrukcí, bezdrátovou komunikací BT a systémem měření pulzové frekvence.
více informací...

Pohodové zátky

05.04.2018
Modelová řada JBL Everest je v rámci hudební hierarchie značky postavená o něco výš než ostatní modely. Od toho se odvíjí i jejich kvalita, funkčnost, zvukové podání a, samozřejmě, i cena. Everest 110 je dalším počinem konstruktérů doplnit prémiovou třídu značka o in-ear model s pěkným designem a kvalitním hudebním přednesem.
více informací...

Kvalitní designovky na cesty

03.04.2018
Mám rád vůni poprvé vybalených sluchátek. Je to něco podobného, jako když se vozíte v úplně novém autě. Je to něco, co si musíte prožít, až potom tomu skutečně porozumíte.
více informací...

Mikroskopický svět na dosah pro každého

28.03.2018
Někdy se nemusíte ani pohnout z pohodlí vašeho domova a můžete objevovat svět doposud vámi neobjevený. Dostali jsme k otestování amatérský mikroskop, který vás bude stát tolik, co běžné letenka v akci, jen zážitků budete mít podstatně víc.
více informací...

Recenze JBL Bar 3.1 – Multifunkční audiosystém

26.03.2018
V dnešním testu opustíme vody osobních přenosných reproduktorů a zavítáme do kategorie, která stojí o něco výše a to jak po tematické, tak po finanční stránce. Do rukou se mi dostal nový soundbar JBL Bar 3.1 a jak již název napovídá, jedná se o druhý nejvyšší model domácího kina, které JBL v tomto segmentu nabízí. Pojďme se podívat, jak si tato sestava vede v praxi.
více informací...

Recenze reproduktoru JBL Xtreme

22.03.2018
Větší bratr vzbuzuje respekt hlavně díky své hmotnosti, která je při prvním potěžkání trochu vyšší, než by se mohlo zdát s ohledem na velikost. Zajímavý textilní potah s výraznou strukturou chrání reproduktor před stříkající vodou. Můžetesi ho tedy vzít k bazénu, do koupelny a nezastaví ho ani letní déšť. Pokud ho zašpiníte od bláta či písku na pláži, můžete ho osprchovat. Je však třeba vždy zavřít zip na zadní straně, pod kterým jsou všechny konektory. Reproduktor je zakázané ponořit do vody nebo jinak vistavit většímu vodnímu tlaku.
více informací...

Recenze JBL GO

20.03.2018
Kapesní reproduktor JBL GO patří podle našich zjištění mezi bestsellery. Byli jsme proto zvědaví, co stojí za jeho popularitou.
více informací...

Harman Kardon Onyx Studio 3 – Párty na terase či u bazénu může začít!

16.03.2018
Jsme rádi, když se drahá a nedostupná high-end elektronika postupem času stává čím dál dostupnější. V opačném případě by technologické závody nedávaly smysl. Nač vyvíjet stále nové a nové high-end produkty s dobrým zvukem, když si je nakonec koupí jen hrstka vyvolených?
více informací...

Oživte letní párty, kempování nebo grilování odolným reproduktorwm JBL Charge 3

14.03.2018
Tělo je pokryté odolnou tkaninou. Designové řešení ovládacích tlačítek na vrchní straně reproduktoru je velmi sympatické, jelikož nejsou všechny v rámci jednoho zaobleného obdélníku. Piktogramy jsou ve 3D a z gumy, kromě tlačítka on/off a tlačítka JBL Connect+. Stejně tak potěší pogumovaný stojánek, díky kterému reproduktor stojí i na ne úplně rovných površích. V rámci stojana jsou kontrolky indikující stav baterie. Svítí jen určitou dobu při zapnutí reproduktoru, což nám ze začátku trochu překáželo, ale později jsme si zvykli a v konečném důsledku toto řešení hodnotíme pozitivně. Pogumování stojánku přechází do zadní strany Charge 3, kde najdete ukryté USB, micro USB a 3,5 mm jack.
více informací...

JBL BAR 3.1

12.03.2018
Další test soundbaru uveřejněného v časopise Stereo & Video (03/2018) zastoupeného modelem JBL Bar 3.1 v kategorii nad 9.000 Kč. Sice není vítězem kategorie, ale umístil se těsně za vítězem. Přečtěte si recenzi, co si o tom kousku myslí redakce časopisu, která je i v porotě EISA.
více informací...

JBL BAR 2.1

08.03.2018
V nejnovějším čísle Stereo & Video (03/2018) se podívali blíže na soundbary  do 9.000 Kč a nad 9.000 Kč. Do testu jsme dodali dva zástupce od JBL. V první kategorii s přehledem zvítězil soundbar JBL Bar 2.1 a vy si můžete přečíst recenkzi a hodnocení z tohoto časopisu.
více informací...

Alergici, pozor! Máme pro vás ekologický tip, jak nedat alergenům v domácnosti šanci

05.03.2018
Zhruba 50 % evropské populace trpí nějakou formou alergie. Nejčastější je alergie na roztoče, která z uvedeného celku zabírá rovných 40 %. Poměrně častá je i potravinová alergie, kterou trpí zhruba 12 % evropské populace. Asi 30 % alergiků trápí alergie na zvířata, přičemž kočky v tomto případě jasně vedou. Podle dostupných průzkumů a statistik se cítí téměř 70 % alergiků díky svému onemocnění méněcenně a frustrovaně.
více informací...

Boříme mýty o parním čištění: Opravdu je samotná pára slabá a nelze ji použít k úklidu podlah?

02.03.2018
Chemie v domácnosti – věčné téma, o němž se vedou sáhodlouhé diskuze. Asi největším „záškodníkem“ je silný oxidant chlornan sodný – součást mnoha dostupných čističů a úklidových prostředků. Ten může v některých případech podráždit oči, poleptat kůži anebo způsobit silné popáleniny.
více informací...

Techhouse představení JBL BOOMBOX

28.02.2018
Partneři Techhouse vzali JBL Boombox k oblíbenému jezeru v petržalce, aby ho náležitě otestovali. Po našich článcích s voděodolností, určitě tušíte, že ai tentokrát to reproduktor přežil bez újmy.
více informací...

JBL Flip 4 - přenosný reproduktor minulého roku

26.02.2018
Je to len pár dní, čo skončilo hlasovanie v ankete Mobil roka 2017. Najväčším prekvapením v nej boli určite výsledky kategórie Bluetooth reproduktor roka 2017. V tej totiž 53 % zo všetkých účastníkov dalo hlas JBL Flip 4.
více informací...

Ani reproduktor, ani slúchadla: To je JBL Soundgear

23.02.2018
V spoločnosti JBL skúšajú radi vždy niečo nové a netradičné. Niečo sa uchytí, niečo prekvapí a niečo sa nedostane nakoniec ani do finálnej výroby. My sme dostali do rúk akýsi hybrid niečoho, čo sa dá definovať ako osobný reproduktor s komfortom slúchadiel.
více informací...

Rozbalování JBL Flip 3

21.02.2018
Na YouTube jsme narazili na zajímavě podané rozbalování reproduktoru JBL Flip 3. Ten je svou cenou a tím, co nabízí, druhým nejprodávanějším reproduktorem po JBL GO. Podívejte se, co dokáže tento reproduktor.
více informací...

Archiv