225 386 130 Servis a reklamace225 386 191

Recenze

AKG N60NC získavajú ďalšie vylepšenie

20.01.2017
Tieto slúchadlá je asi to najlepšie čo môžete mať na cestovanie. Ako sme už písali v minulosti, slúchadlá významne potlačia hluk z okolia. Takto môžete cestovať akýmkoľvek dopravným prostriedkom, bez toho aby vás niečo rušilo. Na CES v Las Vegas, výrobca predstavil inovovanú verziu týchto slúchadiel.
více informací...

Uklízejte v retro stylu s pomocníkem Ariete Cordless Sweeper

19.01.2017
Máte doma děti, mazlíčka a z drobků na zemi stavy zoufalství? Rozumíme. Vytahovat vysavač se nikomu každou chvíli nechce a klasické koště se smetáčkem také není nejideálnějším řešením, neporadí si totiž se špínou na koberci. Pamatujete si na mechanická košťata, se kterými uklízení u babičky byla zábava? Představujeme Vám její vnučku z 21. století – Cordless sweeper.
více informací...

UFO, ktoré hrá. A kvalitne.

18.01.2017
Firma Harman/Kardon je medzi fanúšikmi kvalitného počúvania hudby dobre známa. Známe sú aj jej dizajnové úlety. Onyx Studio 3 teda v žiadnom ohľade nie je výnimka.
více informací...

JBL Synchros E40BT

17.01.2017
JBL okrem bluetoothových reproduktorov útočí na mladých používateľov aj slúchadlami. Jeden z takto zameraných modelov je aj Synchros E40BT.
více informací...

Virtuálna realita za 15€

16.01.2017
S virtuálnou realitou nemám takmer žiadne skúsenosti a tých pár vyskúšaní na rôznych prezentáciách nestojí ani za reč. Prvý krát som sa s tým stretol, keď to bolo ešte maximálne v plienkach niekedy uprostred 90. rokov. Potom sa to na hodne dlhú dobu odmlčalo a teraz znova nastal boom. Na trhu sú riešenia za pár euro až po niekoľko tisícové riešenia. Tie zo spektra drahších, nie sú dostupné pre každého, ale my sa dnes pozrieme práve na tie najlacnejšie.
více informací...

TomTom přepracoval úplně svou sportovní aplikaci

13.01.2017
Na výstavě CES v Las Vegas představil úplně novou přepracovanou aplikaci, kam zaintegroval připomínky a postřehy svých užívatelů ze svého diskusního fóra.
více informací...

Recenze: JBL T450 a T450BT: Dvojčata na výběr

12.01.2017
JBL má ve své nabídce mnoho sluchátek a reproduktorů. Tentokrát přichází s dvojčaty z nižší třídy, která mají stejný základ, liší se však způsobem připojení. Model T450 se připojuje kabelem s 3,5 mm konektorem, model T450BT využívá bluetooth. Jelikož jde konstrukčně o stejné modely, bude základní popis platit pro oba a na závěr zmíníme rozdíly mezi nimi. 
více informací...

Harman/Kardon Onyx Studio 3

11.01.2017
Pribudol ďalší kúsok do oblasti lifestyle audio techniky. Čím je Onyx Studio 3 špecifický? Najmä kvalitou spracovania a výstupu, ktorý sa ani nepotrebuje porovnávať s konkurenciou, pretože žiadnu nemá. V tejto kategórii je iba niekoľko výrobcov, pričom sa každý špecializuje na niečo iné. Niekto sa zameriava najmä na prémiové materiály, iný zasa hľadá kompromisy, keď sa snaží o maximálne odľahčenie.
více informací...

MULTITEST JBL T110, T210 a T290: trio šikovných slúchadiel k vášmu smartfónu

10.01.2017
více informací...

Co nám představí Harman Group na CES v Las Vegas?

04.01.2017
Už zítra začíná v USA největší výstava spotřební elektroniky. Samozřejmě nebudou tu chybět značky, pro které jsme oficiálními distributory pro Slovenskou a Českou republiku a tak jsme sami zvědaví, co nám za novinky představí. Nejvíc se soustředíme na Harman Group pod které patří kromě jiného značky AKG, Harman/Kardon a JBL.
více informací...

Recenze: JBL E45BT a E55BT

22.12.2016
Bezdrátových sluchátek je na trhu mnoho a proto je výběr mezi nimi těžký. Rozhodně mezi zajímavé modely patří dvojice testovaných modelů od společnosti JBL – E45BT a E55BT. Jaké jsou oba dva modely a co všechno přináší?
více informací...

Recenze: JBL Charge 3 - reproduktor, který se umí potápět

21.12.2016
Přenosné bluetooth reproduktory JBL se vyrábí ve vícero velikostech a s různou výbavou. Novinka JBL Charge 3 patří velikostí asi do středu firemní nabídky. Třetí verze JBL Charge přináší v jednom těle přenosný bluetooth reproduktor s výkonnou baterií, kvalitním zvukem a funkcemi powerbanku a hands-free. Stejně jako jeho firemní sourozenci je cílený na mladou klientelu, nabízí proto atraktivní nápadný design a odolnost proti prachu a vodě. Tentokrát však výrobce přitvrdil a zařízení se chlubí stupněm ochrany až IPX7, což znamená 30-minutové ponoření do hloubky 1 metru. Mělo by tak přežít i divokou párty, u které se nedopatřením může ocitnout v bazénu. Vestavěná baterie má kapacitu 6000 mAh a má umožnit poslouchání hudby téměř 15 hodin. V duchu dobré tradice může sloužit i jako powerbank na nabití mobilu nebo jiného zařízení.
více informací...

