Velkoobchod225 386 130

Servis a reklamace225 386 191

Recenze

Jednoducho perfektné špunty

23.06.2017
Nebudem chodiť okolo horúcej kaše a hneď na úvod vám prezradím, že už pekne dávno som nič lepšie ako in-ear slúchadlá AKG N40 v ušiach nemal. Ak teda vôbec. Rovnako celkové vyhotovenie a spracovanie mi podľa zaužívaného školského hodnotenia vychádza na výbornú. Jednoducho povedané – za nezanedbateľnú sumičku som dostal do uší porcie zvuku dosiaľ nepoznaného.
více informací...

Flip, ktorý sa nebojí kúpania

22.06.2017
Populárny bluetoothový reproduktor JBL Flip prichádza už vo štvrtej generácii. Pozreli sme sa na to, čo nové prináša a či má zmysel vymieňať svoje staršie zariadenie.
více informací...

Testovali jsme parní čistič Ariete. Jak to dopadlo?

21.06.2017
Nedávno jsme si v redakci vzali do parády parní multi-čistič Ariete, u něhož výrobce slibuje vysoký výkon a všestranné využití. Byli jsme tudíž velice zvědaví, zda své pověsti dostojí a ihned se dali do testování.
více informací...

Emotikony útočia!

20.06.2017
Pamätáte si ešte z roku 2015 keď na plátnach kín sa objavili Mimoni? Tento rok na nás v lete zas vybafnú smajlíci vo filme "The Emoji Movie". A práve toho sa firmy chytajú a sú pripravené na trh vrhnúť produkty s touto tématikou. A nám sa dostal jeden taký do rúk ešte v predprodukčnej vzorke od firmy Jam Aud
více informací...

Dlhodobé používanie reproduktorov Harman/Kardon OMNI+

19.06.2017
V domácnosti máme už viac ako mesiac predprodukčnú vzorku reproduktorov OMNI+ spolu s jedným reproduktorom aktuálnej generácie OMNI. Reproduktory sú rozhodené v pracovni, obývačke a v detskej izbe. Ako sa s nimi sžila domácnosť?
více informací...

Parní mopy Ariete: Nepostradatelný pomocník v domácnosti

16.06.2017
Psal se rok 1997. V Irsku byl uzákoněn rozvod, v Asii začala asijská krize, která souvisela s propadem thajského bahtu vůči dolaru o celých 18 %. Česká republika byla na Summitu NATO v Madridu oficiálně pozvána do Severoatlantické aliance a ve stejném roce také došlo k upravení česko-slovenské hranice. Slovensko se zároveň společně s Monakem, Chorvatskem a Bulharskem stalo součástí evropské mezinárodní organizace EUROCONTROL.
více informací...

Není kachna jako kachna! Znáte ty od Ariete?

15.06.2017
Kachna – jedno obyčejné slovo a několik významů. Co si představíte po jeho vyslovení? Vytane vám na mysli vrubozobý pták nebo senzační a často také nepravdivé sdělení, které se u nás označuje jako „novinářská kachna“? Novinařině i vodním a domácím ptákům dáme pro dnešek vale.
více informací...

Recenze: Vyzkoušeli jsme za vás malý JBL reproduktor, který v sobě ukrývá kvalitní muziku za rozumnou cenu

14.06.2017
Trh přenosných reproduktorů je v současnosti doslova přesycený různými značkami a parametry. Staly sa fenoménem, který reprezentuje dnešní dobu, kdy lidé chtějí, aby všechno bylo přenosné a lehké.
více informací...

Testovali jsme: Kompaktní sluchátka do uší

13.06.2017
Malá sluchátka jsou vhodná hlavně při cestování nebo do už tak přeplněného batohu. Přiznejme si, mnozí z nás je jen otočí kolem ruky a strčí do kapsy. In-ear sluchátka se stala segmentem, který se kvalitou zvuku může rovnat větším mušlím. Není to tak vždy, protože to hodně závisí na tom, jak si výrobce poradí s miniaturními rozměry. My jsme vyzkoušeli šest modelů s nimiž neuděláte chybu, ale finální výběr bude na vás.
více informací...

Škodlivé látky ve vzduchu

12.06.2017
Témata jako zdravá životospráva, aktivní životní styl a různé způsoby posilňování imunity na nás v současné době vyskakují z každého média nebo sociální sítě. Rozhodně se v tomto směru svět hýbe správným směrem a je určitě pozitivní, že parky se v České a Slovenské republice naplnily běžci, bruslaři a i ve fitness centrech potkáte dnes daleko více lidí než před pár lety.
více informací...

