Velkoobchod225 386 130

Servis a reklamace225 386 191

Recenze

Under Armour Sport Wireless Train: Sluchátka stvořená pro váš trénink

20.11.2018
Hledáte sluchátka, která s vámi vydrží každodenní zápřah v posilovně? Kultovní značky JBL a Under Armour přichází tento podzim s dalším modelem ve společné řadě sluchátek. Under Armour Sport Wireless Train přináší design ve stylu Under Armour ve spojení s technologickými inovacemi JBL, díky čemuž jsou tato sluchátka jedinečným produktem, který se skutečně zaměřuje na to, co potřebujete při sportu nebo tréninku v posilovně. Sluchátka perfektně sedí a rychle schnou, takže se můžete soustředit na svůj výkon, zatímco skvělý zvuk vám pomáhá k lepší motivaci a soustředění.
více informací...

Filtrační konvice LAICA jako ochránce spotřebitelů i přírody. Seznamte se, prosím!

16.11.2018
Další zbytečný krám do domácnosti anebo moderní a nesmírně stylový doplněk, bez kterého si už nedovedete představit přípravu lahodných pokrmů, oblíbených nápojů, kávy či čaje? To je otázka, kterou si položí pravděpodobně každý spotřebitel, stojící před rozhodnutím, zda pořídit filtrační konvici či nikoli. A protože vám chceme tohle rozhodnutí usnadnit, připravili jsme pro vás dnešní článek. Dozvíte se v něm, proč jsou filtrační konvice LAICA společníkem, bez kterého se do budoucna neobejdete.
více informací...

Zaujímavý repráčik Jam Audio Hang Up

16.11.2018
Síce to nie je JBL, ale zaujal nás reproduktor od firmy Jam Audio. Ten sa do našeho hľadáčiko dostal práve kvôli niektorým vychytávkam, ktoré nám pri prenosných reproduktoroch chýbajú. Poďme sa na tento malý kúsok pozrieť.
více informací...

Prvá recenzia JBL Under Armour Train od českého kráľa cyklistiky 2017 Tomáše Bábeka

15.11.2018
Ekrazit v nohách má kráľ českej dráhovej cyklistiky 2017 Tomáš Bábek a my sa netajíme, že sme si padli do oka s týmto chlapíkom, naplneným pozitívnou energiou.
více informací...

Recenze JBL Everest Elite 150 NC – neutrální poslech bez rušení

14.11.2018
V dnešní recenzi se podíváme na bezdrátová sluchátka střední třídy – JBL Everest Elite 150 NC. Jak již název napovídá, jedná se o nejnižší model prémiové řady Everest Elite, jež navíc disponuje funkcí aktivního potlačení okolního zvuku. Vzhledem ke své kompaktní velikosti by se mohlo jednat o ideálního společníka na cesty, pojďme se tedy na sluchátka pořádně podívat.
více informací...

JBL PartyBox je už na Slovensku

12.11.2018
V sklade nám vyložili od výrobcu JBL prvý kúsok reproduktoru JBL PartyBox 300, ktorý zaberá plochou balením pol europalety. Nebolo nám viac treba a ihneď sme sa pustili do rozbaľovania. Našťastie sme mali k dispozícii už rozbalený JBL Boombox a JBL Xtreme 2, takže bolo okamžite s čím porovnávať.
více informací...

Humans of JBL – Startujeme soutěž o 15x lifestylová bluetooth sluchátka

09.11.2018
Na Instagramu spouštíme kampaň Humans of JBL, v průběhu které rozdáme až 15 kusů lifestylových bluetooth sluchátek JBL. Vyhrát jedny z nich můžete, když do 28. února přidáte originální fotku s krátkým textem na svůj Instagram, v kterém nebude chybět hashtag #humansofjbl.
více informací...

JBL GO2: Minivodník

08.11.2018
Miniaturní voděodolný Bluetooth reproduktor nabízí slušnou hudební reprodukci za velmi dobrou cenu. Oproti předchozímu modelu je o něco větší a těžší a má také o něco větší kapacitu baterie.
více informací...

#dobavodova přichází! Jak na to, abyste se stali její součástí?