Recenze JBL Reflect Aware: Lightning sluchátka, která představil i samotný Apple

20.12.2016
S příchodem nového iPhonu 7 zmizel ze smartphonů od Applu zažitý 3,5mm jack, a tak začali výrobci ve velkém přicházet s bezdrátovými sluchátky. Ještě před samotným představením nového iPhonu se ale několik výrobců pochlubilo sluchátky s Lightning konektorem. Vedle značek jako Libratone a Philips přišel se svým řešením i JBL v podobě sportovních sluchátek Reflect Aware. Ano, jsou to přesně ta sluchátka, která Apple ukázal na prezentaci, když představoval nový iPhone 7 a nyní se nám JBL Reflect Aware dostala do redakce na recenzi. Proto už nebudu déle zdržovat s úvodem a pojďme se na ně mrknout.
více informací...

První aktualizace pro sportovní hodinky TomTom Adventurer, Spark 3 a Runner 3

19.12.2016
V průběhu testování hodinek TomTom Adventurer minulý týden, těsně po zveřejnění článku, vydal výrobce první aktualizaci pro tyto hodinky. Jak lze vidět, výrobce se i po vydání stará o svoje produkty a neustále je vylepšuje. Taktéž sbírá informace, návrhy a hlášení od svých uživatelů na svém oficiálním diskusním fóru. A co si pro nás připravil?
více informací...

Představení TomTom Adventurer

16.12.2016
Do rukou se mi konečně dostala novinka v podobě nejvyššího modelu sportovních hodinek od výrobce TomTom. Už jsme se podívali na verze Runner 3 / Spark 3, které jsou primárními pokračovateli Runner 2 / Spark. Model Adventurer, ale už přináší skutečnou přidanou hodnotu. Stojí ten 60,- € rozdíl od nejvyššího modelu Runner 3 za připlacení?
více informací...

V Modre otevřeli pražírnu kávy, je to slovenský unikát

15.12.2016
V roce 2013 jejich káva uchvátila odborníky za vekou louží. Dnes mají v Modre vlastní pražírnu. Řeč je o slovenské firmě, která už více než sedm let vyrábí prémiovou kávu EBENICA. O jedinečnosti a kvalitě jejich práce svědčí zlatá medaile, kterou v renomované soutěži Coffee Review získali od odborné poroty až tři jejich kávy. Právě díky tomuto mezinárodnímu ocenění se slovenská káva EBENICA dostala mezi TOP 10 evropských espresso káv, čímž trumfla i ty nejpopulárnější značky z Itálie.
více informací...

Recenze JBL T450BT: levně, bezdrátově a s plnými basy

14.12.2016
V dnešním testu se podíváme na sluchátka JBL T450BT, které se řadí mezi levnější zástupce Bluetooth sluchátek na našem trhu. Cena kolem 1400 korun značí jakousi základní startovní pozici. Pod ní se nachází (vesměs) produkty nevalné kvality a to jak po zvukové, tak po ergonomické stránce. Cenovou hranici kolem 1400 korun bych tak bral jako vstupní bránu do bezdrátového poslechu, kdy do rukou dostanete slušně hrající sluchátka, která neurazí a uživatel z nich navíc dostane nějakou přidanou hodnotu navíc. Touto recenzí také zakončíme náš několikadílný seriál se sluchátky od společnosti JBL.
více informací...

Test sportovních sluchátek JBL - 3. část

13.12.2016
V říjnu se ke mně dostala troje zajímavá sportovní sluchátka značek JBL a to ze sérií GRIP a Yurbuds FOCUS a INSPIRE. Po testování sluchátek vyšší a střední cenové hladiny (100-140 EUR) se v recenzi dostávám na úplný základ toho co se v kategorii sportovních sluchátek nachází. Z cenového hlediska jsou tato sluchátka dostupná širšímu okruhu sportovců.
více informací...

Recenze: JBL T450 a T450BT

12.12.2016
JBL, který se zaobírá audio příslušenstvím rozšiřuje portfolio sluchátek o modely z levnější série T a představil několik novinek. Mezi nimi jsou i dva námi testované headsety – kabelová verze T450 a bezdrátový model T450BT. Jaké jsou oba modely a co všechno přínáší?
více informací...

JBL Reflect Mini BT a Samsung Level U (recenze a porovnání Bluetooth sluchátek)

09.12.2016
Ve Fony.sk se při testování sportovních sluchátek JBL Reflect Mini BT rozhodli udělat i přímé porovnání s Samsung Level U, které už nějaký ten čas používají. Jak to dopadlo? Na to se můžete podívat ve videu.
více informací...

TEST JBL T450 a T450BT: cenově dostupné hity

08.12.2016
JBL nedávno světu představil dvojici novinek - lahkých, levných a relativně výkonných sluchátek, která se bezpochyby stanou hitem těchto Vánoc. Jsou totiž dostupná ve třech populárních barvách (černá, modrá a bílá) a jejich cenovka je předurčuje k úspěchu. Kabelová varianta (T450) stojí 800 Kč (29.90 eur) a bezdrátová verze (T450BT) o 540 Kč (20 eur) víc .
více informací...

Představení TomTom Touch

07.12.2016
Už nejaký čas se známý výrobce GPS navigací zaměřuje i na sportovní segment se sportovními hodinkami. Tento rok v Berlíně na výstavě IFA, představilo novinku v podobě fitness náramku.
více informací...

Recenze JBL Reflect Contour: Bluetooth sluchátka, která vám nevypadnou, ať se děje cokoli!

