Velkoobchod225 386 130

Servis a reklamace225 386 191

Recenze

JBL Boombox je gigantický bezdrátový reproduktor, který ale lze přenášet

18.12.2017
Tak velký bezdrátový reproduktor jsme ještě netestovali! JBL Boombox je opravdový gigant a zvuk tomu odpovídá. Chcete zbořit dům?
více informací...

JBL Everest Elite 750NC

15.12.2017
Na test slúchadiel sa vždy teším. Môžem si pri tom nerušene vychutnávať hudbu bez toho, aby ma niekto vyrušoval, alebo aby som ja hlasnejším posluchom obťažoval okolie. Po rozbalení týchto slúchadiel ma hneď upútalo elegantné pevné puzdro s remienkom na zápästie. Je to praktické nielen pri prenášaní, ale aj skladovaní. Tiež ma zaujali pomerne veľké náušníky s mäkkým polstrovaním, ktoré pohodlne prekryli celé moje uši. To sa podpísalo na pohodlnom nosení slúchadiel.
více informací...

Takto sa rodí slovenská káva svetovej kvality (video)

14.12.2017
více informací...

Súťaž AUDIO ROKA 2017

13.12.2017
AUDIO ROKA je prvá slovenská anketa, v ktorej verejnosť spolu s redakciou DoUcha.sk vyberá tie najlepšie audio zariadenia a gadgety za uplynulý rok. Rozhodnite spolu o najlepších produktoch a obchode roka, ktoré naozaj stojí za to!
více informací...

Predstavujeme JBL Soundgear BTA

12.12.2017
Firma JBL už začiatkom roka na CES v Las Vegas a následne v septembri na výstave IFA v Berlíne predstavila zaujímavý koncept reproduktorov. Aj keď viac nám to pripomína sofistikované slúchadlá ako reproduktory.
více informací...

Hodinky a náramky TomTom z vás udělají sportovce

11.12.2017
Troufám si tvrdit, že sportovní hodinky a trackery ocení každý sportovec. Když už se dřete v posilovně, sjíždíte zasněžené svahy, nebo ve vedru obíháte park, měli byste mít možnost měřit a analyzovat svoje výkony – už proto, že udržovat správnou tepovou frekvenci či tempo je základ.
více informací...

Ariete Xvapor Deluxe: Na špínu a bakterie jděte s párou

08.12.2017
Proč nezefektivnit zastaralé způsoby úklidu tím, že budeme čistit ekologicky, a přitom se zbavíme bakterií a práce bude jednodušší. Právě to umí parní čistič Ariete Xvapor Deluxe.
více informací...

TomTom bude na svojich mapách zobrazovať nabíjacie stanice pre elektroautá

07.12.2017
Nemecká spoločnosť TomTom venujúca sa navigáciám oznámila skvelú novinku pre všetkých majiteľov elektrických áut. V Severnej Amerike a Európe bude na svojich mapách zobrazovať sieť nabíjacích staníc.
více informací...

Navigácie TomTom s WiFi a SIM kartou

06.12.2017
Pomaly sa začína stierať rozdiel medzi navigáciami do auta a mobilnými telefónmi. Navigácie ziskávaju stále viac vlastností z mobilných telefónov a telefóny v poslednej dobe stagnujú aj keď nie doslova.
více informací...

Orchestr s sebou

05.12.2017
Vyzkoušeli jsme dražší bezdrátové reproduktury. Některé se hodí spíše na doma, jiným se líbí venku a snesou i ranní rosu, pokud se grilovačka protáhne. Musíte si však rozmyslet, co od reproduktoru chcete. Můžete totiž koupit křiklouna s barevnými efekty, nebo krásně znějící designový kus do obýváku.
více informací...

Předvánoční úklid by Elis

04.12.2017
A je to tady! Čtyři týdny do Vánoc a nás matky kromě každodenního shonu čeká ještě vše, co se Vánoc týče. Už teď obchodní centra praskají ve švech, cesty autem hlavně v odpoledních a večerních hodinách jsou za trest, všichni jsou nervózní, že nic nestíhají.. Ale i přesto Vánoce miluji.
více informací...

Recenze: Dětská sluchátka JBL JR300 – odolná, barevná, pohodlná, návyková

01.12.2017
více informací...

Vylepšení JBL Charge 3 funkcí Connect+ je tady

30.11.2017
Někteří majitelé Charge 3 tuto funkci vyhlíželi už od počátku uvedení nové série reproduktorů, u které je možné propojit více než 100 reproduktorů. Nyní si můžete svůj vlastní reproduktor sami upgradovat z funkce JBL Connect, která umožňovala propojit přes Bluetooth dva reproduktory, na JBL Connect+ a spojit svůj Charge 3 právě s novými produkty jako je JBL Pulse 3, JBL Flip 4 nebo JBL Boombox.
více informací...

Recenze JBL E45BT: Týden s Bluetooth sluchátky mi rozvázal ruce

29.11.2017
více informací...

JBL GO vs. fejk

28.11.2017
Až se nám rozum zastavuje nad tím, že je někdo ochotný prodávat a vyrábět fejkové reproduktory na úrovni 29.90,- €. Za tuto cenu získáte nadstandardně kvalitní reproduktor. Ale bohužel i v této cenové kategorii se vyskytují fejky a jsou až na zaplakání. To si můžete poslechnout níže ve videu od našeho partnera Techhouse.
více informací...

JBL Boombox – přenosný reproduktor, který vás pořádně rozvibruje

27.11.2017
JBL nezná hranice extrému. To lze vidět, ale hlavně slyšet, u přenosného Bluetooth reproduktoru JBL Boombox, který vás pořádně rozvibruje.
více informací...