07.11.2018
Filtrovaná voda – to je pojem, pod kterým si řada z nás představí tekutinu zbavenou chemických a jiných nečistot, případně vodu, která projde úpravou za pomocí filtračních zařízení. Ve skutečnosti to není až taková věda, jak se může na první pohled zdát. Filtrovanou, chemicky a zdravotně nezávadnou, chutnou a ještě k tomu cenově dostupnou vodu může mít každý z nás. Doma a kdykoli k dispozici. Stačí k tomu jedna jediná změna, kterou ve svém životě uděláte. Vyměníte zdlouhavé nošení lahví za pořízení filtrační konvice. Co taková konvice zvládne a proč by měla být součástí vaší povinné výbavy? To bude součástí následujících řádků.
více informací...

JBL Xtreme 2 – skutečný zvukový extrém

06.11.2018
Jedním z nejnovějších přírůstků mezi přenosnými Bluetooth reproduktory je pokračovatel rodu extrémních, JBL Xtreme 2. Oproti předchůdci zaznamenal jak designové tak i technické změny.
více informací...

JBL Tuner Black – perfektní reproduktor s rádiem

02.11.2018
JBL Tuner Black je perfektním a hlavně kompaktním reproduktorem, který zároveň slouží jako bezdrátové rádio. Kromě podařeného designu vás okouzlí i kvalitním zvukem.
více informací...

Humans of JBL – Soutěž o 15x lifestylová bluetooth sluchátka

01.11.2018
Každý jsme jiný, a přece máme něco společného, jsme Humans of JBL. Milujeme život a značku JBL, to je to, co nás spojuje, cesta, kterou jsme se k JBL dostali byla ale u každého z nás jiná. Inspirujme se navzájem a podělme se na Instagramu o tuto cestu. Patnáct nejoriginálnějších příspěvku bude odměněno lifestylovými bluetooth sluchátky od JBL.
více informací...

Neinvestujte zbytečně do vybavení auta

31.10.2018
Firma Apple se umoudřila a s příchodem iOS 12 se postarala o jednu podstatnou novinku. Umožnila aplikacím třetích stran zrcadlit navigaci na dislayi automobilu. A vývojáři okamžitě přišli s aktualizací těch navigačních a my jsme neváhali a otestovali to na multimediálních jednotkách Kenwood.
více informací...

Recenze: JBL XTREME2: Přenosný voděodolný reproduktor s vynikající reprodukcí basů

29.10.2018
Dvojka v názvu naznačuje druhou, zlepšenou verzi tohoto populárního maxireproduktoru. Zdokonalení se týkají především integrace technologie JBL Connect+ na bezdrátové propojení vícera reproduktorů. Reproduktor má taktéž odolnost vůči vodě na úrovni standrardu IPX7. V praxi to znamená, že vydrží ponoření do hloubky 1 metru po dobu 30 minut. Samozřejmě jen s dobře uzavřeným krytem konektorů. Konstrukce reproduktoru umožňuje jeho zavěšení na hruď, přičemž oka na popruhy jsou designově velmi dobře zakomponovaná. 
více informací...

Reproduktor JBL Xtreme 2 skvěle hraje a otevřete si s ním i pivo

25.10.2018
Reproduktory od JBL se vždy zaměřovaly na skvělý zvuk a hezký vzhled. Jinak tomu není ani v případě modelu Xtreme 2, který je odolný, mobilní, dobře vypadá a skvěle hraje.
více informací...

Za ty peníze docela kvalitní ticho

23.10.2018
Elegantní on-ear sluchátka Tune 600BTNC navrhla americká firma JBL z koncernu Harman, který nyní patří korejské firmě Samsung, a jsou vyrobena v Číně. Aby ten trochu komplikovaný životopis byl ještě dokonalejší, je nad kloubem levé mušle země původu trochu skrytě označena v azbuce. Tak tohle je ten globální svět!
více informací...

Recenze JBL Tuner Black

19.10.2018
Téměř v každé recenzi na bezdrátové audio reproduktory vyčítám modelům totéž - absenci rádia. Zdá se, že moje modlitby byly vyslyšeny a v JBL si konečně řekli, proč by novému reproduktoru kromě Bluetooth nepřidali i anténu a tuner.
více informací...

