Velkoobchod225 386 130

Servis a reklamace225 386 191

Recenze

JBL GO2: Na cesty v druhé verzi

25.09.2018
Úspěšný model přenosného reproduktoru získal pokračovatele, který se chlubí voděodolností a elegantnějším tvarem.
více informací...

S navigáciou TomTom po Balkánskych krajinách

21.09.2018
Len 3 roky dozadu TomTom poskočila podrobnosť máp Balkánskych krajín z nepoužiteľných 16% na použiteľné pokrytie. My sme sa rozhodli, že znova si zoberieme navigáciu TomTom znova a otestujeme ju poriadne ako si poradí so záludnými Balkánskymi cestami.
více informací...

Recenzia JBL TUNE205BT: Výborné slúchadlá s uchytením na krk

19.09.2018
Nie každý si chce do zvukovodu vopchať silikónový návlek. Sme radi, že slúchadlá do uší, ako ich poznáme z minulosti alebo niekoľko málo modelov ešte stále existujú. Tieto nie sú o nič ochudobnené a sú bezdrôtové s umiestnením kábla za krk. Používajú osvedčený systém JBL, ovládacie prvky a batéria sú oddelené. Vďaka tomu sa vám niektoré zo slúchadiel nebude vyťahovať z ucha kvôli zaťaženému káblu. Upozorňujeme ale na to, že tento typ slúchadiel nebude držať v uchu každému. Po založení vám mušle môžu vypadnúť bez toho, aby ste urobili akýkoľvek pohyb. Výrobca ich ponúka v piatich farbách.
více informací...

JBL ukázalo štyri produkty zo série Link s Google Asistant

17.09.2018
Štvorica produktov z dielne JBL má v sebe vstavaný nielen Google Assistant, ale aj Chromecast. Takáto kombinácia umožní aj osamelým ľuďom porozprávať sa. Ale teraz vážne, vďaka týmto dvom nástrojom môže používateľ vydávať pokyny, pýtať sa, či prehrávať hudbu. Chromecast zase umožní bezdrôtovo prenášať hudobný alebo video obsah z mobilu či tabletu.
více informací...

JBL Go 2: Zaoblená tehlička, ktorá sa nebojí vody

13.09.2018
V roku 2015 bol svetu predstavený reproduktor značky JBL s jednoduchým názvom Go. Zožal veľký úspech (o čom svedčí aj prekonaná hranica 10 miliónov predaných kusov) a teraz bol svetu predstavený jeho nástupca. Čo nové teda priniesol model JBL Go 2?
více informací...

Recenzia JBL TUNE600BTNC: Slúchadlá s dlhou výdržou na batériu

11.09.2018
Slúchadlá s aktívnym potlačením hluku. To sa nám páči a funguje to výborne. Okrem toho sú to pohodlné slúchadlá, ktoré nezaberú veľa miesta. Sú ideálne na cestovanie a presne v takom štýle ich výrobca skonštruoval. Budú ladiť k vášmu štýlu, sú totiž dostupné v štyroch farbách.
více informací...

Chceš urobiť hlučnú párty? Je tu JBL PartyBox!

10.09.2018
Určite uznáš, že JBL Boombox robí neskutočný hukot. Ale chceš urobiť ešte väčšiu párty? Tak JBL PartyBox reproduktory predstavené na výstave IFA v Berlíne sú určené priamo pre teba!
více informací...

Recenze JBL Tuner – je libo reproduktor s rádiem?

07.09.2018
V dnešním testu se podíváme na žhavou novinku od společnosti JBL – bezdrátový reproduktor JBL Tuner. Jak již název napovídá, novinka má kromě obvyklých funkcí také možnost příjmu radiových vln. Tedy funkci, která se dnes už moc neobjevuje. Pojďme se podívat na to, jak si stojí a jak se liší od svých produktových sourozenců, které má společnost JBL dále v nabídce.
více informací...

