Velkoobchod225 386 130

Servis a reklamace225 386 191

Recenze

JBL GO2 je na ceste do Českej republiky

23.04.2018
Ak sledujete naše kanály na sociálnych sieťach, určite ste postrehli, že od výrobcu nám došli prvé kusy očakávaného reproduktora JBL GO2. Tieto kusy nám došli v predstihu, aby sme mohli pripraviť články, fotografie a otestovať poriadne samotný produkt. Plne naložený kamión s týmito reproduktormi je už na ceste a vy už dnes si môžete zarezervovať svoj kúsok.
více informací...

Dizajnovky do kuchyne

19.04.2018
Kuchynská váha je kúskom ktorý proste v kuchyni musíte mať v akejkoľvek podobe. To sa nedá poprieť. Bez toho sa žiadne varenie či pečenie nezaobíde. Niektoré sú neforemné, škaredé či ťažkopádne. No na druhej strane sú tie, ktoré nebudete chcieť schovať. Presne takéto dve sme dostali na otestovanie.
více informací...

Pozrite sa na ťažko dostupné miesta alebo za roh

17.04.2018
Nedávno sme písali o šikovnom a veľmi lacnom mikroskope od firmy MediaTech. Táto hračka už je permanentne u nás na stole a je to nikdy nekončiaca zábava. Teraz k tomu sme dostali ešte podobnú "hračku" vo forme endoskopu. Nebojte, nebudeme opisovať a testovať rôzne telesné otvory, aj keď názov tomu veľmi nepomáha :)
více informací...

Recenzia JBL Soundgear BTA

13.04.2018
JBL Soundgear BTA je Bluetooth reproduktor z budúcnosti, ktorý sa stane vaším osobným priateľom. Síce mohol byť ľahší, no typický zvuk JBL si s ním precítite, ako nikdy predtým.
více informací...

S hudbou okolo krku

11.04.2018
Hodiť sa niekomu okolo krku, mať niekoho na krku, strčiť hlavu do chomúta či trpieť pod jarmom. Takéto asociácie mi napadli, keď som dostal na testovanie toto čudo. Osobný reproduktor na krk tu ešte nebol. Americká spoločnosť JBL ho verejnosti predstavila na CES v Las Vegas a následne aj na IFA v Berlíne. A čudo je na svete.
více informací...

Kardio pod kontrolou

09.04.2018
Odolné slúchadlá z portfólia JBL sme už u nás v redakcii testovali. Začiatkom roka si ku mne našla cestu ďalšia verzia športových slúchadiel s reflexným bezpečnostným pásikom, navyše vybavená golierovou konštrukciou, bezdrôtovou komunikáciou BT a systémom merania pulzovej frekvencie.
více informací...

Pohodové zátky

05.04.2018
Modelový rad JBL Everest je v rámci hudobnej hierarchie značky postavená o niečo vyššie ako ostatné modely. Od toho sa odvíja aj ich kvalita, funkčnosť, zvukové podanie a, samozrejme, aj cena. Everest 110 je ďalším počinom konštruktérov doplniť prémiovú triedu značky o in-ear model s pekným dizajnom a kvalitným hudobným prednesom.
více informací...

Kvalitné dizajnovky na cesty

03.04.2018
Mám rád vôňu prvýkrát vybalených slúchadiel. Je to niečo podobné, ako keď sa vozíte v úplne novom aute. Je to niečo, čo si musíte prežiť, až potom tomu skutočne porozumiete.
více informací...

Mikroskopický svět na dosah pro každého

28.03.2018
Někdy se nemusíte ani pohnout z pohodlí vašeho domova a můžete objevovat svět doposud vámi neobjevený. Dostali jsme k otestování amatérský mikroskop, který vás bude stát tolik, co běžné letenka v akci, jen zážitků budete mít podstatně víc. 
více informací...

Recenze JBL Bar 3.1 – Multifunkční audiosystém

26.03.2018
V dnešním testu opustíme vody osobních přenosných reproduktorů a zavítáme do kategorie, která stojí o něco výše a to jak po tematické, tak po finanční stránce. Do rukou se mi dostal nový soundbar JBL Bar 3.1 a jak již název napovídá, jedná se o druhý nejvyšší model domácího kina, které JBL v tomto segmentu nabízí. Pojďme se podívat, jak si tato sestava vede v praxi.
více informací...