Minivodník: JBL GO2

17.10.2018
Miniaturní voděodolný Bluetooth reproduktor nabízí slušnou hudební reprodukci za velmi dobrou cenu. Oproti předchozímu modelu je o něco větší a těžší a má také o něco větší kapacitu baterie.
více informací...

Recenze JBL Endurance Sprint – ultimátní sluchátka na sport?

15.10.2018
Jste aktivní běžci nebo sportovci a hledáte nová sluchátka, u kterých se nebudete muset obávat toho, že vám někde vypadnou nebo že nebudou v uších dostatečně držet? Pokud je toto vaše největší obava, pravděpodobně vás zaujme recenze sluchátek, které si na následujících řádcích rozebereme. Jedná se o model JBL Endurance Sprint a jak již název napovídá, JBL s nimi cílí na všechny aktivní jedince.
více informací...

Bezdrátová sluchátka JBL Everest Elite 750NC jsou ideální na cesty

11.10.2018
JBL Everest Elite 750NC jsou robustní, přesto lehká sluchátka
Na první pohled zaujme design. Na to, že jsou sluchátka JBL Everest Elite 750NC propagována jako cestovní, působí poměrně mohutně. Nenechte se však zmást, samotná konstrukce sluchátek je velmi lehká. Robustní dojem je dán mimo jiné většími náušníky, než bývá u „cestovních“ sluchátek obvyklé. Zásluhou toho Elite 750NC výborně tlumí okolní zvuky. A netřeba se obávat, že sluchátka zaberou zbytečně hodně místa v příručním zavazadle. Díky chytré konstrukci jsou dostatečně skladná i na časté přenášení třeba v batohu.
více informací...

JBL Endurance Peaks – nová vodotěsná a stylová bezdrátová sluchátka

09.10.2018
Veletrh IFA 2018 v Berlíně nás zahltil množstvím produktů snad od každé firmy, která ve světě spotřební elektroniky něco znamená. JBL, americká společnost patřící do skupiny Harman International, je dobře známá i v ČR. My se teď podíváme na jejich plně bezdrátová sluchátka JBL Endurance Peaks.
více informací...

JBL Soundgear BTA – Bluetooth reproduktor z budoucnosti

05.10.2018
Viděli jste už někdy bezdrátový reproduktor kolem krku? Tak takovou tech hračku jako vystřiženou ze sci-fi filmu sem měl možnost testovat těsně před uzávěrkou vydání časopisu TECHBOX. A byla to zábava.
více informací...

Recenze JBL Go2: Šikovný reproduktor doslova do kapsy

03.10.2018
Na podvodní diskotéku to nebude, ale certifikace IPX7 ho ochráni proti náhodnému ponoření a běžným stříkancům vody. Dostupný je až ve dvanácti barvách.
více informací...

Slyšeli jste už o reproduktorech kolem krku?

01.10.2018
Už nějaký ten čas máme v nabídce produkt, který je těžko definovatelný, ale o to má víc výhod. Jedná se o JBL SoundGear a jakmile ho jednou vyzkoušíte, už ho budete chtít. Dobře poslouží i jako sluchátka, ale i jako reproduktor na stole.
více informací...

Ako správne nabíjať prenosné reproduktory

01.10.2018
Bežne predávané reproduktory sa dnes nabíjajú výhradné cez USB port, iba výkonnejšie modely s vysokokapacitnými batériami obsahujú špeciálnu nabíjačku. Pre nabíjanie reproduktorov najmä cez USB port treba dodržiať zopár zasád.
více informací...

Harman Kardon Omni 50+ – reproduktor, do kterého se zamilujete

27.09.2018
Konglometrát HARMAN, který zastřešuje také zvučná jména jako JBL či AKG, přišel toto léto s masivním reproduktorem Harman Kardon Omni 50+. Ten kromě ověřeného designu přináší i zvuk, který rozezvučí celý váš dům či zahradu.
více informací...

JBL GO2: Na cesty v druhé verzi

25.09.2018
Úspěšný model přenosného reproduktoru získal pokračovatele, který se chlubí voděodolností a elegantnějším tvarem.
více informací...

S navigací TomTom po Balkánských krajinách

21.09.2018
Jen 3 roky zpátky TomTom posunula podrobnost map balkánských zemí z nepoužitelných 16% na použitelné pokrytí. My jsme se rozhodli, že si znovu vezmeme navigaci TomTom a otestujeme ji pořádně, jak si poradí se záludnými balkánskými cestami.
více informací...