Představujeme JBL Charge 4

06.09.2018
Mnozí z vás netrpělivě očekávali další generaci populárního reproduktoru JBL Charge. Předcházející verze byla inovována jen formou dostupného firmware, který povýšil technologii JBL Connect na JBL Connect +. Jaké novinky tedy můžete očekávat od nové verze.
více informací...

Harman Group získává 4 ocenění EISA

05.09.2018
Evropská asociace pro obraz a zvuk oceňovala v srpnu nejlepší produkty ve svých kategoriích. Je to jedno z  nejprestižnějších ocenění, které produkt může získat. Značky AKG, JBL a Harman/Kardon každý rok získají několik ocenění a ani tento rok tomu nebylo jinak. Některé produkty jsou už nějaký pátek na trhu a některé v nabídce teprve budou. Tak se na ně podívejme.
více informací...

JBL Bar Studio je skvělý soundbar za dobrou cenu

03.09.2018
I když většina dnešních televizorů, hlavně ve vyšších cenových hladinách, už nabízí slušný zvuk, mnohé domácnosti řeší zvuk i externě. Za nový a kvalitní soundbar však nemusíte zazplatit hromadu tisícovek.
více informací...

JBL XTREME 2 JE MENŠÍ BRÁCHA BOOMBOXU

30.08.2018
Je to video unboxing čerstvé novinky: JBL Xtreme 2. Ve videu najdete všechny potřebné informace, porovnání s JBL Boombox a ještě něco navíc. Ukážeme si jak je technologie JBL Connect+ jednoduchá na používání.
více informací...

Když chcete ozvučit večírek

28.08.2018
Bezdrátových reproduktorů je na trhu větší než velké množství. Nicméně modelů, u nichž výrobci deklarují výkon přes 40 W, a tudíž by měly být schopné ozvučit nejen celou domácnost nebo terasu, ale také větší večírek uprostřed divočiny, až tak mnoho není.
více informací...

V bitvě proti mobilům

24.08.2018
TomTom Go 6200 je navigační přístroj pro řidiče. Je to aktuálně nejvyšší model, ve kterém jsou po celou dobu životnosti předplacené všechny nadstandardní služby.
více informací...

Špunty pro La Manche

22.08.2018
Skoro před půl stoletím zazněla na břehu kanálu La Manche podivuhodná věta: „Já su tak šťastné!“ Její autor, František Venclovský, ji vyřkl po více než patnáctihodinovém boji se zrádným průlivem. Jestli by byl ještě více „šťastné“, kdyby při tom gigantickém zápasu s Golfským proudem a medúzami mohl poslouchat své oblíbené moravské lidovky, se už nikdy nedozvíme. Ale vyloučit to rozhodně nemůžeme.
více informací...

JBL Contour 2: Ultralehké s dlouhou výdrží

20.08.2018
Sluchátka s lehkou hliníkovou konstrukcí jsou odolná vůči potu a disponují háčkem k zavěšení na ucho. Díky ergonomicky tvarovaným silikonovým nástavcům pasují na každý tvar a velikost ucha, protože jsou k dispozici ve třech velikostech. Jsou extrémně lehká, takže je při pohybech hlavou téměř nevnímáte. Technologie Dual Lock – kombinace patentovaných doplňků Freebit a háčku na zavěšení na ucho - zajišťuje maximální stabilitu a pohodlí i při náročném tréninku.
více informací...

Recenze JBL Clip 3 - parťák do nepohody

16.08.2018
Minule jste si u nás mohli přečíst recenzi na druhou generaci absolutního best-selleru na poli malých bezdrátových reproduktorů – JBL GO2. Dnes se podíváme na další populární kousek od tohoto výrobce, který na pomyslném žebříčku stojí o level výše a to jak v případě kvality zvukové produkce, tak v případě ceny. Jedná se o JBL Clip 3.
více informací...

Nejzábavnější reproduktor JBL GO se dočkal nástupce. Jaká je jeho druhá generace JBL GO 2?