JBL x TOMORROWLAND 2017

24.11.2017
Firma JBL toto léto pozvala více než 200 lidí z celé Evropy na jedinečný festival: Tomorrowland. Festival elektronické hudby se konal v areálu De Schorre na spojnici mezi Bruselem a Antverpami a JBL, samozřejmě, nesměli na této třídenní show s téměř 1/2 milionem návštěvníků chybět.
více informací...

JBL Pulse 3: Barevná hudba

23.11.2017
Bezdrátový Bluetooth reproduktor JBL Pulse 3 je voděodolný a nevadí mu ani potopení do vody. Kromě toho samo­zřejmě hraje a navíc nabízí zajímavé světelné efekty, které zajišťují různo­barevné diody, umístěné pod povrchem reproduktoru.
více informací...

Všestranný pomocník v domácnosti? Multifunkční parní čistič Ariete!

22.11.2017
Čeká vás kompletní úklid domácnosti? Pak se určitě připravujete na úmorné leštění, náročné vysávání, složité vytírání, únavné převlékaní i praní. V následujících dnech hodláte domácnost zbavit veškerého prachu, na jehož odstranění nebylo během roku dostatek času ani prostoru.
více informací...

Zvažujete koupi sedvičovače? Podívejte se před tím na náš test

21.11.2017
Je to úžasná přeměna, při níž se obložené pečivo v průběhu minut změní na horkou křupavou dobrotu. V křehkém, napařeném pečivu vyniknou chutě a vůně náplně, a to i tehdy, když ze špajzky vezmete jen to, co zůstalo po víkendu. Horké sousto rozkmitá chuťové buňky a naplní hladový žaludek.
více informací...

JBL Boombox

20.11.2017
JBL nezná hranice extrému. To je vidět, ale hlavně slyšet, u přenosného reproduktoru Boombox, který vás pořádně rozvibruje.
více informací...

Elektrické grily v redakčním testu: Plusy a mínusy nejnověších modelů

15.11.2017
Pomohou v kuchyni, vykouzlí společenskou atmosféru za stolem. Když dojde na tepelnou úpravu čerstvých surovin, elektrické grily jsou jasnou volbou. Stačí jen otočit kolečkem termostatu a horkou plotnu máte připravenou - na lenivou nedělní snídani, ale i pro slavnostní menu rodinné oslavy.
více informací...

Sportovní sluchátka, která nevypadnou

14.11.2017
Dnešní doba si vyžaduje bezdrátové řešení a lidé si začínají zvykat i na používání bezdrátových sluchátek, které se připojují k zařízení pomocí technologie Bluetooth. Volnost při poslechu je pohodlnější a člověk nemusí dbát na polohu smatrphonu. Z tohoto řešení mají největší radost sportovci, kterým nepřekáží kabel a mohou se naplno věnovat svému cvičení. 
více informací...

Klasika v bezdrátovém šatu

13.11.2017
Jde o malé, designem nenápadná šputntová sluchátka, která jsou vzájemně propojená plochým kabelem, oblíbeným hlavně pro schopnost nezamotat se. Díky magnetům na sluchátkách vám při nepoužívání nespadnou. V nabídce jsou klasická sluchátka v černé, modré, šedé či bílé barvě.
více informací...

Připojujeme se také ....

10.11.2017
Už v pondělí vypukne akce "Dny Dopravy Zdarma" pořádané porovnávacím portálem Heureka a spediční firmou DPD, kterou i my využíváme pro doručování zboží k vám. 
více informací...

Jak na notifikace v TomTom hodinkách

09.11.2017
Výrobce TomTom nedávno vydal aktualizaci pro svoje sportovní hodinky s nimiž získáte novou funcionalitu. Mluvíme o notifikacích SMS zpráv a telefonních hovorů na display hodinek. Jen nám to ze začátku nefungovalo. Co je třeba udělat? 
více informací...

Harman Kardon Go + Play je robustní elegán s výrazným zvukem

08.11.2017
Bezdrátový reproduktor Harman Kardon Go + Play ukazuje, jak má vypadat přenosné audio zařízení. Je sice o něco větší, ale na oplátku nabídne dokonalý zvuk.
více informací...

Představujeme Kenwood DNX8170DABS

07.11.2017
Nejnovější model multimediální jednotky DNX8170DABS je jedním z nových druhů navigačních A/V přijímačů, které jsou navržené tak, aby poskytovaly ideální zážitek v autě prostřednictvím technologie Smart Driving. Inteligentní připojení, jako je Apple CarPlay a Android Auto, vám umožňují bezpečně a legálně využívat váš telefon.
více informací...

TEST Harman Kardon Aura Studio 2: UFO s nádechem luxusu a retra

06.11.2017
Harman/Kardon je dobře známý svým zvukem, ale i designem. Je to značka, která patří do vyšší třídy, avšak její kousky se dají sehnat za stále relativně dostupnou cenu. Ať už je to jakýkoliv produkt, spolehnout se můžete, že (nejen) svým designem skutečně zaujme. Výjimkou není ani Aura Studio 2, která přináší futuristický „UFO“ design s nádechem retra.
více informací...

Bezdrátová sluchátka s Bluetooth do 3 500 Kč

03.11.2017
V najnovšom čísle časopisu Stereo & Video otestovali niekoľko bezdrôtových bluetooth slúchadiel do 3.500 Kč. Aj my sme mali v teste zástupcu v podobe JBL E45BT. Pozrite si ako dopadli tieto slúchadla redaktormi, ktorý sú aj v komisii EISA.
více informací...

Recenze AKG N20NC – referenční poslech bez žádného vyrušování

02.11.2017
V létě jsme vám přinesli recenzi sluchátek AKG N20, která nás velmi překvapila především svým skvělým referenčním zvukem, výborným provedením a zajímavým příslušenstvím. Když se mi tedy doma objevil aktualizovaný model, říkal jsem si, co jiného by se dalo na takovýchto sluchátkách zlepšit. Pohled na krabičku na tuto otázku ihned odpověděl. Dnes se tak podíváme na inovovaný model s názvem N20NC, který, jak již název napovídá, disponuje aktivní technologií pro potlačení okolního zvuku.
více informací...