Recenzia JBL TUNE205BT: Výborná sluchátka s uchycením na krk

19.09.2018
Ne každý si chce do zvukovodu vecpat silikonový návlek. Jsme rádi, že sluchátka do uší, jak je známe z minulosti nebo několik málo modelů ještě stále existují. Nejsou o nic ochuzené a jsou bezdrátové s umístěním kabelu za krk. Používají osvědčený systém JBL, ovládací prvky a baterie jsou oddělené. Díky tomu se vám některé ze sluchátek nebude vytahovat z ucha kvůli zatížení kabelu. Upozorňujeme ale na to, že tento typ sluchátek nebude držet v uchu každému. Po založení vám mušle můžou vypadnout bez toho, abyste udělali jakýkoliv pohyb. Výrobce je nabízí v pěti barvách.
více informací...

JBL ukázalo čtyři produkty ze série Link s Google Asistant

17.09.2018
Čtveřice produktů z dílny JBL má v sobě zabudovaný nejen Google Assistant, ale i Chromecast. Taková kombinace umožní i osamělým lidem popovídat si. Ale teď vážně, díky těmto dvěma nástrojům může uživatel vydávat pokyny, ptát se či přehrávat hudbu. Chromecast zase umožní bezdrátově přenášet hudební nebo video obsah z mobilu či tabletu.
více informací...

JBL Go 2: Zaoblená cihlička, která se nebojí vody

13.09.2018
V roce 2015 byl světu představen reproduktor značky JBL s jednoduchým názvem Go. Zažil velký úspěch (o čemž svědčí i překonaná hranice 10 milionů prodaných kusů) a teďbyl světu představen jeho nástupce. Co nového tedy přinesl model model JBL Go 2?
více informací...

Recenzia JBL TUNE600BTNC: Sluchátka s dlouhou výdrží na baterii

11.09.2018
Sluchátka s aktivním potlačením hluku. To se nám líbí a funguje to výborně. Kromě toho jsou to pohodlná sluchátka, která nezaberou příliš místa. Jsou ideální na cestování a přesně v takovém stylu je výrobce zkonstruoval. Budou ladit k vašemu stylu, jsou totiž dostupná ve čtyřech barvách.
více informací...

Chceš uspořádat hlučnou párty? Je tu JBL PartyBox!

10.09.2018
Určitě uznáš, že JBL Boombox dělá neuvěřitelnej randál. Ale pokud chceš udělat ještě větší párty, tak JBL PartyBox reproduktory představené na výstavě IFA v Berlíně jsou určené přímo pro tebe!
více informací...

Recenze JBL Tuner – je libo reproduktor s rádiem?

07.09.2018
V dnešním testu se podíváme na žhavou novinku od společnosti JBL – bezdrátový reproduktor JBL Tuner. Jak již název napovídá, novinka má kromě obvyklých funkcí také možnost příjmu radiových vln. Tedy funkci, která se dnes už moc neobjevuje. Pojďme se podívat na to, jak si stojí a jak se liší od svých produktových sourozenců, které má společnost JBL dále v nabídce.
více informací...

Představujeme JBL Charge 4

06.09.2018
Mnozí z vás netrpělivě očekávali další generaci populárního reproduktoru JBL Charge. Předcházející verze byla inovována jen formou dostupného firmware, který povýšil technologii JBL Connect na JBL Connect +. Jaké novinky tedy můžete očekávat od nové verze.
více informací...

Harman Group získává 4 ocenění EISA

05.09.2018
Evropská asociace pro obraz a zvuk oceňovala v srpnu nejlepší produkty ve svých kategoriích. Je to jedno z  nejprestižnějších ocenění, které produkt může získat. Značky AKG, JBL a Harman/Kardon každý rok získají několik ocenění a ani tento rok tomu nebylo jinak. Některé produkty jsou už nějaký pátek na trhu a některé v nabídce teprve budou. Tak se na ně podívejme.
více informací...

JBL Bar Studio je skvělý soundbar za dobrou cenu

03.09.2018
I když většina dnešních televizorů, hlavně ve vyšších cenových hladinách, už nabízí slušný zvuk, mnohé domácnosti řeší zvuk i externě. Za nový a kvalitní soundbar však nemusíte zazplatit hromadu tisícovek.
více informací...