14.08.2018
Jistě máte v podvědomí jeden z nejpopulárnějších reproduktorů posledních dob JBL GO. Jedná se o malinkou krabičku, která hraje na své rozměry opravdu hezky. Výrobce na trh uvedl již jeho druhou generaci v podobě JBL GO 2.
více informací...

Extrémní doba si žádá extrémní řešení

10.08.2018
Čím se Xtreme 2 liší od svého předchůdce (S&V 11/15)? Nijak výrazně, ale pár důležitých detailů lze přece jen spatřit.
více informací...

Co je užitečné vědět o voděodolnosti reproduktorů JBL

09.08.2018
Abyste se nestali nešťastnými majiteli „utopených“ reproduktorů jen proto, že jste si nezkontrolovali, zda je reproduktor voděodolný, sepsali jsme pár užitečných informací. Pojďme se podívat na pojmy, které můžete najít nejen na krabici, ale i v manuálech. Především je důležité si ujasnit, jakým stupněm krytí disponuje konkrétní reproduktor.
více informací...

Specialista na služební cesty

08.08.2018
Jak už název napovídá, tento systémek nejvíce oceníte na svých cestách – ať už služebních, tak i ryze soukromých. „Travel“ režimu je podřízeno vše – kompaktní rozměry, tvar bez ostrých hran, 300gramová hmotnost, odolná konstrukce. Ale zároveň si dali konstruktéři setsakramentsky záležet, aby Traveler svého majitele na cestách také dobře reprezentoval.
více informací...

Recenze JBL GO 2 – nástupce legendárního best-selleru

06.08.2018
Maličký bezdrátový reproduktor JBL GO se stal nesmírně populárním. Mohla za to především kombinace tří faktorů, mezi které patří velice příznivá cena, extrémně kompaktní velikost a slušný zvukový přednes. Recenzi první generace jsme vám přinesli již před třemi lety (přečíst si jí můžete zde). Letos se tento maličký reproduktor dočkal druhé generace a právě na ní se v dnešní recenzi podíváme.
více informací...

JBL Tuner: Miniaturní digitální rádio s kvalitním zvukem

02.08.2018
Digitální rádio a externí bluetooth reproduktor s vyváženým zvukem na hudbu i mluvené slovo.
více informací...

JBL Xtreme 2: Přenosný voděodolný reproduktor s vynikající reprodukcí basů

31.07.2018
Dvojka v názvu naznačuje druhou, zlepšenou verzi tohoto populárního maxireproduktoru. Zdokonalení se týkají především integrace technologie JBL Connect + na bezdrátové připojení vícera reproduktorů. Reproduktor má taktéž zvýšenou odolnost vůči vodě na úrovni standardu IPX7. V praxi to znamená, že vydrží ponoření do hloubky 1 metru po dobu 30 minut. Samozřejmě jen s dobře uzavřeným krytem konektorů. Konstrukce reproduktoru umožňuje jeho zavěšení na hruď, přičem oka na popruhy jsou designově velmi dobře zakomponovaná. Na popruh je umístěný i praktický otvírák na lahve. Odolný textilní materiál a robustní gumový kryt jsou zárukou, že reproduktor vydrží i hrubější zacházení, kterému se při outdoorovém nasazení nedá vyhnout. Na horním panelu je oválné tlačítko na zapnutí a vlevo a vpravo od něho jsou další čtyři ovládací tlačítka, vytvarované jako ikony funkcí přehrávání, nastavování hlasitosti a párování bluetooth zařízení. Reproduktor bude dostupný postupně ve vícero barevných odstínech: black, blue, green, squad a red
více informací...

RECENZE JBL CLIP 3

27.07.2018
Novinka JBL Clip 3 je velmi vydařeným přenosným reproduktorem na potulky přírodou. Potěší vás kvalitním zvukem, moderním designem a výdrží baterie.
více informací...