Vše o filtraci vody Laica

31.10.2017
Filtry Laica stejně jako filtry Brita z vody odstraňují vodní kámen, chlór a jeho sloučeniny (např. karcinogenní THM), olovo, měď, rtuť, zinek, některé herbicidy a pesticidy, nepříjemné pachy a zabarvení vody. Odstraněním nežádoucích látek dochází k výraznému zlepšení chuti vody a všech nápojů a jídel z takové vody vyrobených
více informací...

Jak vybrat čističku vzduchu?

30.10.2017
Alergie, prach, plísně. Největší nepřátele našeho zdraví často ani nevidíme. Zatímco dříve stačilo pro osvěžení vzduchu otevřít okno, dnešní koncentrace lidí na jednom místě má negativní efekt na množství alergenů ve vzduchu. Čističky vzduchu ale pomáhají nejen alergikům.
více informací...

Baristi testovali kávovary Ariete

30.10.2017
Ešte minulý týždeň sme navštívili pražiareň kávy značky Ebenica. Tentoraz sme tam neboli za účelom sa oboznamovania, ako sa správne pripravuje káva či postupu praženia kávy, aj keď posledné menované sme tiež videli. Teraz nám baristi mali otestovať kávovary značky Ariete.
více informací...

Sluchátka bez kabelů

27.10.2017
Bezdrátová sluchátka se těší stále větší oblibě a jejich výběr je obrovský. Otestovali jsme pro vás dvě cenové skupiny, takže zjistíte, zda má smysl si připlatit, jestli bude zvuk o tolik lepší a co získáte navíc. Rozdíly tu jsou, ale možná ne tak velké, jak byste čekali.
více informací...

Test parního mopu Ariete 4164 10v1

26.10.2017
Tento měsíc nám doma přistál další parní mop od Ariete k testování a dorazil v tu nejlepší chvíli, protože naší domácností zacloumala střevní chřipka obou dětí. Myslím, že těm, kdo mají malé děti, nemusím popisovat… Kdo si pod tím však nedokáže nic představit – tak věřte, že bylo nutné vyčistit nejen toaletu, ale také třeba vydezinfikovat koberec. O sprchovém koutu a vaně ani nemluvím… :) A tady všude mi parní mop Ariete 10v1 náramně pomohl – a bez chemie.
více informací...

Laica Bodytouch tělesný analyzér a mobilní aplikace

25.10.2017
Dostali jsme možnost testovat smart digitální tělesný analyzér od značky Laica. A proč že je smart? Disponuje totiž Bluetooth technologií, díky které odešlete údaje o Vaší tělesné hmotnosti, procentu tuku, vody a svalů, hmotnosti kostí v těle a indexech BMI a BMR z váhy snadno do Vašeho mobilního telefonu. Princip je jednoduchý, stáhnete si do mobilu aplikaci Laica Bodytouch (která je dostupná na Android a iOS zdarma), aktivujete Bluetooth ve Vašem mobilu a stoupnete si na váhu.
více informací...

Podzimní výstup na Rysy se sportovními hodinkami TomTom

24.10.2017
Na poslední chvíli jsme využili nádherné weekendové podzimí počasí a vyběhli jsme si na Rysy. Nezapomněli jsme si vzít sportovní hodinky TomTom Adventurer. Podívejte se na výstup z hodinek, jak jsme to zvládli. A pochlubte se i vy, zda jste využili poslední sluneční paprsky.
více informací...

Recenze JBL Pulse 3 - hraje všemi barvami

23.10.2017
V dnešní recenzi se podíváme na bezdrátový reproduktor JBL Pulse 3, který musí každého zaujmout na první pohled. Tvarově připomíná reproduktor JBL Flip 4, který jsme tu měli na jaře. Pohled na první obrázek na krabici ovšem jasně ukazuje, co je tahákem tohoto modelu – RGB podsvícení. Pojďme se podívat, jestli Pulse také dobře hraje, nebo tak jen vypadá.
více informací...

TEST JBL Boombox: když chcete ozvučit venkovní (ne)legální párty

20.10.2017
Podzim tohoto roku přinesl brutální reproduktor, který odkazuje na 80. a začátky 90. let, kdy byl boombox povinnou výbavou americké mládeže.
více informací...

RECENZE JBL Pulse 3: Moje nové oblíbené příslušenství!

19.10.2017
JBL je v segmentu Bluetooth reproduktorů lídrem už několik let. Jejich odhodlání držet se co nejvyšší kvality zvuku se prohnalo sbad všemi produkty v nabídce. Výjimkou není ani nový JBL Pulse 3.
více informací...

Masážní podložky Homedics v dámském klubu RTVS

18.10.2017
Nemůžete se rozhodnout pro konkrétní masážní podložku od  f. Homedics? Měli jsme je v RTVS v relaci Dámský klub. Podívejte se na video a sami si udělejte názor na tyto produkty. Možná jako inspirace na vánoční dárek. 
více informací...

Recenze: JBL E25BT

17.10.2017
JBL rozšiřuje portfolio bezdrátovch špuntových sluchátek. Po předchozím testu bezdrátových špuntových sluchátek série Reflect, která byla zaměřena spíš na sport, přinášíme podrobný test sluchátek z nižší cenové třídy pro každodenní poslouchání.
více informací...

Komplexní zážitek

16.10.2017
Zvuk, design a atmosféra světlem je trojkombinace, kterou nabízí nová generace reproduktoru Aura Studio 2. Reproduktor vhodný do bytovky i do rodinného domu je dostupným rodinným pokladem. Stačí ho vyzkoušet.
více informací...