06.12.2016
JBL Reflect Contour to jsou sluchátka která se hned na obalu pyšní tím, že vám nemají šanci vypadnout z uší, respektive hlavy. Tato novinka od JBL nabízí takzvaný dual lock systém, který ji předurčuje přímo pro sportovce. Navíc díky technologii Bluetooth, pomocí které se sluchátka připojují k telefonu nebo ostatním přehrávačům, vás nic nebude omezovat při jakémkoli pohybu. Pojďme se tedy podívat, jak na tom sluchátka jsou!
více informací...

JBL pustil do prodeje další generaci sluchátek s bezdrátovou technologií

05.12.2016
JBL spustil s uvedním nové E série sluchátek globální televizní kampaň do které zapojila své ambassadory jako Jerome Boateng, Rafael Varane, Maître Gims. Nová série slúchátek nahrazuje populární sérii Synchros, která se momentálně doprodává. V plném rozsahu nabízí 5 řad univerzálních kabelových i bezkabelových řešení: do uší, na uši a okolo ucha. Takto si může vybrat každý, co mu nejvíc vyhovuje.
více informací...

TEST AKG N90Q: absolutní dokonalost

02.12.2016
AKG N90, fantastický kousek z dílny AKG a talentovaného Quincy Jonese, jsem testoval posledních několik dní, abych vám mohl přinést plnohodnotné dojmy z těchto úžasných sluchátek. Seznámit jste se s nimi mohli na výstavě Audio, Video a Domácí kino, která se odehrála začátkem listopadu v bratislavském Sheratone. Hned potom sluchátka putovala k nám do redakce. Jak zní absolutní dokonalost si můžete přečíst v následujících řádcích.
více informací...

Recenze JBL Reflect Response – dotykem ke svobodě

01.12.2016
Během posledních čtrnácti dnů jsme tu měli dvě recenze sluchátek od JBL. Jednalo se o modely Everest 300 a Everest 700, které patří do skupiny klasických náušních sluchátek. Oba modely překvapily slušným zvukem, vynikajícím zpracováním a rozšířenými funkcemi. Dnes se podíváme na další model z nabídky JBL, tentokrát ovšem půjdeme zcela jiným směrem a zamíříme do podstatně odlišné kategorie. Sluchátka JBL Reflect Response totiž spadají do sportovní, či aktivní chcete-li, sekce sluchátek, která se zaměřují na zákazníky, kteří jsou neustále v pohybu, ovšem nechtějí být bez své oblíbené hudby.
více informací...

Maximální zvukový zážitek v minimalistickém těle

30.11.2016
Nenápadný moderní design, čisté linie, elegantní barevné provedení, vkusnost a jednoduchost v každém detailu. Přesně takové jsou na první pohled domácí kino BDS 635 a přenosný reproduktor Onyx 3. Minimalistický vzhled však vytváří kontrast s maximem funkcí, které povýší poslech hudby, sledování filmu či obyčejné telefonování na skutečný zážitek.
více informací...

Tipy na vánoční dárky: Vychutnejte si legendární americkou party v retro stylu s pomocníky Ariete Party Time

29.11.2016
Zbožňujete barbecue a atmosféru Ameriky 60. let? Co na tom, že se blíží zima, přeneste trochu letní nálady i do období Vánoc a pořiďte svým nejbližším stylové výrobky z řady Party Time. Čeká vás spousta zábavy, skvěle strávený čas s rodinou a k tomu vynikající slané dobroty. Retro design vás přenese do amerických filmů pro pamětníky a vykouzlí stylovou atmosféru.
více informací...

Tipy na vánoční dárky: Sladká retro party, na kterou se nezapomíná

28.11.2016
Porozhlížíte se už po vánočních dárcích? Buďte letos pořádně originální a přeneste své blízké do retro minulosti. Jak? Pořiďte jim stylové výrobky z řady Party Time, které slibují sladké překvapení, skvěle strávený čas a zábavu. Retro design okouzlí každého, kdo má rád trochu recese a touží alespoň na chvíli zažít atmosféru 60. let v Americe.
více informací...

JBL E55BT

25.11.2016
Už jste si možná všimli, že se z našich smartphonů postupně vytrácí 3,5 mm audio konektor. Bezdrátová sluchátka budou brzy jednou z hlavních možnosí, jsk si užívat hudbu ze smrtphonu.
více informací...

JBL Reflect Contour - Hmatatelný pocit svobody pohybu

24.11.2016
Na letošní výstavě IFA byli spoločností Harman International představeny zbrusu nová bezdrátová sluchátka určené pro sportovce JBL Reflect Contour. Jedná se o nejmladšího sourozence už početné rodiny Reflect, v jehož označení se "ukrývá" vysoce reflexní pásek na odolné kabeláži sluchátek, díky němuž získáte další viditelný prvek v horších světelných podmínkách, pokud máte v oblibě večerní běhání, tak jako já.
více informací...

TEST JBL Xtreme: Titán uvězněný ve válcovém těle

23.11.2016
Po delším čase se mi konečně objevil na stole i největší zástupce rodiny přenosných JBL reproduktorů. Masivní Xtreme už na první pohled vzbuzuje respekt, ale počkejte, až ho zapnete a spárujete se svým mobilem.
více informací...