The Rock představil vlastní sluchátka se skvělými vlastnostmi. Dokonce i s relativně nízkou cenou

25.07.2018
Dwayne „The Rock“ Johnson, majitel titulu amerického nejzářivějšího úsměvu a nejvytíženějšího denního programu, na sebe opět poutá pozornost, když do světa elektroniky a gadgetů vstupuje se svými bezdrátovými sluchátky určenými pro cvičení s názvem UA Sport Wireless – Project Rock, jejichž cenovka začíná na 249 $ (215 €).
více informací...

Souboj Niceboy HIVE vs. JBL T450BT, která jsou lepší?

23.07.2018
Jedny z nejprodávanějších sluchátek, podle portálu Heureka, jsou značky Niceboy a JBL. Oboje jsou v přijatelné ceně a nabízí opravdu kvalitu. Podívejte se na jejich vzájemný souboj, kde je otestovali na youtube WhiteRabbit Tech&Gadgets #WRTECH.
více informací...

Evoluce

19.07.2018
První generace sportovních sluchátek JBL Reflect MINI BT s charakteristickým reflexním páskem si získala mou pozornost natolik, že sem se rozhodl jedny si obstarat. S odstupem dvou let přichází vynovený model sportovních bluetooth sluchátek s drobnými vylepšeními za nezměněnou cenu.
více informací...

Letní úlet

17.07.2018
Předešlým generacím obou modelů jsme se už na našich stránkách v minulosti věnovali. Před sezónou přichází oba modely s vylepšeným designem, zvukem a širokou nabídkou letních pastelových barev.
více informací...

Xtreme 2 do sucha i do vody

13.07.2018
Začátek astronomického léta klepal na dveře stejně jako uzávěrka letního čísla, když se mi do redakce dostala novinka, kteru bych za standardních okolností dva dny před "deadlinem" odmítl. Ne však JBL Xtreme druhé generace. Kromě toho, že se před létem do čísla hodí, jsem taky jeho příchod očekával už minulý rok, kdy se objevil „jen“ přerostlý Boombox s velkým zvukem, celodenní výdrží, slušnou odolností, ale příliš vysokou cenou.
více informací...

Nejodolnější sportovní sluchátka

11.07.2018
Sportovních lifestylových modelů mi prošlo za poslední roky rukama i ušima vícero. Na některé si už hádam ani nevzpomenu, ale některé se vryjí do paměti přeci jen o něco víc. Jedním z nich je i JBL Endurance Sprint, který mě zaujal díky originálnímu designu a vysoké míře odolnosti, jaká se ve světě sportovních sluchátek běžně nevidí.
více informací...

S důrazem na basy

09.07.2018
Se skalní pravidelností se ke mně každý čtvrtek dostanou víceré bluetooth modely sluchátek zvučných značek. Zvuky sluchátek JBL mám už naposlouchané poměrně důvěrně, ale vždy si rád poslechnu i novinky od značky, která svým širokým portfoliem produktů každoročně určuje zvukové i designové trendy vo vícerých cenových kategoriích.
více informací...

Jak si kavárna ozvučila prostory s JBL Charge 3

05.07.2018
Určitě to znáte z vlastní domácnosti. Chcete si ji ozvučit celou, ve všech místnostech, ale nechce se vám vůbec natahovat kabely, případně je nemáte kam schovat. A to nemluvíme o tom, že chcete mít hudbu i na terase nebo na balkóně. Sem potom padá do úvahy bezdrátové řešení.
více informací...

JBL TUNE600BTNC – sluchátka s potlačením hluku pro aktivní lidi

03.07.2018
Další z nedávno uvedených novinek značky JBL na našem trhu jsou sluchátka na uši, tzv. on-ear, s označením JBL TUNE600BTNC. Už název o nich mnohé napovídá, avšak jaké jsou při reálném, plnohodnotném používání?
více informací...