JBL Boombox: Společník na každou párty

13.10.2017
JBL je dlouho známý, kromě jiného, jako výrobce populárních přenosných bluetooth reproduktorů všech velikostí a výkonů. Tentokrát jsme otestovali horkou novinku, model JBL Boombox, který je největší z přenosných, jaký má v současnosti JBL v nabídce, a rozhodně nepatří k těm, s nimiž byste vzhledem k jejich hmotnosti chtěli chodit běžně po ulici.
více informací...

Recenze: JBL Flip 4

12.10.2017
JBL, výrobce špičkové audio techniky, představil bezdrátový reproduktor Flip 4, který je nástupcem oblíbeného produktu, který si získal hodně fanušků díky kvalitnímu zvuku. Flip 4 nabízí voděodolnost, lepší baterii a nové barevné vyhotovení. Jak obstál v našem testu?
více informací...

TEST JBL E55BT: šikovné bezdrátovky na každý den

11.10.2017
Éčková řada sluchátek od JBL není žádnou novinkou. V ČR se prodává výborně a v tomto roce si získala mnoho fanoušků chytrými modely E35BT, E45BT a E55BT, které s odstupem času konečně můžu ohodnotit.
více informací...

JBL Pulse 3 – Reproduktor, který na sebe upoutá pozornost světelnou show

10.10.2017
Do rukou se nám dostal další bezdrátový reproduktor od firmy JBL, ale tentokrát nejde jen o zvuk. JBL Pulse 3 předvádí i světelnou show, která přidává reproduktoru nový rozměr.
více informací...

RECENZE JBL Everest Elite 750NC: S těmito sluchátky budeš mít ode všech klid. Doslova

09.10.2017
Sluchátka s funkcionalitou aktivního potlačování hluku (Active Noise Cancellation) jsou čím dál atraktivnější. Jen si to představte, cestujete vlakem, letadlem nebo klidně i autem. Monotonní hluk, který vydává každý z těchto dopravních prostředků dokáže lézt na nervy. Vím to, sám dost cestuju, ať už služebně nebo soukromě.
více informací...

Mega reproduktor JBL Boombox

06.10.2017
Vyzkoušeli jsme si revoluční multimediální reproduktor. Doposud výrobci ukazovali reproduktory s rozměr tak akorát do batohu, do stojanu na kolo neo jen tak do ruky. JBL Boombox je trochu jiná třída. Velmi se podobá JBL Xtreme, ale výrobce ho ještě více nafoukl. Výsledkem je rozměrově větší reproduktor a neporovnatelně větší síla zvuku.
více informací...

Pořádná náplň muziky – ve vodě i na sněhu

05.10.2017
Repráků od JBL jsme už testovali několik, tento nás však zaujal svým poměrem velikosti a výkonu. JBL Flip 4 je čttvrtou generací, která je už pár měsíců na trhu, nám už též pár měsíců dělá doma společnost. Sympaťák, který zabere minimum místa, přidí do batohu jen mírně přes 500g zátěže a přitom se postará o pořádnou zábavu.
více informací...

Tak trochu jiná voda: filtrační konvice LAICA

04.10.2017
Všechny pijeme doma vodu z kohoutku. Buď nás nebaví tahat lahve, nebo nechceme za vodu zbytečně utrácet, když doma je celkem dobrá. No ale to je právě to. Je CELKEM dobrá. Chuťově to žádná sláva není ani u jedné z nás. Proto když jsme dostaly nabídku vyzkoušet filtrační konvice, začaly jsme se pídit po informacích a nakonec jsme se rozhodly do testování jít. Tak nám v kuchyni přistála filtrační konvice LAICA.
více informací...

Recenze JBL Boombox – když se do toho chcete opřít

03.10.2017
Společnost JBL představila tento masivní reproduktor na letošním veletrhu IFA 2017. Jedná se o přenosný reproduktor, který nabídne 24 hodinovou výdrž baterie, odolnost vůči vodě, dokáže nabít vaše zařízení a dokáže se postarat o opravdu hutnou zvukovou produkci. Váží také ovšem nezanedbatelných pět kilogramů a stojí přes třináct a půl tisíce korun. Stojí JBL Boombox za to?
více informací...

Přidejte si novou funkcionalitu do sportovních hodinek TomTom

02.10.2017
Sice TomTom uvolnil aktualizaci už začátkem září, ale na začátek jen pro přibližně 25% uživatelů. Po otestování na tomto vzorku zpřístupnili update minulý týden už všem.
více informací...

Recenze JBL Xtreme: Přenosný reproduktor s vyváženým zvukem

29.09.2017
Model Xtreme je najvětší v našem testu. Tomu odpovídá i zvuk. Tělo reproduktoru je oválné a zvuk se šíří z přední části, kde je umístěné i logo výrobce. Látkový potah ho chrání před náhodným postříkáním. Zašpinění reproduktoru není problém. Můžete ho umýt pod tekoucí vodou. Zároveň chrání i přístup ke konektorům na zadní straně. Na to, abyste se k nim dostali, je potřeba použít odepnutí přes zip.
více informací...

Harman/Kardon Soho Wireless - výjimečná sluchátka?

28.09.2017
Harman/Kardon je společnost, která se zaobírá výrobou kvalitních audio zařízení do domácností i do automobilů. Při vzniku firmy v roce 1953 stáli Sydney Harman a Bernard Kardon, čímž se vysvětluje i její název. Zvučné jméno je mnohokrát garancí kvality a není tomu jinak ani v tomto případě. V redakci se nám naskytla možnost otestovat bezdrátová sluchátka Soho Wireless, která patří do luxusní třídy. Cena těchto sluchátek není nízká a proto sem se podíval hlavně na to, zda je adekvátní.
více informací...