Recenze JBL Everest 700: Soukromá koncertní síň pro vaše uši

22.11.2016
Minulý týden jste na našem webu mohli najít recenzi sluchátek JBL Everest 300. Jedná se o Bluetooth sluchátka střední třídy a která poměrně překvapila. Co se ovšem stane, pokud se na žebříčku produktů posuneme ještě o stupínek výše? JBL Everest 700 je totiž jakási vlajková loď společnosti v segmentu consumer Bluetooth sluchátek. Výše sedí jen modely Everest Elite, které navíc nabízí aktivní potlačení okolního zvuku. U nás se řada 700 prodává za ceny kolem pěti a půl tisíce korun. V dnešní recenzi se podíváme na to, jaká vlastně jsou a především, jak (dobře) hrají.
více informací...

Vydražte si produkty JBL s podpisy sportovních hvězd a přispějte na dobrou věc!

21.11.2016
Jako dlouholetý exkluzivní distributor značky JBL pro Českou a Slovenskou republiku jsme se rozhodli podpořit komunitní projekt obnovy atletiky v Košicích. Využíváme při tom každou příležitost. Po celý rok jsme trpělivě oslovovali své přátele, kamarády a osobnosti, aby přispěli svým podpisem na reproduktory JBL k vytvoření jedinečné sbírky.
více informací...

Porovnáváme sportovní hodinky TomTom Runner 2 vs 3

18.11.2016
Konečně je to tu. Od září 2016 se už prodává třetí generace sportovních hodinek a my jsme se kvůli vysoké poptávce nebyli schopni dopracovat alespoň k jednomu vzorku. No teď už se to mění, zboží je dost a my vám můžeme konečně přinést jednoduché a přehledné porovnání těchto modelů. Taktéž si můžete vybrat, zda ušetřit pár korun při koupi druhé generace nebo zda raději investujete do nové.
více informací...

JBL Boost TV

16.11.2016
Výrobce JBL rozšířil svou nabídku soundbarů a vytvořil kompaktní a cenově dostupnější reproduktor JBL Boost TV. Pokud ještě nemáte v obýváku či v ložnici žádný audio systém, Boost TV může být vaším favoritem.
více informací...

TEST AKG N20: bohatý zvuk v elegantním těle

15.11.2016
AKG je známé svým vytříbeným zvukem. Jedním z posledních zástupců jsou i in-ear sluchátka N20, která reprezentují vyšší střední třídu, pyšnící se nejen špičkovým zvukem, ale i kvalitním zpracováním.
více informací...

JBL Everest 300: Malá, kvalitní a skvěle znějící Bluetooth sluchátka

14.11.2016
V dnešní recenzi se podíváme na poměrně zajímavý počin z dílny společnosti JBL. Jedná se o bezdrátová sluchátka střední třídy, která se mají vyznačovat vynikajícím zvukovým přednesem, kvalitní konstrukcí, velmi slušnou výdrží baterie, bezdrátovou funkcionalitou a pokročilým ovládáním vašeho smartphonu. To vše v ceně, která se v českých e-shopech pohybuje kolem 4 000 korun. Vzhledem k cenovému zařazení by se tak mělo jednat o povedená sluchátka, se kterými uživatel vstupuje do vod kvalitnějšího bezdrátového poslechu. Pojďme se tedy podívat na to, zda-li JBL Everest 300 za svou cenu opravdu stojí.
více informací...

JBL Reflect Aware

11.11.2016
Nejen sportující majitelé nového iPhone 7 ocení výhody nových sluchátek Reflect Aware od společnosti JBL, která přináší místo 3.5mm audio konektoru připojení pomocí Apple Lightning konektoru.
více informací...

Harman/Kardon Sabre SB35

10.11.2016
První dojem? Pravděpodobně nejštíhlejší soundbar (32 mm v nejširším místě), který kdy prošel našimi testy, ale zvuk slušně vybroušený. Inu – nomen omen v praxi, sabre = anglicky šavle.
více informací...

TEST AKG Y30: i malá sluchátka zahrají velký koncert

09.11.2016
Nejmenší z on-ear modelů řady Y dostanete za relativně sympatickou cenu. Čím vším si vás pokusí získat na svou stranu jsem se snažil shrnout níž. Vyplatí se tento entry-level model nebo je to jen další kousek do počtu? To se dočtete na následujících řádcích.
více informací...

Recenze JBL E35: ideální Vánoční dárek nejen pro vaše děti!

08.11.2016
Zvuk to není jen Highend, ale také střední nebo dokonce nižší střední třída, která je ideálním dárkem například pro vaše děti nebo mladšího brášku, kteří získají za velmi dobrou cenu kvalitní sluchátka, která vydrží, nabízí dobrý zvuk a především pak nesou logo kvalitního výrobce, který za vše výše uvedené ručí. Rozhodli jsme se, že se nyní před Vánocemi na některé takové modely podíváme a jako první jsou zde drátová sluchátka JBL E35, která jsou dostupná rovnou ve čtyřech barvách a určitě tak padnou do noty nejen vašim dětem.
více informací...

Použití bluetooth sluchátek s PC

07.11.2016
Většina zákazníků si kupuje bezdrátová sluchátka s technologií bluetooth hlavně pro mobilní zařízení (telefon, sportovní hodinky, mp3 přehrávače či tablety). Daná sluchátka se dají samozřejmě použít i s notebookem či stolním počítačem, pokud disponuje rozhraním bluetooth, což většina notebooků i disponuje. U stolních počítačů to nebývá zvykem, ale dá se dokoupit za pár korun do USB portu.
více informací...

Drahá, ale skvělá. Sluchátka JBL poslouchají i na dotyk mokrého prstu

04.11.2016
Pokud patříte mezi vyznavače běhu s hudbou a zrovna hledáte, jakými sluchátky svoje uši potěšit, měli byste zbystřit. Na trhu jsou totiž sluchátka, která nejenže dobře hrají, ale uživatelský komfort výrazně zvyšují tím, že se dají ovládat pouhým dotykem prstu.
více informací...