Recenze reproduktoru JBL Xtreme

22.03.2018
Větší bratr vzbuzuje respekt hlavně díky své hmotnosti, která je při prvním potěžkání trochu vyšší, než by se mohlo zdát s ohledem na velikost. Zajímavý textilní potah s výraznou strukturou chrání reproduktor před stříkající vodou. Můžetesi ho tedy vzít k bazénu, do koupelny a nezastaví ho ani letní déšť. Pokud ho zašpiníte od bláta či písku na pláži, můžete ho osprchovat. Je však třeba vždy zavřít zip na zadní straně, pod kterým jsou všechny konektory. Reproduktor je zakázané ponořit do vody nebo jinak vistavit většímu vodnímu tlaku.
více informací...

Recenze JBL GO

20.03.2018
Kapesní reproduktor JBL GO patří podle našich zjištění mezi bestsellery. Byli jsme proto zvědaví, co stojí za jeho popularitou.
více informací...

Harman Kardon Onyx Studio 3 – Párty na terase či u bazénu může začít!

16.03.2018
Jsme rádi, když se drahá a nedostupná high-end elektronika postupem času stává čím dál dostupnější. V opačném případě by technologické závody nedávaly smysl. Nač vyvíjet stále nové a nové high-end produkty s dobrým zvukem, když si je nakonec koupí jen hrstka vyvolených?
více informací...

Oživte letní párty, kempování nebo grilování odolným reproduktorwm JBL Charge 3

14.03.2018
Tělo je pokryté odolnou tkaninou. Designové řešení ovládacích tlačítek na vrchní straně reproduktoru je velmi sympatické, jelikož nejsou všechny v rámci jednoho zaobleného obdélníku. Piktogramy jsou ve 3D a z gumy, kromě tlačítka on/off a tlačítka JBL Connect+. Stejně tak potěší pogumovaný stojánek, díky kterému reproduktor stojí i na ne úplně rovných površích. V rámci stojana jsou kontrolky indikující stav baterie. Svítí jen určitou dobu při zapnutí reproduktoru, což nám ze začátku trochu překáželo, ale později jsme si zvykli a v konečném důsledku toto řešení hodnotíme pozitivně. Pogumování stojánku přechází do zadní strany Charge 3, kde najdete ukryté USB, micro USB a 3,5 mm jack.
více informací...

JBL BAR 3.1

12.03.2018
Další test soundbaru uveřejněného v časopise Stereo & Video (03/2018) zastoupeného modelem JBL Bar 3.1 v kategorii nad 9.000 Kč. Sice není vítězem kategorie, ale umístil se těsně za vítězem. Přečtěte si recenzi, co si o tom kousku myslí redakce časopisu, která je i v porotě EISA.
více informací...

JBL BAR 2.1

08.03.2018
V nejnovějším čísle Stereo & Video (03/2018) se podívali blíže na soundbary  do 9.000 Kč a nad 9.000 Kč. Do testu jsme dodali dva zástupce od JBL. V první kategorii s přehledem zvítězil soundbar JBL Bar 2.1 a vy si můžete přečíst recenkzi a hodnocení z tohoto časopisu.
více informací...

Alergici, pozor! Máme pro vás ekologický tip, jak nedat alergenům v domácnosti šanci

05.03.2018
Zhruba 50 % evropské populace trpí nějakou formou alergie. Nejčastější je alergie na roztoče, která z uvedeného celku zabírá rovných 40 %. Poměrně častá je i potravinová alergie, kterou trpí zhruba 12 % evropské populace. Asi 30 % alergiků trápí alergie na zvířata, přičemž kočky v tomto případě jasně vedou. Podle dostupných průzkumů a statistik se cítí téměř 70 % alergiků díky svému onemocnění méněcenně a frustrovaně.
více informací...

Boříme mýty o parním čištění: Opravdu je samotná pára slabá a nelze ji použít k úklidu podlah?

02.03.2018
Chemie v domácnosti – věčné téma, o němž se vedou sáhodlouhé diskuze. Asi největším „záškodníkem“ je silný oxidant chlornan sodný – součást mnoha dostupných čističů a úklidových prostředků. Ten může v některých případech podráždit oči, poleptat kůži anebo způsobit silné popáleniny.
více informací...