JBL Pulse 3

27.09.2017
Třetí pokračování světélkující hudby v podání JBL Pulse 3 si mě našlo uprostřed léta a od začátku bylo jasné, že pulzující barvy prolínající se v rytmech hudby připraví největší potěšení mému malému čtyřletému pokladu. Kromě toho, že jsme spolu rytmus měničů nastavili na dětskou odrhovačku gumimédi, oblíbila si ho i jako uspávací světýlko. Ale pojďme se mu přeci jen věnovat na naší „dospělácké" úrovni. JBL Pulse3 si to totiž zaslouží.
více informací...

Harman/Kardon Onyx Studio 4: Evoluce pokračuje

26.09.2017
Pravidlo třikrát a dost pravděpodobně pánům v Harmanu nic neříká a tak se do roka a do dne od recenzování třetí generace Harman/Kardon ONYX Studio 3 objevilo na mém redakčním stolíku jeho čtvrté volné pokračování. Designově navazuje na svého předchůdce a téměř byste nepoznali rozdíl. Jemný generační facelift sem přeci jen po letmém zkoumání postřehl, tak prosím, takto nějak jsme si spolu pár dní užívali.
více informací...

Největší z přenosných

25.09.2017
Ještě před létem sem si naivně myslel, že společnost Harman představí druhé pokračování bestselleru JBL Xtreme, ale nestalo se tak. Na konci léta však přichází „pecka“ s názvem BoomBox a řeknu vám, je to už na pohled pekelná mašinka. Krabice, kterou právě držím v ruce, velikostí i hmotností připomíná spíš vysavač než přenosný reproduktor. Nakonec, BoomBox je aktuálně největší přenosný speaker na světě. Takže jedno prvenství bychom tu už měli.
více informací...

Atmosférický zvuk

22.09.2017
Stlumte světlo, usaďte ji na pohovku a vystavte ji napospas vámi ověřenému hudebnímu výběru. Nejenže ji dostane romantická hudba, ale i hra světla. Harman/Kardon Aura Studio 2 je jednoduše sázka na jistotu.
více informací...

Zóna úniku: JBL Everest Elite 750NC

21.09.2017
V poslední době, jakoby se roztrhl pytel s bezdrátovými modely sluchátek vybavenými technologií potlačování okolního ruchu. Nakonec, možná se není čemu divit, když je většina z nás celý den vystavována neustálému pracovnímu shonu, který je často provázen i množstvím intenzivních zvukových podnětů. Užít si tak vytoužený relax v tichosti „na samotě u lesa“ se stáva výsadou majitelů horských chat, hausbótů, zkrátka těch druhých. Pro nás ostatní smrteľníky se tak mohou stát vykoupením právě kvalitní sluchátka, která mohou znamenat zónu úniku od každodenní reality alespoň na několik desítek minut denně. Nakonec ne nadarmo se říká, že ticho léči.
více informací...

JBL Pulse 3

20.09.2017
Vedle mega přenosného reproduktoru JBL Boombox představujeme nejméně zajímavý a jeden z nejkrásnějších reproduktorů na trhu: JBL Pulse 3.
více informací...

Testujeme kuchyňské váhy

19.09.2017
Můžete mít mnohaleté zkušenosti s vařením a pečením, nikdy však nedosáhnete při odhadování množství surovin takové přesnosti, jako s pomocí kuchyňské váhy. Právě v precizním dodržování měr přitom spočívá tajemství dokonalé opakovatelnosti.
více informací...

HARMAN/KARDON TRAVELER: Luxus na cesty

18.09.2017
Značka Harman/Kardon je znak kvality a elegancie. V tomto duchu sa nesie aj kompaktný bluetoothový reproduktor Traveler. Z dizajnovej stránky sa výrobcovi podarilo zhotoviť naozaj vkusne vyzerajúce zariadenie. Celohliníkové telo si zaslúži obdiv spolu s kožou na vrchnej strane reproduktora. Tlačidlá sú vyriešené veľmi jednoducho. Sú vytlačené do kože a na dotyk sú príjemné. Zľava nájdete tlačidlo zapnutia, bluetoothového spárovania a tlačidlo na prijatie alebo ukončenie hovoru. Stav batérie zobrazuje 5 LED indikátorov v strede vrchnej časti. Nakoniec napravo je dlhšie tlačidlo na ovládanie hlasitosti.
více informací...

TomTom přidává do svých hodinek další funkce

14.09.2017
Ještě před tím, než vypustí TomTom aktualizace pro svoje sportovní hodinky pro notifikace hovorů a sms zpráv, tak tu máme jinou aktualizaci, která rozšiřuje funkčnost všech aktuálně prodávaných sportovních hodinek.
více informací...

Hudbymilovný Otesánek

13.09.2017
V S&V 11/15 jsme vám vyprávěli o třech reprosystémech JBL připomínajících psy z pohádky Křesadlo. A jak už to tak nejen v pohádkách bývá, kde se vzal, tu se vzal – objevil se další kousek.
více informací...

Vyzkoušeli jsme JBL Boombox

12.09.2017
Tento kousek se opravdu může právem chlubit titulem nejlepší mobilní reproduktor pro roky 2017/2018 od organizace EISA. Nejprve jsme tomu velmi nevěřili, než jsme si ho ovšem nevyzkoušeli a neslyšeli na vlastní uši.
více informací...

JBL Jump Fest 2017 obrazem

11.09.2017
Zúčastnili jsme se 2. ročníku atletické exhibice JBL Jump Fest v centru Košic při Dómu sv. Alžběty. Je to novinka v podobě tzv. "street" atletiky, které se zúčastnili atleti světového formátu. Soutěžilo se v běhu na 50 yardů, skoku do dálky a v trojskoku. Pozdívejte se naše fotky z události.
více informací...

Novinky od TomTom představené na IFA v Berlíně

08.09.2017
Pokud očekávate, že i letos výrobce TomTom představí něco nového v rámci sportovních hodinek, tak vás musíme hned na úvod sklamat. Žádné nové sportovní hodinky se momentálně nepředstavily, ale představily bezplatnou aktualizaci a my pro vás máme první záběry.
více informací...