#POZDRAVZPRAZDNIN - Soutěž o JBL Xtreme 2

01.07.2018
Během letních prázdnin se všichni vydáme do různých částí světa a budeme fotit o 106. Bude to selfíčko, krajina či momentka? To je úplně jedno, stačí když na fotce bude vaše JBL-ko a skončí to na Instagramu s hashtagem #pozdravzprazdnin a budete ve hře o JBL Xtreme 2 a další ceny.
více informací...

JBL Tuner ve fotografiích

29.06.2018
Začátkem měsíce jsme psali o tomto novém repráčku s rádiem z dílny JBL. Měli jsme možnost zatím jeden vzorek osahat a přinášíme vám pár fotografií tohoto reproduktoru. A abyste si ho mohli lépe představit, máme i přímé porovnání s JBL Flip 4.  Reproduktor si už můžete u nás objednat, brzy by měl být skladem.
více informací...

JBL TUNE205BT – sluchátka pro každou příležitost

27.06.2018
Pod značkou JBL se na náš trh v posledním době dostalo opět několik nových produktů. Jedním z nich jsou i Bluetooth sluchátka JBL TUNE205BT.
více informací...

#POZDRAVZPRAZDNIN - Soutěž o bezdrátové reproduktory JBL

26.06.2018
Na našem Instagramu @jbl_cz_sk, budeme soutěžit o JBL novinky pro rok 2018. Hlavní cenou bude ta nejvíc horká novinka, JBL Xtreme 2, druhá generace jednoho z největších přenosných reproduktorů od JBL. Pro milovníky něčeho kompaktnějšího jsme do soutěže vybrali i 4 kousky další novinky JBL Clip 3.
více informací...

JBL Xtreme 2 – bezdrátový reproduktor s 10 000 mAh baterií

25.06.2018
Společnost JBL si pro nás toto léto opět připravila nový bezdrátový outdoor reproduktor. Nabízí sice vyšší cenu, ale zato se můžete u nového JBL Xtreme 2 těšit na pořádnou výdrž baterie.
více informací...

JBL REFLECT MINI2 BT

21.06.2018
Nová verze sportovních bezdrátových sluchátek navazuje na předchůdce z roku 2015, oproti kterému přináší vícero zlepšení. In ear sluchátka pasují na každy tvar a velikost ucha díky ergonomicky tvarovaným silikonovým nástavcům, které jsou k dispozici ve třech velikostech. Sluchátka jsou dostupná i v různých barevných kombinacích, a jak naznačuje název, mají tenký reflexní káblík, který vás při nočním tréninku zviditelní.
více informací...

Kvalitní soundbar se subwooferem

19.06.2018
Moderní velkoplošné, ale velmi tenké televizory i přes velké snahy konstruktérů obvykle nevynikají kvalitou zvuku. Vysoké tóny ani stereofónní prostorový efekt nejsou žádný problém, ale při reprodukci basů fyzikální limity, což se týká objemu ozvučnice, jednoduše dál nepustí. Ideální řešení nejen z hlediska akustiky, ale i bytové architektury, je soundbar, který se v případě důrazu na reprodukci nejnižších frekvencí dá doplnit subwooferem. Představím dva produkty od JBL, samotný soundbar JBL Bar Studio a sestavu JBL BAR 2.1, kterou tvoří soundbar se subwooferem. Jen pro zajímavost, značka JBL je odvozena od jména zakladatele Jamese Bullougha Lansinga, začátkem 70. let přešla do portfolia společnosti Harman. A loni Samsung koupil Harman.
více informací...

#pozdravzprazdnin – Velká letní soutěž s JBL na Instagramu

18.06.2018
Na Instagramu připravujeme velkou letní soutěž pro všechny fanoušky značky JBL. Nažhavte své smartphony, kompakty, ultrazoomy anebo zrcadlovky, protože od vás budeme chtít originální fotečky. Určitě se ptáte, co můžete vyhrát? A jak se do soutěže zapojit?
více informací...