Techhouse představení JBL BOOMBOX

28.02.2018
Partneři Techhouse vzali JBL Boombox k oblíbenému jezeru v petržalce, aby ho náležitě otestovali. Po našich článcích s voděodolností, určitě tušíte, že ai tentokrát to reproduktor přežil bez újmy.
více informací...

JBL Flip 4 - přenosný reproduktor minulého roku

26.02.2018
Je to len pár dní, čo skončilo hlasovanie v ankete Mobil roka 2017. Najväčším prekvapením v nej boli určite výsledky kategórie Bluetooth reproduktor roka 2017. V tej totiž 53 % zo všetkých účastníkov dalo hlas JBL Flip 4.
více informací...

Ani reproduktor, ani slúchadla: To je JBL Soundgear

23.02.2018
V spoločnosti JBL skúšajú radi vždy niečo nové a netradičné. Niečo sa uchytí, niečo prekvapí a niečo sa nedostane nakoniec ani do finálnej výroby. My sme dostali do rúk akýsi hybrid niečoho, čo sa dá definovať ako osobný reproduktor s komfortom slúchadiel.
více informací...

Rozbalování JBL Flip 3

21.02.2018
Na YouTube jsme narazili na zajímavě podané rozbalování reproduktoru JBL Flip 3. Ten je svou cenou a tím, co nabízí, druhým nejprodávanějším reproduktorem po JBL GO. Podívejte se, co dokáže tento reproduktor.
více informací...

Revoluční novinka v přenosných reproduktorech od JBL?

16.02.2018
Ale ne, jedná se jen o jeden z množství fake produktů. Čím je značka populárnější, tím více vzniká méně podařených fake produktů. Někdy jsou těžce rozpoznatelné, ale pro nás je to jednoduché. Pro vás, jako zákazníky, je to trochu těžší, protože to vypadá dobře, cena je dobrá, design se tomu podobá, ale v konečném důsledku se vůbec nejedná o originál.
více informací...

Soundbar jako univerzální reproduktor

15.02.2018
Soundbary jsou tu s námi už nějakou dobu, ale vždy podávaly jen rozpoluplný výsledek a k dokonalosti jim vždy něco chybělo. Ale od doby,co jsme naposledy testovali takový typ reproduktoru je vidět, že výrobci vyslyšeli přání zákazníků. Dovolíme si tvrdit, že soundbary mají svoje místo na trhu, ale stále chybí zanedbatelný kousek k dokonalosti. Jak jsou na tom nejnovější soundbary od firmy JBL?
více informací...

Který přenosný reproduktor od JBL?

14.02.2018
JBL má v nabídce už nepřeberné množství reproduktorů a občas je to těžký výběr do kterého investovat. JBL GO, Clip 2, Flip 4 nebo Charge 3? To je věčné dilema. Tentokrát se vám pokusí odpovědět na vaši otázku z YouTube kanálu WhiteRabbit Tech.
více informací...

Nejen špičkový zvuk ale i světelné efekty: JBL Pulse 3

13.02.2018
Nový Pulse se nadmíru vydařil. LED osvětlení, které má tento válcovitý reproduktor, je skutečně nádherné. Čisté LED světlo s milióny barev vás uchvátí. A to nejsme přímo fanoušky takových hraček v reproduktorech.
více informací...

JBL Boombox - diskotéka vždy po ruce

12.02.2018
Recenze šíleného Bluetooth reproduktoru, jehož maximální hlasitost překonává všechno, co sem doposud v této kategorii slyšel.
více informací...

Multimediální jednotka Kenwood DNX7170DABS s připojenou kamerou

09.02.2018
Kenwood jednotky jsou plné užitečných funkcí a jsou ideální volbou pokud hledáte mobilní připojení s množstvím AV funkcí. Jednou z nich je zařízení DNX7170DABS obsahující funkci Android Auto a Apple Car Play spolu s možností volitelné externí kamery s předním a zadním pohledem (Dashcam Link). To znamená, že můžete jednoduše nainstalovať Kenwood DRV-N520 jako plně integrované řešení.
více informací...