JBL XTREME 2 JE MENŠÍ BRÁCHA BOOMBOXU

30.08.2018
Je to video unboxing čerstvé novinky: JBL Xtreme 2. Ve videu najdete všechny potřebné informace, porovnání s JBL Boombox a ještě něco navíc. Ukážeme si jak je technologie JBL Connect+ jednoduchá na používání.
více informací...

Když chcete ozvučit večírek

28.08.2018
Bezdrátových reproduktorů je na trhu větší než velké množství. Nicméně modelů, u nichž výrobci deklarují výkon přes 40 W, a tudíž by měly být schopné ozvučit nejen celou domácnost nebo terasu, ale také větší večírek uprostřed divočiny, až tak mnoho není.
více informací...

V bitvě proti mobilům

24.08.2018
TomTom Go 6200 je navigační přístroj pro řidiče. Je to aktuálně nejvyšší model, ve kterém jsou po celou dobu životnosti předplacené všechny nadstandardní služby.
více informací...

Špunty pro La Manche

22.08.2018
Skoro před půl stoletím zazněla na břehu kanálu La Manche podivuhodná věta: „Já su tak šťastné!“ Její autor, František Venclovský, ji vyřkl po více než patnáctihodinovém boji se zrádným průlivem. Jestli by byl ještě více „šťastné“, kdyby při tom gigantickém zápasu s Golfským proudem a medúzami mohl poslouchat své oblíbené moravské lidovky, se už nikdy nedozvíme. Ale vyloučit to rozhodně nemůžeme.
více informací...

JBL Contour 2: Ultralehké s dlouhou výdrží

20.08.2018
Sluchátka s lehkou hliníkovou konstrukcí jsou odolná vůči potu a disponují háčkem k zavěšení na ucho. Díky ergonomicky tvarovaným silikonovým nástavcům pasují na každý tvar a velikost ucha, protože jsou k dispozici ve třech velikostech. Jsou extrémně lehká, takže je při pohybech hlavou téměř nevnímáte. Technologie Dual Lock – kombinace patentovaných doplňků Freebit a háčku na zavěšení na ucho - zajišťuje maximální stabilitu a pohodlí i při náročném tréninku.
více informací...

Recenze JBL Clip 3 - parťák do nepohody

16.08.2018
Minule jste si u nás mohli přečíst recenzi na druhou generaci absolutního best-selleru na poli malých bezdrátových reproduktorů – JBL GO2. Dnes se podíváme na další populární kousek od tohoto výrobce, který na pomyslném žebříčku stojí o level výše a to jak v případě kvality zvukové produkce, tak v případě ceny. Jedná se o JBL Clip 3.
více informací...

Nejzábavnější reproduktor JBL GO se dočkal nástupce. Jaká je jeho druhá generace JBL GO 2?

14.08.2018
Jistě máte v podvědomí jeden z nejpopulárnějších reproduktorů posledních dob JBL GO. Jedná se o malinkou krabičku, která hraje na své rozměry opravdu hezky. Výrobce na trh uvedl již jeho druhou generaci v podobě JBL GO 2.
více informací...

Extrémní doba si žádá extrémní řešení

10.08.2018
Čím se Xtreme 2 liší od svého předchůdce (S&V 11/15)? Nijak výrazně, ale pár důležitých detailů lze přece jen spatřit.
více informací...

Co je užitečné vědět o voděodolnosti reproduktorů JBL

09.08.2018
Abyste se nestali nešťastnými majiteli „utopených“ reproduktorů jen proto, že jste si nezkontrolovali, zda je reproduktor voděodolný, sepsali jsme pár užitečných informací. Pojďme se podívat na pojmy, které můžete najít nejen na krabici, ale i v manuálech. Především je důležité si ujasnit, jakým stupněm krytí disponuje konkrétní reproduktor.
více informací...

Specialista na služební cesty

08.08.2018
Jak už název napovídá, tento systémek nejvíce oceníte na svých cestách – ať už služebních, tak i ryze soukromých. „Travel“ režimu je podřízeno vše – kompaktní rozměry, tvar bez ostrých hran, 300gramová hmotnost, odolná konstrukce. Ale zároveň si dali konstruktéři setsakramentsky záležet, aby Traveler svého majitele na cestách také dobře reprezentoval.
více informací...