JBL Xtreme 2 detailně

15.06.2018
Velmi populární reproduktor JBL Xtreme se dočkal vylepšení a přichází ve verzi 2. Všichni jste určitě už nedočkavě očekávali tento reproduktor. Pojďme se tedy podívat, jaké vylepšení jsou k dispozici oproti první verzi.
více informací...

Šikovný repráček do každé nepohody

13.06.2018
JBL Clip už uběhl dlouhou cestu od první generace. Ta byla představena a uvedena před více než 4 roky. Už tehdy budil pozornost. Mezitím se vylepšily technologie a změnil se částečně design, ale původní účel byl zachován. Pojďte se s námi podívat, co přináší JBL Clip 3.
více informací...

NEJVÍC SEXY REPRÁK NA SVĚTĚ? JBL Pulse 3, Bluetooth reproduktor s LED technologií!

11.06.2018
Máme tu ďalšiu videorecenziu od nášho partnera. Jedná sa o trochu zabudnutý, ale naozaj najkrajší reproduktor na trhu čo nájdete. JBL Pulse 3 je naozaj efektným reproduktorom ktorý využijete na párty, ale nestratí sa ani v iných situáciach. Nám poslúžil aj ako slabšia lampa....
více informací...

Predstavujeme JBL GO 2, ideálny reproduktor na leto

07.06.2018
Azda každý z nás hľadá malý reproduktor vhodný na cesty, ktorý je malý a prenosný. Zaujímavou voľbou môže byť GO 2 od JBL, ktorý bol nedávno predstavený a je v predaji.
více informací...

Psssst, nikomu to neříkejte. JBL má nový reproduktor.

05.06.2018
Jeden reproduktor držela firma JBL v tajnosti, i když už byl představený začátkem tohoto roku na výstavě CES v Las Vegas. My jsme měli k dispozici jen malou fotku o jejíž důvěryhodnosti jsme pochybovali a nikde jsme nemohli najít ani parametry a funkcionalitu tohoto reproduktoru. Tak se pojďte podívat s nám, co je to vlastně za novinku.
více informací...

Recenze JBL Tune 205BT – bezdrátová náhrada za EarPods

01.06.2018
Přestaly vás klasické Apple EarPods bavit a hledáte nějakou levnou, ale bezdrátovou alternativu? Společnost JBL nedávno představila nový základní model bezdrátových sluchátek, jež nese označení JBL Tune 205BT. Jedná se o poměrně levná sluchátka, která se soustředí především na bezdrátový poslech hudby, bez dalších doplňujících funkcí tak, aby byla cenově kompetitivní. Pojďme se podívat na to, jak tento bezdrátový základ od JBL funguje v praxi.
více informací...

Proč digitální teploměry měří "nepřesně"? Umíme je správně používat?

30.05.2018
Po zákazu prodeje rtuťových zdravotnických pomůcek jako tlakoměrů či teploměrů, má běžná domácnost doma i dva-tři digitální teploměry s pocitem, že jsou všechny "na nic" a že dřívější rtuťové teploměry byly mnohem přesnější. Je to opravdu tak?
více informací...

Videorecenze: JBL GO vs GO2

28.05.2018
Je to pár týdnů, co vtrhnul nový reproduktor JBL GO2 na trh, a už je jedničkou na trhu ve své kategorii (Reprosoustavy a reproduktory) podle Heureky, což nás nesmírně těší. Hodně z vás porovnává tento model s předcházející generací a teď si toto porovnání můžete prohlédnout ve videorecenzi.
více informací...

Nástupce legendy

24.05.2018
Ještě v roce 2015 představila frima JBL na CES malý přenosný reproduktor Go, který se okamžitě stal velmi oblíbeným mezi mladými a je jím dodnes. Ale nastal čas na inovaci, a tak dostává svého nástupce Go2.
více informací...