Recenze: AKG N60NC Wireless – středně velká sluchátka s přítlakem

08.02.2018
AKG N60NC Wireless jsou středně velká sluchátka s přítlakem na uši a musíme uznat, nosí se velmi pohodlně. Je to pýcha výrobce, což není jen vidět, ale i slyšet. Sluchátka využívají systém 3D-Axis. Můžete je složit nejen ve spojovacím oblouku, ale i přetočit mušle o 90°. Na přenášení je v balení ochranné pouzdro. Nechybí nabíjecí  microUSB kabel, audiokabel a adaptér do letadla.
více informací...

Recenze: JBL Playlist

07.02.2018
JBL přináší na trh novinku v podobě domácího reproduktoru Playlist, který nabízí zajímavý výkon, vzhled i funkčnost. Jak dopadl v našem testu?
více informací...

Recenzia: AKG N60NC Wireless

06.02.2018
Pre hudobných fajnšmekrov a milovníkov hudby, ktorí si potrpia na kvalitný zvuk, sú určené slúchadlá AKG N60NC Wireless, ktoré potláčajú hluk a patria do výbavy náročných cestovateľov.
více informací...

Masážní podložka, která netlačí

05.02.2018
Ne všechny mechanické masážní podložky jsou pro vás ty pravé. My jsme jich v minulosti též pár otestovali, ale hodně nám vadilo, že všechny tak nějak "tlačily". Je to způsobené masážními výstupky, které vás mají masírovat, ale po vypnutí ji musíte odložit a dát z křesla pryč. Ale máme tu rpo vás převratnou novinku.
více informací...

Predstavenie reproduktorov JBL Xstream

02.02.2018
Ideálne reproduktory su také o ktorých ani neviete že ich máte a predsa ste radi, že fungujú k plnej spokojnosti. Jedny takéto nedávno v tichosti uviedla firma JBL.
více informací...

Recenze Harman/Kardon Traveler – prémiový přenosný reproduktor pro všechny cestovatele

01.02.2018
V dnešním testu se podíváme na přenosný reproduktor, který je zaměřený na všechny cestovatele, kteří potřebují mít nějaký externí zvukový zdroj neustále při sobě. Jak se zdá, ne každému vyhovují sluchátka a pro podkresovou hudbu (například na pokoji) je podobný typ reproduktoru ideální. Jak se předvedl nový (a lehce prémiový) Harman/Kardon Traveler?
více informací...

Vyhrajte reproduktor JBL Boombox s extrémním výkonem

31.01.2018
Vyberte spolu s námi nejlepší mobilní zařízení minulého roku a získejte šanci vyhrát jednu z devíti hodnotných cen. Mezi nimi i přenosný reproduktor JBL Boombox s extrémním výkonem.
více informací...

Sportovní sluchátka s krásným designem: JBL Everest 110

30.01.2018
Sluchátka řady Everest jsou určená pro sportovce. Jejich cena je vyšší než v případě modelu T110BT, ale i zvuk je lepší a celkový koncept je zaměrený na aktivní pohyb. Tato sluchátka drží v uchu jako přibitá.
více informací...

Recenze: JBL T110BT – bezdrátová a s kvalitním zvukem

29.01.2018
Model JBL T110 jsme už testovali, avšak v klasické kabelové verzi. Teď přichází bezdrátový model. Teda ke smartphonu nebo jinému zdroji zvuku se připojujete přes Bluetooth. Výrobce zvolil plochý kabel. Jeho výhodou je, že se nezamotává. Složená sluchátka z uší netřeba nechat jen tak viset a můžete je mušlemi spojit magneticky.
více informací...

Recenze: JBL Everest Elite 750NC jsou sluchátka s oceněním EISA

26.01.2018
JBL mnozí možná vnímali jako fajn značku, ale takové ryze technické inovace vždy zapracovali do výrobního procesu. V pořádku, nemáme výhrady. Tento high-end model je však jiný a poskytuje špičkové technologie přímo nastavitelné uživatelem. Výrobce kladl důraz na způsob vyhotovení. Takže i v tomto případě jsou sluchátka univerzální pro každého.
více informací...

Výstava CES 2018 přinesla i prvotřídní sluchátka AKG N5005

25.01.2018
Se sluchátkama se na CES 2018 roztrhnul pytel a do nabídky přispěla i firma AKG se svou novinkou AKG N5005, špuntovými sluchátky za 1 000 liber.
více informací...