Představení JBL Pulse 3 očima Techhouse

07.09.2017
Do prodeny Techhouse jsme půjčili nový reprodukor JBL Pulse 3, který je jedním z nejkrásnějších na trhu. Podívejte se ve video recenzi, jak se jim líbí a co všechno tento zajímavý kousek dokáže.
více informací...

Kenwood DMX7017DABS: Nejlepší hlavní jednotka do auta pro rok 2017/2018

06.09.2017
EISA je unikátním sdružením 53 specializovaných časopisů z 23 zemí. Mezinárodně známá EISA začala působi v roce 1982. Když se poprvé sešli šéfredaktoři z pěti evropských fotografických časopisů, kteří vybrali "Kameru roku", neměli tušení, co z tohoto střetnutí za pár let vznikne. Dnes tyto skupiny expertů poskytují přehled toho nej za dostupnou cenu ve stále se měnícím světě elektroniky.
více informací...

Sluchátka AKG N60NC potlačí okolní hluk a lepší zvuk nenajdete

05.09.2017
Zvuk ze sluchátek lze vždy složitě porovnávat a jedná se o subjektivní záležitost. AKG N60NC ale hrají dokonale a snadno je sbalíte na cesty.
více informací...

Další ročník atletických soutěží JBL JUMP FEST v centru Košic bude 5. a 6. září

04.09.2017
Už 5.9. ráno vyroste skokanská rampa s doskočištěm mezi Urbanovou věží a Dómem. Odpoledne od 15,00 bude patřit rampa veřejnosti, hlavně dětem o které se budou starat atletické hvězdy. Podvečer dostanou opět příležitost si zaskákat skokani především (ale nejen) z východu Slovenska.
více informací...

Zeleninové špagety- Spaghetti con le verdure: Lehké letní jídlo

31.08.2017
Špagety jsou nejoblíbenější druh těstovin. Pokud mám být upřímná, mně naše špagety s kečupem a sýrem vůbec nechutnaly. Opravdové kouzlo těstovin sem objevila až za svého života v Itálii. Tam sem zjistila, co se z nich dá vykouzlit.
více informací...

JBL Everest Elite 750NC: Skládací sluchátka s odhlučněním

30.08.2017
Model JBL Everest Elite 750nc je přesně takový a přináší daleko více než jen tlumení okolních zvuků. Sluchátka totiž obsahují tuto funkci s dvěma intenzitami propustnosti okolních zvuků. To je přesný opak většiny sluchátek, které se snaží více tlumit. S těmito budete zároveň registrovat i to, co se děje ve vašem okolí. Na výběr je slabší a silnější stupeň. Ten bude přes vestavěné mikrofony do sluchátek puštět zvuky kolem vás. Ideánlí například  na poslouchání hudby v letadle, přičemž zároveň nezmeškáte žádné důležité hlášení. Mají adaptivní NC, takže se na základě vstupu z mikrofonů automaticky zkalibrují a optimalizují zvuk podle prostředí.
více informací...

TEST JBL Pulse 3: diskotéka ve „flašce“

28.08.2017
Přenosná diskotéka od JBL v podobě reproduktoru Pulse se dočkala svého třetího modelu. Ten zaujme už na první pohled. Najvětší vylepšení dostal totiž samotný display, který je teď hladký a „nepixelový“.
více informací...

Recenze JBL E55BT: Sluchátka s vynikajícím podáním zvuku

25.08.2017
Plastová konstrukce je dostatečně pevná, aby zvládla nápor používání a častého přenášení. I tu je možnost mušle sklopit o 90° a „zlomiť“ je ve spojovacím oblouku na jednodušší přenášení. Dají se použít v kabelovém a bezdrátovém režimu a taktéž mají multi-párování přes Bluetooth. Díky větším rozměrům mušli pužil výrobce akumulátor s větší kapacitou, a tak je jejich výdrž až 20 hodin provozu. 
více informací...

Recenze JBL E45BT: Kompaktní sluchátka s hlavovým mostem

24.08.2017
Tento typ sluchátek patří mezi univerzální a dají se použít jako kabelové nebo bezdrátové. Pokud je použijete jako bezdrátové, získáte funkcionalitu navíc, a to v možností ovládání hovorů nebo hudby. Platí to při spojení se smartphonem. Při spojení přes Bluetooth a Windows 10 jsme sice tlačítkem na hudbu dokázali přehrávání pozastavit, ale spustit se už nepodařilo. I v kabelovém režimu se budou dát použít na telefonování a na pozastavení hudby či přijetí hovorů. Je na nich mikrofon s tlačítkem.
více informací...

Vodu z kohoutku pije asi 85 % Čechů + další statistiky, které vás budou bavit

23.08.2017
Poslední dobou se k nám z různých stran dostávají zprávy o tom, že prodeje balených vod pomalu, ale jistě klesají. Podle statistik klesly prodeje od roku 2004 do roku 2011 o 24%, což znamenalo 293 milionů litrů. Podle Českého statistického úřadu však za poslední dva roky spotřeba opět mírně roste.  Naproti tomu se začínají objevovat různé propagační akce na „kohoutkovou“ vodu. Čistá voda z kohoutku tak nenápadně začíná svou renesanci. Důkazem může být, že podle nedávných průzkumů pije vodu z domácího vodovodu přibližně 85% lidí v Česku. Co však stojí za zvyšující se spotřebou stáčené vody?
více informací...

Circumaurální jistota

22.08.2017
Společnost JBL není třeba příliš sáhodlouze představovat. Jde o známého výrobce různých druhů reprosoustav, reproduktorů či sluchátek, jenž nejednou získal pro své produkty ocenění EISA. Do tohoto čísla jsme z jejího portfolia vybrali bezdrátová náhlavní sluchátka E55BT, které JBL vyvinula spolu se společností Harman.
více informací...