TEST: Sluchátka JBL Reflect mini BT změnila můj vztah k hudbě při běhu

03.11.2016
Hudba dokáže být skvělým zdrojem endorfinů stejně jako běh. Když smícháte oboje dohromady, dostanete koktejl energie a dobré nálady, který vás nakopne, i když se vám chce zůstat doma nebo máte špatný den. Vyzkoušel jsem běžecká sluchátka, která hudbu vezmou kamkoliv s vámi. Jsou pohodlná a hrají skvěle.
více informací...

Recenze: JBL Everest Elite 700

02.11.2016
Uživatelé, pro které znamená hudba v životě hodně a nedokáží si bez ní představit ani jeden den, zbystřete pozornost.Taktéž uživatelé, kteří si potrpí na prvotřídní kvalitu reprodukce zvuku. JBL, tedy společnost zabývající se audio příslušenstvím, má v portfoliu velmi zajímavý produkt – Everest Elite 700.
více informací...

AKG N60NC využijete všude

31.10.2016
Ať žije svoboda! Sluchtátka od AKG, model N60NC jsou zhmotněným snem každého audiofila, který se pohybuje v rušném prostředí, jakým je městská džungle nebo prostory společné kanceláře, kde se vždy najdou rušivé elementy, které dokáží poslouchání hudby značně znepříjemnit. 
více informací...

Harman/Kardon Go + Play je ztělesněním dokonalosti

28.10.2016
Je nejnovější model ikonické americké značky, která každou představenou novinku důkladně dlouhou dobu testuje, a výsledné produkty jsou vždy dokonalé.
více informací...

JBL EVEREST ELITE 700 přináší audiofilské potěšení každému

27.10.2016
Tato sluchátka od JBL jsou přesně pro vás. Dynamický akustický zážitek při poslechu každé skladby z vaší databáze se stane denní dávkou radosti, který nebude chtít už nikdo vynechat.
více informací...

Výstava audio, video, domácí kino Bratislava 2016 se blíží

26.10.2016
Podzim je už tu, posun na zimní čas a spolu s tím znovu výstava, které se pravidelně účastníme se značkami AKG, JBL a Harman/Kardon. Tentokrát je výstava svým umístěním pro vás dostupnější.
více informací...

AKG N90Q – sluchátka zaměřená na každičký detail

25.10.2016
Tato sluchátka jsou vrcholným představením technologické vyspělosti firmy AKG. Majitet tohoto „skvostu“ si může dvěma otočnými ovládači na náušnících jednoduše a pohodlně regulovat hlasitost, úroveň basů i výšek. Dokážete si tedy upravit výstup podle své „chuti“ a podle žánrů, které v daném momentě posloucháte.
více informací...

Varta: Energie na cesty

20.10.2016
V uplynulých dnech společnost Varta představila nové powerbanky a my je už máme u nás v nabídce. Jsou dostupné v extrémní kapacitě 16.000mAh, ale i 10.400mAh či kapesní 2.600mAh
více informací...

JBL Trip

19.10.2016
Je společenským standardem, že na vyzvánění mobilu reagujeme promptně. Problémem však je, když řídíme, nebo vykonáváme jinou, komplikovanou činnost a potřebujeme se na ni maximálně soustředit, abysme neohrozili sebe i ostatní.
více informací...

TomTom nechyběl na Košickém Maratonu na stupni vítězů

18.10.2016
Košičan Jozef Urban, svěřenec maratonského matadora, trenéra a vyhlášeného fyzioterapeuta Pavla Madára, se stal nejlepším domácím maratoncem s TomTom Runner2 Cardio na rukou. Teší nás, že jsme mohli svou trošičkou přispět k monitorování tempa a tepovky a konečnému zaslouženému  vítězství Jožka Urbana.
více informací...

Recenze: Harman/Kardon HK3770

17.10.2016
Dnes se netradičně podíváme na zařízení spadající do Hi-Fi kategorie – stereo audio receiver Harman/Kardon HK3770. Společnost netřeba představovat, testovali jsme už několik produktů tohoto výrobce.
více informací...

Test sportovních sluchátek JBL Reflect Mini BT

14.10.2016
Už v poslednín článku sem se věnoval testům sportovních, handsfree sluchátek od firmy JBL. U nich se jednalo o kabelovou verzi v uších skvěle držícíchch sportovních sluchátek. Tentokrát se spolu podíváme na vyšší model už bluetoothových sportovních sluchátek JBL Reflect Mini.
více informací...

JBL Everest 100 - sportovní sluchátka za stovečku

13.10.2016
JBL je členem skupiny Harman, kterou poznáte podle výrobků s logem Harman / Kardon. Tato třípísmenková firma se zaměřuje spíš na mladší publikum. Jejich Bluetooth sluchátka a reproduktory jsou typické mladistvím designem a často výraznějšími hloubkami. K top produktům řadíme převratný reproduktor JBL Xtreme, který by neměl chybět na žádné pořádné zahradní oslavě (nebo spíš párty).
více informací...

Recenze sluchátek JBL Reflect Response

12.10.2016
Nejvyšší řada sportovních sluchátek JBL Reflect Response z produktového portfólia amerického výrobce spotřební a sportovní elektroniky JBL se mi dostala do rukou vlastně jen nedávno. Už úvodem musím zdůraznit, že jsem se na tato sportovní sluchátka velmi těšil. Jsou nositelem té nejmodernějí technologie a know how, s nímž se u sportovních sluchátek můžete v současnosti setkat. Navíc jsem před nedávnem testoval produktovou řadu sportovních sluchátek JBL Reflect Mini BT, která na mně velmi pozitivně zapůsobila. Jak daleko se ještě v technologii a kvalitě sportovních sluchátek dá zajít? Odpověď na tuto otázku jsem hledal právě při testování tohoto unikátního kousku zvukového zařízení.
více informací...