JBL Pulse 3 hraje, svítí, voda mu nevadí a můžete si s ním i povídat

24.01.2018
Bezdrátový reproduktor má hlavně umět dobře zahrát. JBL Pulse 3 ale zvládá i světelné efekty a vydrží ve vodě. Je to originál a stejný nenajdete.
více informací...

Vyhrajte JBL Boombox

23.01.2018
JBL Boombox je tak velký, že ho můžete nosit na ramenu, podobně jako starý kazeťák „dvojče“. Horní část je zároveň držadlem na přenášení. Je skoro půl metru dlouhý a váží 5,25 kg. Určený je na doma i na zahradu. Tím, že má certifikaci IPX7, přežije déšť, náhodné postříkání zahradní hadicí, ale i pád do bazénu.
více informací...

Recenze JBL T110BT – základ který překvapí

22.01.2018
V dnešní recenzi se podíváme na bezdrátová sluchátka JBL T110BT. Jedná se o základní bezdrátový model, který má společnost JBL v nabídce, a při ceně lehce překračující tisíc korun by člověk neočekával žádné zázraky. Ano, zázraky se zde opravdu nekonají to ovšem nemusí znamenat, že sluchátka nejsou dobrým produktem.
více informací...

Když mikrofon nestíhá mega reproduktor JBL Boombox

19.01.2018
Vždy nás potěší, když najdeme recenzi na náš produkt od lidí, kteří si ho sami zakoupili, a jsou z něho nadšení. Jednu takovou jsme našli na YouTube od českého youtubera. A jak jsme si přečetli i v příspěvcích - jeho mikrofon nezvládal zachytit hlasitost a všechny frekvence tohoto úžasného reproduktoru.
více informací...

RUN, SPRINT, JUMP, DIVE: JBL představuje vytrvalostní sluchátka pro každý sport

18.01.2018
Kombinace odolnosti s maximálním komfortem a pohodlím, to jsou JBL Endurance sluchátka pro každý typ sportovce s dokonalým zvukem.
více informací...

Výroba cukrové vaty je náročná

17.01.2018
Cukrovou vatu bereme dnes jako samozřejmost. Však je dostupná, rychle vám ji udělají i na počkání a nestojí moc peněz. Dokonce už jsou k dostání i výrobníky cukrové vaty do domácnosti a uděláte si ji, kdy chcete. Ale zkusili jste si ji někdy vyrobit ručně? I to se dá. Podívejte se na následující video...
více informací...

Špičková sportovní sluchátka se zlepšují - JBL představuje novou sérii reflect sluchátek

16.01.2018
Další generace populární série sportovních sluchátek byla představena na výstavě CES 2018 v Las Vegas. Série obsahje dva modely inovovaných bezdrátových sluchátek "Reflect Mini 2" a "Reflect Contour 2".
více informací...

Outdoorový odolný reproduktor přichází ve verzi 3

15.01.2018
Jedním z posledních inovovaných přenosných reproduktorů je JBL Clip. Na první pohled určitě zaujme inovovaným designem. Co přináší kromě toho?
více informací...

Filmovo-hudební kvarteto

12.01.2018
Čas receiverů a soundbarů je tu. Když se začnou hlásit novinky z této kategorie o slovo, znamená to, že poslední svátky roku jsou "na spadnutí". Tentokrtá jsem si dotáhl do poslechovky hned čtveřici soundbarů zvučeného výrobce JBL. Už v minulosti jsem jich měl možnost několik otestovat a zvědavě sem tedy vybaloval jeden za druhým a připojoval je ke zdrojům obrazu a zvuku.
více informací...

Reproduktor JBL Xtreme se též dočkal vylepšení

11.01.2018
Po představeném reproduktoru JBL GO2 uvedla firma JBL na trh i inovovaný populární model JBL Xtreme též ve verzi 2. A není to poslední novinka, která je představena na veletrhu CES v Las Vegas.
více informací...

Poslouchání na každý den

10.01.2018
Pokud máte zálibu v hudbě alespoň takovou jako já, určitě mi dáte za pravdu, že jedna sluchátka jsou zkrátka na dvě uši málo. Nemyslím to, samozřejmě, doslova, ale designová rozmanitost a jistá cenová dostupnost umožňují příznivcům dobré muzičky obstarat si klidně i vícero modelů a používat je v závislosti na situaci či aktuální náladě. Na doma mít kvalitní sluchátka k relaxačnímu celovečernímu poslouchání, sportovní odolná do fitka, ležérní designovky do města a například i špunty na celodenní nošení určené k poslouchání a telefonování.
více informací...