Cestovné slúchadlá s Noise Cancelling od AKG

21.08.2017
Už vyše roka používame slúchadlá AKG N60NC na cestovanie. Hlavne keď letíme. Ak ideme viacerí, vždy sa hádame kto ich bude používať. Tieto slúchadlá disponujú vynikajúcou vychytávkou - Noise Cancelling. Táto vlastnosť vám vie perfektne odfiltrovať okolitý hluk a máte pocit ako keby ste boli doma v obývačke. Nie nadarmo ich letecká spoločnosť Lufthansa ponúka v business triede cestujúcim. Jednoducho sú perfektné.
více informací...

Zkoumali jsme pro Vás kvalitu kohoutkové vody v ČR

18.08.2017
Prvně nutno říci, že v České republice je voda velmi kvalitní, patří k nejkvalitnějším v Evropě a podle některých zdrojů dokonce i na celém světě. Přesto však se její chuť, vůně i barva může v různých částech České republiky lišit. Některým lidem voda z kohoutku nechutná a raději volí balené vody. Planeta Země začíná být plastovými odpady zavalená více a více a nyní je správný čas začít odpady redukovat, než bude pozdě. V mnoha restauracích si už „kohoutkovku“ objednáte, nebo dokonce dostanete na stůl zdarma.
více informací...

Skladacií sluchátka s odhlučněním

17.08.2017
Čerstvá novinka, která přichází na náš trh je určena všem, kdo chtějí sluchátka s aktivním odhlučněním (NC). Model JBL Everest Elite 750nc je přesně takový a přináší o mnoho více, než jen tlumení okolních zvuků. Sluchátka totiž obsahují tuto funci se dvěma intenzitami propustnoti okolních zvuků. To je přesný opak většiny sluchátek, které se snaží více tlumit. S těmito budete zároveň registrovat i to, co se děje ve vašem okolí. Na výběr je slabší i silnější stupeň. Ten bude přes vestavěné mikrofony do sluchátek pouštět zvuky okolo vás. Ideální například na poslouchání hudby v letadle, přičemž zároveň nezmeškáte žádné důležité hlášení. Mají adaptivní NC, takže se na základě vstupu z mikrofonů automaticky zkalibrují a optimalizují zvuk podle prostředí. 
více informací...

Porovnávací test: Prenosné reproduktory nielen k vode

16.08.2017
Leto je v plnom prúde, a to pre mnohých znamená opekačky, stanovačky, chatovačky a rôzne ďalšie činnosti, kde je vítaná hudba. Preto sme sa pozreli na prenosné reproduktory, ktoré si môžete zobrať so sebou a mať o párty pri bazéne alebo ohnisku postarané. Ich hlavnou výhodou je, že sú to zariadenia, ktoré ešte navyše umožnia nabiť aj váš smartfón. Dnešné reproduktory sú zároveň multimediálne zariadenia a majú rôzne technologické vychytávky.
více informací...

Bezdrátová sluchátka JBL E45BT dlouho vydrží a skvěle hrají

15.08.2017
Bezdrátová sluchátka jsou hitem dnešní doby a pomalu se zbavujeme těch drátových. JBL E45BT jsou nejlepším zástupcem střední cenové třídy.
více informací...

AKG N40 – top model, který není pro každého

14.08.2017
Testovali jsme jeden z nejvyšších modelů in-ear sluchátek od AKG. Model N40 nás příjemně překvapil, ale není pro každého.
více informací...

1000 tréningových hodin s TomTom Runner

11.08.2017
V únoru 2015 se ke mně díky spolupráci se Vzdy.cz dostaly první hodinky značky TomTom. Šlo o model Runner Cardio v černo-červeném provedení. Po krátkém seznamování sem si tyto GPS hodinky velmi oblíbil. Stali se součástí mých každodenních tréninkových, volnočasových a pracovních aktivit. Kromě zaznamenávání tréninkových jednotek sem je využíval i jako módní doplněk, budík a hodinky. Každé ráno a večer sem si zvykl pomocí nich změřit klidový tep, díky čemuž jsem měl aktuální informaci o stavu mého organismu. Na základě těchto hodnot naměřených přímo ze zápěstí sem mohl v případě výraznějších odchylek ihned modifikovat tréninkový proces a předejít tak možnému přetrénování nebo přicházající chorobě.
více informací...

Audiofilský zážitek s AKG N40

10.08.2017
V poslední době se objevuje čím dál více přenosných přehrávačů, které dokáží přehrávat zvuk v prvotřídní kvalitě. Neméně důležitá je i otázka kvalitních sluchátek, protože až ty udělají výstup dokonalým a právě to je úlohou nového kusu z firmy AKG.
více informací...

Problém, o kterém se nemluví: Ekologické dopady těžby minerálních vod

09.08.2017
Minerální voda, tedy voda získávána z podzemních zdrojů, je v povědomí veřejnosti vnímána jako zdraví prospěšná a velmi kvalitní. To je pravda, protože obsahuje větší či menší množství minerálů, které jsou pro lidský organismus nezbytné. Samotná voda tedy je opravdu prospěšná. Jak je to ale se stinnou stránkou její těžby?
více informací...

Zavěsit na batoh a vyrazit…

08.08.2017
Na každé kratší či delší cestě máme mnozí rádi jednu společnou věc - pohodovou hudbu. Objevili jsme repráček, který si zavěsíte na libovolný batoh a můžete vyrazit. Je bezdrátový, odolný a když zaprší nebo ho polejete, vůbec to nevadí.
více informací...

Nejžíznivější národy? Češi to nejsou!