TEST Harman Kardon SOHO wireless: drobné stylovky, které okouzlí

11.10.2016
Kabelovou verzi Harman Kardon Soho sem testoval ještě začátkem roku 2014. To už je celkem solidní doba, takže si z toho už mnoho nepamatuji. Vzpomínám si však na to, že to byla užasně skladná a malá sluchátka s příjemným zvukovým projevem. Za dva a půl roku se mi do rukou dostává sourozenec Soho wireless, který ztratil potřebu být spojený kabelem a přidává tak extra mobilitu. Popravdě, celkem jsem se zaradoval, jelikož jsem si před nedávnem koupil iPhone 7 (bez 3,5 mm konektoru) a dělám si takový malý průzkum mezi Bluetooth sluchátky. Hledám totiž nového kandidáta a možná Soho wireless bude jedním z nich.
více informací...

Elegantní a imageové špunty

10.10.2016
Desítky firem dnes nabízí vícero medolů in-ear sluchátek, jejichž využití osobně vidím z pohledu komfortu nošení a nízké hmotnosti víc při sportovních aktivitách než na volné každodenní nošení. Na drouho stranu ne všichni patříme do skupiny mladých teenagerů či hipsterů, kteří preferují pořádně otevřené mušle s mohutným basem a imageovým designem, který je nejen slyšet, ale i vidět. Zde dostávají prostor na první pohled nenápadná sluchátka do uší  N20 od zvučného výrobce AKG, která umí potěšit vaše uši i oči.
více informací...

Recenze: Harman/Kardon Onyx Studio 3

07.10.2016
Harman/Kardon přináší novou generaci prémiových a zajímavých reproduktorů, model Onyx Studio 3. Nabídne překvapivý výkon a futuristický vzhled, který padne do nejedné moderní domácnosti. Za toto všechno si nechá výrobce zaplatit. Jak obstál reproduktor v našem testu?
více informací...

Nové modely navigací řady TomTom GO s Wi-Fi a SIM kartou

06.10.2016
Jak by to vypadalo, kdyby si takový výrobce prioritně navigačních zařízení, jakým je TomTom, nepřinesl na výstavu IFA 2016 něco i z tohoto portfolia. V Berlíně tak představil nové modely navigací řady TomTom GO.
více informací...

JBL Everest 100 (recenze Bluetooth sluchátek)

05.10.2016
Redaktoři z Fony.sk si reálně otestovali sportovní sluchátka JBL Everest 100. A nejen při sportu, ale i při cestování. Jak dopadla tato sluchátka se můžete podívat na následujícím videu.
více informací...

TomTom inovoval svou aplikaci MySports Connect

04.10.2016
Spolu s uvedením nové generace hodinek TomTom Runner 3 a Spark 3 výrobce vypustil i novou aplikaci pro správu sportovních hodinek. Ta prošla rozsáhlým redesignem
více informací...

Recenze: JBL Charge 3

03.10.2016
Mnohým uživatelům, hlavně v letních dnech, přijde vhod přenosný reproduktor, který nabídne odolnost vůči vodě. Zábava tak může začít u vody nebo na zahradní párty. Zvládne tyto činnosti i kompaktní JBL Charge 3?
více informací...

AKG N60NC: Soukromí kdekoliv a kdykoliv

30.09.2016
Pokud hodně ačasto cestujete různými dopravními prostředky a případně jste alespoň trochu introvert, mám pro vás vynikající tip. 
více informací...

Inovativní a muzikální

29.09.2016
Už po třetí si designéři v Harman/Kardon dovolili vsadit na tvar připomínající atletický disk či létající talíř UFO. Mně osobně to nijak nepřekáží. Právě naopak. Vždy se rád pokochám jeho elegantním tvarem, který je navíc maximálně funkční a s každou generací přináší nějaké to vylepšení ať už zvukové, nebo technologické. Ani Harman/Kardon ONYX Studio 3 není výjimkou a to staré příznačné přísloví "do třetice všeho dobrého" u něj platí doslova a do písmene.
více informací...

V sobotu štartuje exkluzívny predaj TomTom Runner 3 a Spark 3

28.09.2016
Už minulý rok sme ako prvý štartovali uvedenie športových hodiniek TomTom Runner 2 na Európsky trh práve na maratóne mieru. Ani tento rok nebude výnimkou.
více informací...

TEST JBL Charge 3: potápění mu nedělá problém

27.09.2016
Už třetí generace oblíbeného reproduktoru Charge od JBL se dočkala mnohých vylepšení. Oproti předchůdci získal úplnou odolnost vůči vodě, zmohutněl (narostly rozměry měničů i celého těla), dostal vyšší výkon a zapracovalo se i na designu.
více informací...

Zveme vás na mezinárodní maraton míru!

26.09.2016
DSI Slovakia se opět stalo partnerem košického Medzinárodného Maratóna Mieru prostřednictvím značek TomTom a JBL.
více informací...