Cenově dostupná sluchátka pro cestovatele

22.05.2018
Poslouchání hudby, případně sledování videa na smartphonech patří k neodmyslitelným atributům cestování. Stejně jako hluk, který produkují všechny dopravní prostředky. Řešením jsou sluchátka s tlumením hluku Active Noise Cancelling (ANC). Poměrně dobré výsledky se dají dosáhnout i s pasivním tlumením, ale tak se utlumí všechny zvuky okolí včetně důležitých hlášení či zvuků ulice, které vás varují před nebezpečím přicházejícím ze směrů mimo vaše zorné pole.
více informací...

Recenze JBL Playlist – je libo Chromecast?

18.05.2018
V dnešní recenzi se podíváme na klasický policový reproduktor s Bluetooth konektivitou JBL Playlist, který se snaží zaujmout jak zajímavou cenou, tak i neobvyklou výbavou. Obsahuje totiž vestavěný hardware a software pro službu Chromecast, která se může v praxi projevit jako velmi šikovná věc. Kromě toho také velice slušně hraje a vypadá. Pojďme se podívat na to, co jsem si za necelé tři týdny poslechu odnesl za postřehy.
více informací...

Jak fungují sluchátka s aktivním tlumením hluku

16.05.2018
Princip fungování sluchátek s tlumením hluku Active Noise Cancelling (ANC) ukážu na sluchátkách JBL Tune 600BT. Aktivní tlumení funguje tak, že uvnitř každé mušle je mikrofon, který snímá zvuk v těsné blízkosti ucha.  Signálový procesor z tohoto zvuku separuje hluk okolí a přimísí ho znovu do reprodukovaného signálu avšak v opačné fázi. Tento postup účinně eliminuje okolní hluk. Potlačení hluku je selektivní, účinně potlačuje hluk motorů letadla či autobusu, případně hluk klimatizace ve vlaku, avšak případné hlášení palubního rozhlasu uslyšíte hlasitě a zřetelně. Dobře uslyšíte i zvuky ulice, protože se z nich odfiltrují jen hluboké a monotónní hluky.
více informací...

Sluchátka s potlačením okolního hluku JBL E65BTNC – recenze

14.05.2018
Často sedíte v dopravních prostředcích a chcete si zpříjemnit cestování hudbou? Já ano a aktivní potlačování okolního hluku považuji za nejužitečnější funci, která se dá do sluchátek zabudovat.
více informací...

Osobní klimatizace na léto

11.05.2018
Teplé dny se už nezadržitelně blíží a je jen otázku času než v kancelářích vzniknou hádky o tom, jak má být nastavena klimatizace. Ne vždy vyhovíte každému, ale nedávno jsme dostali do rukou zajímavou novinku, která je definována jako osobní klimatizace.
více informací...

JBL Reflect Response jsou skvěle ovladatelná bezdrátová sluchátka na sport

09.05.2018
Chcete perfektně vyladěná bezdrátová sluchátka určená ke sportování? JBL Reflect Response taková jsou a jejich ovládání je prostě skvělé.
více informací...

Recenze JBL Tune 600BT NC – stvořeno pro masy

04.05.2018
Hledáte nová sluchátka a mezi vaše nejdůležitější požadavky patří příznivá cena, dobrá kvalita zvukové produkce, bezdrátový poslech a v ideálním případě také aktivní potlačení okolního zvuku? Přesně těmito parametry disponují sluchátka JBL Tune 600BT NC, na které se podíváme v dnešní recenzi. Jak se ukázalo, použitelná sluchátka nemusí stát pět a více tisíc korun.
více informací...

JBL Everest 710 hrají perfektně, bezdrátově a nabijete je během chvilky

02.05.2018
Mohutná bezdrátová sluchátka JBL Everest 710 lehce složíte na cesty, nabijete během dvou hodin a vydrží hrát celý den. Unikátní funkce ShareMe pak umožní poslech i kamarádům.
více informací...

Archiv