Nejprodávanější a nejpopulárnější reproduktor přichází ve verzi 2

09.01.2018
Je to až k nevíře, že JBL GO se už na trhu drží 3 roky a od začátku byl odsouzený k úspěchu.  To potvrzuje i Heureka, kde patří na první místo v prodávanosti v kategorii reproduktorů. Tento kousek v sobě kombinuje jen samá pozitiva: ověřená značka, slušný zvuk na svou velikost a nízká cena. A právě teď byl představen pokračovatel.
více informací...

Recenze JBL E65BTNC – střední třída vrací úder

08.01.2018
V dnešní recenzi se podíváme na bezdrátová Bluetooth sluchátka JBL E65BTNC. Na základě názvu je možné rozklíčovat, z jakého segmentu sluchátka pochází a o co vlastně jde. Sluchátka z řady E-Series jsou jakousi střední třídou (Oproti například řadě Everest), která by měla nabídnout zajímavý poměr funkcí vůči ceně. Tento model tomuto popisu rozhodně odpovídá a právě o tom bude dnešní recenze. Vzhledem k tomu, že jsme minulý týden testovali sluchátka JBL Everest Elite 750NC, budu v textu často srovnávat, neboť se dnes testovaný (a podstatně levnější model) ke svému dražšímu sourozenci často přibližuje.
více informací...

Nepříjemné zimní nachlazení? Spolehlivý lék máme všichni doma!

05.01.2018
Většina z nás dobře ví, že je to právě zimní období, v němž jsme extrémně náchylní k nachlazení, nepříjemné chřipce anebo bolestivé angíně. Za vinu to dáváme zejména chladnému počasí, avšak ve skutečnosti není viníkem samotný chlad, ale naše nevědomost.
více informací...

HD zvuk v každé místnosti: Harman/Kardon OMNI+

04.01.2018
Systém ozvučení domácnosti, tzv. multiroom, je rok od roku populárnější a díky rostoucí konkurenci se stává i dosupnějším. Největším hráčem na trhu v tomto segmentu domácího audia je nepochybně kalifonský výrobce Sonos. Má tradici, dobrý zvuk, vysokou funkčnost a vysokou cenu. Laťka tedy po každé stránce nastavená poměrně vysoko. Na paty mu však dnes začíná šlapat vícero konkurenčních výrobců včetně zvučné značky harman/kardon, která jen málokdy udělá u svých rozhodnutí špatný krok. Modelovou řadu HK Omni jsme už v minulosti v časopise otestovali a nedopadlo to vůbec špatně. Dnes je na trhu nová vylepšená verze, která zahrnuje vícero modelů v jemně pozměněném designu s podporou vícero hudebních poskytovatelů včetně služeb Spotify a Tidal. Jelikož jde o systém schopný bezdrátově přenést audio signál s rozlišením až 24bit/96kHz, je jasné, že i osazené reproduktory a zesilovače budou prvotřídní kvality, aby se výsledný zvuk přibližoval fajnovějším domácím hifi sestavám.
více informací...

Elegantní a muzikální

03.01.2018
Po vlajkovém modelu Everst 750 NC testovaném v minulém čísle dorazila dvojice novinek série Everest s nižšími pořadovými číslicemi. Novinky dostaly téměř totožné balení a, samozřejmě, i příslušenství ukryté v krabičkách si klidně mohou „pošérovať“. Pevná plastová konstrukce je zkombinovaná v oblasti vrchní části hlavového mostu s jemnou kůží nebo spíš skvělou náhradou kůže. Tou jsou polstrované i komfortní náušníky vybavené paměťovou pěnou. Nošení obou je tak maximálně komfortní. Everest 310 mají náušníky tvarované do kruhu, 710 mají tvar elipsy a překrývají po nasazení celé uši. Obě jsou osazené 40 mm měniči a mají i totožné zvukové parametry. V charakteru a vyladění zvuku jsou však jisté rozdíly.
více informací...

Archiv