Krabice plná překvapení

23.09.2016
Na trh se každoročně dostávají desítky nových modelů slim televízorů s více-méně kvalitním obrazem, ale často podprůměrným zvukem. Pořešit adekvátně ozvučení tedy zbývá na externím zvukovém systému. Kompaktnějším řešením může být soundbar, ale pokud si chcete užít skutečně prostorový vícekanálový zvuk, může být dobrým řešením jak nenapnout rodinný rozpočet i tzv. "krabicový" systém domácího kina. Jeden 5.1-kanálový systém zvučného jména Harman/Kardon s označením BDS 635, jehož základ tvoří vícekanálový blu-ray přehrávač schopný upscalovat klasický blu-ray disk na 4K, sem se rozhodl otestovat, i když osobně tyto „krabičáky“ extra nemusím. Nakonec i přes skutečně otravným kabelům, které se hlavně pro zadní satelity poměrně těžko integrují do prostředí obýváku, má tento designový systém svým zvukem a výbavou postupně přesvědčuje o svých kvalitách.
více informací...

Jak a proč podporuje JBL atletiku a sport

22.09.2016
Americká značka JBL vznikla právě před 60 lety. Za celé to období se postarala o ozvučení většiny amerických kín, doprovází profi akustikou hudebníky na koncertních turné po celém světě, najdete ji v autech, ať už v originálních Toyotách, jeepech…nebo stovkách tisíc až miliónech dveří aut, jejichž majitelé chtěli lepší zvuk….v posledních dvou letech nese každý čtvrtý outdoorový reproduktor, který se ve světě prodá, logo JBL…
více informací...

Sportovní sluchátka pro „apple“

21.09.2016
Sluchátka konkurenční značky s lightningn konektorem jsme testovali před více než rokem. Šlo vůbec o první sluchátka určená výlučně pro zařízení pracující v apple rozhraní. Dnes jen pár měsíců před představením nového iPhonu sedmé generace přichází s lightning konektorem víceré značky, a jelikož se předpokládá, že z hlediska úspory prostoru úplně vypadne 3,5 mm audiovýstup, bude pravděpodobně apple balit do svého gadgetu k novým telefonům právě sluchátka s tímto novým konektorem. A možná tam sluchátka vůbec nebudou. A právě zde by se významně otevřel prostor pro externí hráče, kteří budou připraveni uspokojit jabličkové zákazníky bažící po kvalitním zvuku a pěkných designových modelech.
více informací...

JBL Studio 290

20.09.2016
Nejvyšší ze tří podlahových modelů americké značky z řady Studio 2 se vyrábějí v jediném provedení s vinylovou fólií na povrchu, jež imituje černě mořenou dýhu. Stejnou barvu zachovávají i průzvučná tkanina na odnímatelném rámečku a dekorativní horní desky z lesklého plastu, které lícují s půdorysem kabinetů.
více informací...

První JBL JUMP FEST se vydařil

19.09.2016
Několik měsíců příprav, které se poslední dny pořádně vystupňovaly, nám přinesly odměnu v podobě vydařeného eventu. Druhou zářijovou středu jsme to ve spolupráci s občanským sdružením Atletika Košice a agenturou Progress Promotion, doslova rozbalili přesně naproti vchodu do nejvýchodněji položené gotické katedrály v Evropě, v Košicích.
více informací...

Špunty se sportovním duchem

16.09.2016
Chceme ideální sluchátka pro sportovce. Musí být bezdrátová, lehká, pěkná na pohled, voděodolná, nevypadávající při sebeprudším pohybu z uší a ve více barevných variantách. Máte to? Vlastně moment, ještě by mohla slušně hrát!
více informací...

Recenze: JBL Clip 2

14.09.2016
Přenosné reproduktory jsou vhodným příslušenstvím po mobilní zařízení, jimiž jsou smartphony a tablety. Na trhu je mnoho různých společností se svými produkty. V čem je však jedinečný JBL Clip 2?
více informací...

Co nám představily AKG, Harman/Kardon a JBL na IFA 2016 v Berlíně?

13.09.2016
Tento výrobce (značky paří pod skupinu Harman Group) tradičně vystavoval pod dominantou výstaviště Funkturm Berlin, kam se běžný smrteľník nedostane i přes to, že má platnou vstupenku. Pro vstup do těchto výstavních prostor potřebujete ještě extra pozvánku v podobě plastové kartičky. Samozřejmě my, jako oficiální distributor, jsme tyto pozvánky měli a můžete se s nami podívat, co se zanedlouho objeví v naší nabídce..
více informací...

Zůstaňte online s Apple Carplay a Kenwood DDX8016DABS

12.09.2016
Carplay je inteligentní a bezpečné rozhraní v automobilu pro provoz vašeho telefonu iPhone na cestách. To umožňuje přes hlasové příkazy asistentce Siri zadávat pokyny a mít přitom úplnou kontrolu nad řízením.
více informací...

TEST Harman Kardon GO + Play: precizní design s kvalitním zvukem

09.09.2016
Harman Kardon uvedl na náš trh očekávaného nástupce svého reproduktoru GO + Play Wireless. Z názvu se vytratilo slovíčko Wireless, zlepšil se design a zmenšily se rozměry. Tolik základní vizuální porovnání. Co se však skrývá uvnitř a jaké novinky přináší GO + Play ve své druhé verzi, se dočtete na následujících řádcích.
více informací...

TEST JBL Clip 2: šikovný mikro reproduktor přichází v nové verzi

08.09.2016
Šikovný mikro reproduktor Clip+ od JBL dostal svého nástupcuev podobě dvojky. Ta přináší nejen kosmetické změny, ale i vyšší výdrž baterie na jedno nabití, trochu větší rozměry a ještě zvýšenější odolnost.
více informací...

Apple upustil od jack konektoru a my už máme řešení

07.09.2016
Ne, nemluvíme o klasických bezdrátových bluetooth sluchátkách, i když těch máme nespočet a většinu i skladem. Mluvíme o klasických kabelových sluchátkách. A též ne pomocí nějaké redukce, ale rovnou s lightining konektorem.
více informací...