07.08.2017
V Česku se balená voda vyrábí a prodává již od 18. století. První větší rozmach však zažila až v 19. století. Voda se v té době ale těžila, balila a rozvážela v nesrovnatelně menším měřítku než v dnešních dnech, a její dopad na přírodu i obchod byl zanedbatelný. Citelnější rozmach zažila balená voda ve 20. století během druhé světové války. Zásadní je však nárůst výroby i prodeje v devadesátých letech, kdy přišla éra plastových PET lahví.
více informací...

Představení TomTom Adventurer

04.08.2017
Do rukou se mi konečně dostala novinka v podobě nejvyššího modelu sportovních hodinek od výrobce TomTom. Už jsme se podívali na verze Runner 3 / Spark 3, které jsou primárními pokračovateli Runner 2 / Spark. Model Adventurer, ale už přináší skutečnou přidanou hodnotu. Stojí ten 60,- € rozdíl od nejvyššího modelu Runner 3 za připlacení?
více informací...

PET lahve u nás a ve světě: Zajímavé statistiky a čísla, která vás asi (ne)potěší

03.08.2017
Příběh PET lahví v České republice začal v 90. letech, kdy se se začaly plnit limonádami a později minerálními vodami. V roce 1999 byl nárůst PET lahví v oběhu tak strmý, že nakonec vedl ke zhroucení zálohového systému na výkup skleněných lahví minerálních vod. PET lahve tak odsunuly ty skleněné do ústraní.
více informací...

Ebook: Čističky vzduchu

02.08.2017
Alergie, senná rýma, viry a bakterie – samé nástrahy, které na nás číhají ve vzduchu a neúnavně útočí na naše zdraví. Věda a technika ale jdou vpřed rychlostí blesku a dnes už na trhu najdeme vícero pomocníků, díky nimž budou moci i lidé s dýchacími problémy plnohodnotně žít. Jak se zorientovat v jednotlivých technologiích, jaké mají výhody, podle čeho vybírat a odpovědi na nejčastější otázky Vám přináší náš Ebook: Čistička vzduchu – kterou a proč?
více informací...

Skleněné lahve byly „in“ už před 400 lety + další zajímavosti, které jste o nich nevěděli

01.08.2017
Za kolik se v Česku vydražila nejdražší skleněná lahev? Kdy se vlastně začala plnit voda do skla? A v jakém roce začaly vytlačovat sklo „petky“? Odpovědi na tyto a spoustu dalších záludných otázek jsme pro vás sesbírali do dnešního příspěvku, kterému bude vévodit právě sklo.
více informací...

Mechanická klávesnice do 1600 Kč?

31.07.2017
Ti, kdo jsou již staršího data výroby, určitě s nostalgií zatlačí slzu nad legendární klávesnicí od IBM, většinou modelem M, který byl nejrozšířenější. Tento model se začal vyrábět už v roce 1985 s klasickým DIN konektorem nebo PS/2. Proto je dnes už málokde uvidíte.
více informací...

Zpátky do minulosti aneb Cesta od skla, přes PET lahve až po filtrační konvice

28.07.2017
Každých šedesát sekund si lidé na naší planetě koupí neuvěřitelný milion plastových lahví. Podle nejčernějších odhadů by toto číslo mělo během nadcházejících dvaceti let dosáhnout dvojnásobku. Zemi zaplavují tuny plastu, který se daří recyklovat ani ne z 50 %. Zbytek končí na skládkách, ve světových mořích a oceánech. Ještě před 24 lety jsme ale nosili balenou vodu ve skleněných lahvích a o vynálezu jménem „petka“ jsme neměli sebemenší ponětí.
více informací...

Poznáte čaje Ahmad Tea?

27.07.2017
Tato značka je synonymem pro nejlepší čaje z celého světa. Kladou důraz především na kvalitu surovin a tedy i na tradiční metody ručního sběru. Jsou nejšetrnější ke vzácným čajovým lístkům a tvoří základ celého pečlivě sledovaného výrobního procesu. Jeho výsledkem je vždy nekompromisní kvalita. Pestrá nabídky společnosti AHMAD TEA London zahrnuje klasické černé, zelené, ovocné a bylinné čaje, ale i skutečně nevšední speciality. Naše klasické směsi sahají od nesmírně jemných a delikátních až po aromatické, plné chuti a síly. Jednou z takových specialit jsou ledové čaje, které si můžete připravit kdekoliv. 
více informací...

Opakujeme pro Vás testování pitného režimu z filtračních konvic Laica

26.07.2017
Slíbili jsme Vám, že se po půl roce vrátíme opět k výzkumu, jak naše pražská kancelář pije vodu z filtračních konvic Laica. A jak jsme slíbili, tak jsme udělali. Jako nejvhodnější letní měsíc pro výzkum jsme vybrali červen. Bylo nejteplejší počasí, přesto však ještě nenastalo období letních dovolených, a tak jsme v kanceláři měli denně plno. Náš první výzkum probíhal v měsíci prosinec, tedy v zimě. Očekávali jsme oproti zimnímu měsíci ještě vyšší spotřebu vody a tak se taky stalo. Pojďte se s námi podívat, jak náš výzkum dopadl.
více informací...

JBL Flip 4 - parádní společník na splav Vltavy

25.07.2017
K létu patří neodmyslitelně i splavy po řekách. I redakce Fony.sk se vydala na splav Vltavy. S sebou si vzala na vodu k otestování JBL Flip 4. Co myslíte, přežil?
více informací...

8 nejčastějších mýtů o balené vodě: Také jim věříte?

24.07.2017
Balená voda se v posledních dvou dekádách stává rychle rostoucím byznysem. Za litr vody z kohoutku zaplatíte asi 60 haléřů. U balené vody se může jednat i o tisícovky. Nejlevněji ji u nás pořídíte asi za 2,50 Kč. Existují však i firmy, které si udělaly z prodeje vody milionový byznys. K dostání už je dneska třeba voda z horských oblastí nebo dešťová voda z australské Tasmánie.
více informací...

Archiv