Recenze JBL GO 2 – nástupce legendárního best-selleru

06.08.2018
Maličký bezdrátový reproduktor JBL GO se stal nesmírně populárním. Mohla za to především kombinace tří faktorů, mezi které patří velice příznivá cena, extrémně kompaktní velikost a slušný zvukový přednes. Recenzi první generace jsme vám přinesli již před třemi lety (přečíst si jí můžete zde). Letos se tento maličký reproduktor dočkal druhé generace a právě na ní se v dnešní recenzi podíváme.
více informací...

JBL Tuner: Miniaturní digitální rádio s kvalitním zvukem

02.08.2018
Digitální rádio a externí bluetooth reproduktor s vyváženým zvukem na hudbu i mluvené slovo.
více informací...

JBL Xtreme 2: Přenosný voděodolný reproduktor s vynikající reprodukcí basů

31.07.2018
Dvojka v názvu naznačuje druhou, zlepšenou verzi tohoto populárního maxireproduktoru. Zdokonalení se týkají především integrace technologie JBL Connect + na bezdrátové připojení vícera reproduktorů. Reproduktor má taktéž zvýšenou odolnost vůči vodě na úrovni standardu IPX7. V praxi to znamená, že vydrží ponoření do hloubky 1 metru po dobu 30 minut. Samozřejmě jen s dobře uzavřeným krytem konektorů. Konstrukce reproduktoru umožňuje jeho zavěšení na hruď, přičem oka na popruhy jsou designově velmi dobře zakomponovaná. Na popruh je umístěný i praktický otvírák na lahve. Odolný textilní materiál a robustní gumový kryt jsou zárukou, že reproduktor vydrží i hrubější zacházení, kterému se při outdoorovém nasazení nedá vyhnout. Na horním panelu je oválné tlačítko na zapnutí a vlevo a vpravo od něho jsou další čtyři ovládací tlačítka, vytvarované jako ikony funkcí přehrávání, nastavování hlasitosti a párování bluetooth zařízení. Reproduktor bude dostupný postupně ve vícero barevných odstínech: black, blue, green, squad a red
více informací...

RECENZE JBL CLIP 3

27.07.2018
Novinka JBL Clip 3 je velmi vydařeným přenosným reproduktorem na potulky přírodou. Potěší vás kvalitním zvukem, moderním designem a výdrží baterie.
více informací...

The Rock představil vlastní sluchátka se skvělými vlastnostmi. Dokonce i s relativně nízkou cenou

25.07.2018
Dwayne „The Rock“ Johnson, majitel titulu amerického nejzářivějšího úsměvu a nejvytíženějšího denního programu, na sebe opět poutá pozornost, když do světa elektroniky a gadgetů vstupuje se svými bezdrátovými sluchátky určenými pro cvičení s názvem UA Sport Wireless – Project Rock, jejichž cenovka začíná na 249 $ (215 €).
více informací...

Souboj Niceboy HIVE vs. JBL T450BT, která jsou lepší?

23.07.2018
Jedny z nejprodávanějších sluchátek, podle portálu Heureka, jsou značky Niceboy a JBL. Oboje jsou v přijatelné ceně a nabízí opravdu kvalitu. Podívejte se na jejich vzájemný souboj, kde je otestovali na youtube WhiteRabbit Tech&Gadgets #WRTECH.
více informací...

Evoluce

19.07.2018
První generace sportovních sluchátek JBL Reflect MINI BT s charakteristickým reflexním páskem si získala mou pozornost natolik, že sem se rozhodl jedny si obstarat. S odstupem dvou let přichází vynovený model sportovních bluetooth sluchátek s drobnými vylepšeními za nezměněnou cenu.
více informací...

Letní úlet

17.07.2018
Předešlým generacím obou modelů jsme se už na našich stránkách v minulosti věnovali. Před sezónou přichází oba modely s vylepšeným designem, zvukem a širokou nabídkou letních pastelových barev.
více informací...