Půjčujte si nástavce Kenwood nehledíc na typ robota

07.09.2016
V rodině máme různé typy kuchyňských robotů Kenwood s různým příslušenstvím. Dva typu Major a jeden kMix. Každý byl kupovaný v úplně jiné výbavě a dost mě štvalo, že se nedá sdílet příslušenství mezi kMix a Major. Mezi Major roboty to je úplně bezproblémové.
více informací...

Jak vybrat sluchátka na běhání? Přečtěte si 8 zásadních rad

06.09.2016
Běh je fenomén dnešní doby. Pro mnohé není ani tak sportem, jako spíše způsobem relaxace, při které zapomenou na starosti a dokonale si „vyčistí hlavu“. A k tomu může kromě pohybu samotného skvěle dopomoci i hudba. Jenže běh a sluchátka, to často nejde dohromady. Vypadávají z uší, nesedí, tlačí – problémů vzniká celá řada. Tomu se ale dá předejít pečlivým výběrem. A s ním se vám pokusíme pomoci prostřednictvím následujících řádků.
více informací...

Uvedení Apple Carplay od Kenwood: Vašeho dokonalého společníka

05.09.2016
Na našich mobilních zařízeních jsme závislejší více než kdy dřív. Používáme je pro komunikaci a řízení mnoha aspektů našeho běžného života, k organizaci rutinních činností, k vyjádření naší creativity i pro zábavu. Stali se z nich zásadní společníci v našich uspěchaných životech, tak proč by tomu mělo být jinak, když nasedneme do našich aut?
více informací...

JBL myslí i na uživatele s OS Android

04.09.2016
Dnes nám byla na výstavě IFA 2016 v Berlíně prezentována novinka, která velmi potěší všechny uživatele telefonů a tabletů s Android.
více informací...

České stříbro má jméno Adam Sebastian Helcelet

03.09.2016
Český desetibojař Adam Sebastián Helcelet už pár let klepe na dveře místnosti ceremoniálu vítězů na velkých soutěžích. V disciplíně, která pro Českou republiku vychovala mistry světa a olympijské vítěze, Roberta Změlika, Tomáše Dvořáka a Romana Šebrleho, se na něho konečně usmála štěstěna, která při velkéj práci a dřině musí být. Skvělý druhý den na Mijstrovstvích Evropy znamenal pro Adama zasloužené stříbro. Protože počas olympijských her platilo embargo na podporovatele olympioniků, můžeme momentky z přípravy a samotných závodů zveřejnit až dnes.
více informací...

TomTom představuje úplně nové navigace

02.09.2016
Na IFA v Berlíně, na největší výstavě spotřební elektroniky a výpočetní techniky v Evropě, TomTom představil kromě sportovních hodinek i jednu velmi zajímavou navigaci či inovoval novou technologií klasické modely.
více informací...

Tomáš Čelko zvítězil na Redbul 400 v Harachově

02.09.2016
Přes víkend se běžel jeden z nejzajímavějších a velmi extrémních závodů v běhu do vrchu. REDBULL 400: název napovídá, že se jednalo o 400m. Běželo se na skokanském můstku K120 v Harachově v ČR.
více informací...

TomTom představil nové sportovní hodinky!

01.09.2016
Už za pár dní míříme do Berlína na největší veletrh spotřební elektroniky a vypočetní techniky v Evropě: IFA 2016. Už máme vytipované značky, které musíme vidět a jednou z nich je i značka TomTom.
více informací...

Zhubněte i bez hladovění: smoothy nápoje vás skvěle zasytí a ještě si pochutnáte

31.08.2016
Snažíte se shodit pár kil, ale pravidelně bojujete s pocitem hladu a prázdného žaludku? Volbou vhodného stravování můžete hubnout bez těchto nepříjemných pocitů. Výzkum American Society for Nutrition z letošního roku odhalil, jak může konzumace sytých, ale nízkokalorických smoothies vést k boji proti nadbytečným kilům.
více informací...

S TomTom od Tater k Dunaji

30.08.2016
Už delší dobu podporujeme sportovce v jejich aktivitách a pomáháme jim v dosažení lepších výkonů. Neděláme to nijak finančně, ale pokud můžeme, podporujeme je materiálně zapůjčením sportovních hodinek TomTom. Ještě hodně lidí nemělo možnost je osobně vyzkoušet, tak se jim to snažíme umožnit. Teď si můžete přečíst, jak Mirka dokázala absolvovat běh od Tater k Dunaji.
více informací...

Jak fungují domácí filtrační zařízení na vodu?

30.08.2016
více informací...

JBL Cinema Base

26.08.2016
Televizní audiosystém z produkce známého amerického výrobce reprosoustav je bezesporu nejrobustnější. Jeho masivní tělo unese rekordních 68 kilogramů a výrobce uvádí, že je vhodný pro obrazovky až do 60palcové úhlopříčky (tj. 152 cm). I když při této velikosti už bych měl obavu, zda plocha bude pro podstavec dostatečně široká – v konkrétním případě to raději přeměřte…
více informací...

Výborně vybavená bezdrátová sluchátka s aktivním potlačením hluku

25.08.2016
Sluchátka s mušlemi kolem uší se už zabydlela i venku a tomu také odpovídá stále bohatší výbava. Top model americké značky z řady Everest nabízí kromě spojení bezdrátové platformy Bluetooth s technologií aktivního potlačení hluku i další technologické finesy.
více informací...

Archiv