Xtreme 2 do sucha i do vody

13.07.2018
Začátek astronomického léta klepal na dveře stejně jako uzávěrka letního čísla, když se mi do redakce dostala novinka, kteru bych za standardních okolností dva dny před "deadlinem" odmítl. Ne však JBL Xtreme druhé generace. Kromě toho, že se před létem do čísla hodí, jsem taky jeho příchod očekával už minulý rok, kdy se objevil „jen“ přerostlý Boombox s velkým zvukem, celodenní výdrží, slušnou odolností, ale příliš vysokou cenou.
více informací...

Nejodolnější sportovní sluchátka

11.07.2018
Sportovních lifestylových modelů mi prošlo za poslední roky rukama i ušima vícero. Na některé si už hádam ani nevzpomenu, ale některé se vryjí do paměti přeci jen o něco víc. Jedním z nich je i JBL Endurance Sprint, který mě zaujal díky originálnímu designu a vysoké míře odolnosti, jaká se ve světě sportovních sluchátek běžně nevidí.
více informací...

S důrazem na basy

09.07.2018
Se skalní pravidelností se ke mně každý čtvrtek dostanou víceré bluetooth modely sluchátek zvučných značek. Zvuky sluchátek JBL mám už naposlouchané poměrně důvěrně, ale vždy si rád poslechnu i novinky od značky, která svým širokým portfoliem produktů každoročně určuje zvukové i designové trendy vo vícerých cenových kategoriích.
více informací...

Jak si kavárna ozvučila prostory s JBL Charge 3

05.07.2018
Určitě to znáte z vlastní domácnosti. Chcete si ji ozvučit celou, ve všech místnostech, ale nechce se vám vůbec natahovat kabely, případně je nemáte kam schovat. A to nemluvíme o tom, že chcete mít hudbu i na terase nebo na balkóně. Sem potom padá do úvahy bezdrátové řešení.
více informací...

JBL TUNE600BTNC – sluchátka s potlačením hluku pro aktivní lidi

03.07.2018
Další z nedávno uvedených novinek značky JBL na našem trhu jsou sluchátka na uši, tzv. on-ear, s označením JBL TUNE600BTNC. Už název o nich mnohé napovídá, avšak jaké jsou při reálném, plnohodnotném používání?
více informací...

#POZDRAVZPRAZDNIN - Soutěž o JBL Xtreme 2

01.07.2018
Během letních prázdnin se všichni vydáme do různých částí světa a budeme fotit o 106. Bude to selfíčko, krajina či momentka? To je úplně jedno, stačí když na fotce bude vaše JBL-ko a skončí to na Instagramu s hashtagem #pozdravzprazdnin a budete ve hře o JBL Xtreme 2 a další ceny.
více informací...

JBL Tuner ve fotografiích

29.06.2018
Začátkem měsíce jsme psali o tomto novém repráčku s rádiem z dílny JBL. Měli jsme možnost zatím jeden vzorek osahat a přinášíme vám pár fotografií tohoto reproduktoru. A abyste si ho mohli lépe představit, máme i přímé porovnání s JBL Flip 4.  Reproduktor si už můžete u nás objednat, brzy by měl být skladem.
více informací...

JBL TUNE205BT – sluchátka pro každou příležitost

27.06.2018
Pod značkou JBL se na náš trh v posledním době dostalo opět několik nových produktů. Jedním z nich jsou i Bluetooth sluchátka JBL TUNE205BT.
více informací...

#POZDRAVZPRAZDNIN - Soutěž o bezdrátové reproduktory JBL

26.06.2018
Na našem Instagramu @jbl_cz_sk, budeme soutěžit o JBL novinky pro rok 2018. Hlavní cenou bude ta nejvíc horká novinka, JBL Xtreme 2, druhá generace jednoho z největších přenosných reproduktorů od JBL. Pro milovníky něčeho kompaktnějšího jsme do soutěže vybrali i 4 kousky další novinky JBL Clip 3.
více informací...

JBL Xtreme 2 – bezdrátový reproduktor s 10 000 mAh baterií

25.06.2018
Společnost JBL si pro nás toto léto opět připravila nový bezdrátový outdoor reproduktor. Nabízí sice vyšší cenu, ale zato se můžete u nového JBL Xtreme 2 těšit na pořádnou výdrž baterie.
více informací...

Archiv