Tomáš Bábek a náš rozhovor o tom jak používá technologie olympionik úřadující mistr Evropy v dráhové cyklistice

12.06.2017
Olympionik, úřadující mistr Evropy a aktuální vicemistr světa, to vše jsou tituly, které obklopují jméno muže, se kterým vám dnes přinášíme rozhovor. Dráhová cyklistika je tak trochu věda a proto nás zajímalo, jak profesionální sportovci na nejvyšší světové úrovni využívají pro svou práci technologie a to nejen ty od Applu a zda je to skutečně tak, jak nám sám Apple prezentuje. Tomáš Bábek se s námi podělil o své zkušenosti spojení nejmodernějších technologií a sportu, který budí respekt a obdiv.
více informací...

Jste připraveni vyrazit?

09.06.2017
Dovolené jsou už za rohem a i my máme naplánovanou tu naši. Ale ne přes cestovní kancelář, ale plánovali jsme sami. Úspěchem každé dovolené je alespoň v pohodě dorazit do cíle.
více informací...

Tomáš Bábek – nový ambassador JBL a TomTom

08.06.2017
Tomáš Bábek nás zaujal svým příběhem, přístupem k životu, ale i technologiím a sociálním sítím. Tomáš patří k lidem, z nichž srší pozitivní energie, která zůtává v místnosti i dlouho po jeho odchodu. Rozhodně neměl v životě nic zadarmo a zadarmo ani nic nechce. Jsme přesvedčeni, že Tomáš je ten správný cyklistický ambasador pro JBL aj TomTom.  V nasledujících 4 mesících absolvuje v Japonsku profesionální turné v národním sportu keirin. Přesedlá z dráhových speciálů na tradičný železný japonský bicykl a bude součátí cirkusu, na kterých Japonci utrácí na sázkách miliardy dolarů. Budeme ho na tomto turné, ale i po něm sledovat a tešíme se na pokračování příběhu.
více informací...

Recenze JBL Flip 4: Reproduktor, který vás kvalitou zvuku rozhodně nezklame

07.06.2017
Výrobce zase zapracoval na zvuku, ale přináší i tak velmi žádanou odolnost vůči vodě. S certifikací IPX7 přežije náhodné ponoření, polití nebo déšť. Je proto ideální na nošení s sebou do přírody nebo na použití na zahradě či kdekoliv venku. Když ho zašpiníte, můžete ho pod tekoucí vodou umýt. Kdo si chce hrát na efekty, může polít boční pasivní radiátory, které při dobře nastavené hlasitosti vyfrkují vodu pryč.
více informací...

Recenze JBL E15: Sluchátka s výborným zvukem a účinným odhlučněním

06.06.2017
Víme, co od JBL čekat. I když nemáme příliš rádi reklamní texty tupu "charakteristický JBL zvu", v tomto případě musíme dát výrobci za pravdu. Je to charakteristický zvuk a za svou tisícovku dostanete nejen dobrý zvuk, ale i účinné odhlučení. To je na úrovni konstrukce, ale ne každé in-ear sluchátko automatick znamená vysoký stupeň odhlučení. Tady si stačí špunty nasadit do uší a eliminují se běžné šumivé zvuky, například i hlasité chraplání 3,5 mm externího disku. Podotýkáme, že to všechno bez zapnuté reprodukce ze sluchátek.
více informací...

JBL Xtreme - bezchybný zvuk v čistém designu

05.06.2017
Hneď ako som prvýkrát vyskúšal tieto repráky, ostal som veľmi milo prekvapený kvalitou zvuku. Relatívne malé zariadenie dokáže vyprodukovať naozaj vyvážený a kvalitný zvuk. Niektorí hudobní fajnšmekri by mohli oponovať, že hrajú viac basovo, ale mne osobne to vôbec nevadilo. Predpokladám, že 95% ľudí bude s kvalitou zvuku rovnako spokojná ako ja. Perfektne dokázali ozvučiť, ktorúkoľvek miestnosť aj bez toho, aby museli hrať na maximálnu hlasitosť. Myslím si, že pri maximálnej hlasitosti, by už aj susedia počuli, čo práve hráme doma.
více informací...

Závodních 400 m s TOMTOM Runner 3

02.06.2017
Jan Tesař, český reprezentant na 400m, bronzový medailista z posledních dvou halových mistrovství Evropy v Praze 2015 a Bělehradu 2017 ve štafetě na 4x400m a bronzový medailista z individuálních 400m ze Světové univerziády v Gwangjiu v Jižní Koreje, je nejen vynikajícíi čtvrtkař, ale i velmi zdatný analytik ( v současnosti se připravuje na docenturu na fakultě biomedicíny ČVUT).
více informací...

Recenze JBL E45BT - Slušný vstup do světa bezdrátového poslechu

01.06.2017
V dnešní recenzi se podíváme na již několikrát testovanou řadu sluchátek E, od společnosti JBL. V minulosti jsme tu měli například větší a dražší model E55 BT, stejně jako levnější E25BT a E35. Logicky nám k otestování zbývá ještě jeden model z nabídky, který jsme tu neměli. Je jím model E45BT, který svou cenovkou cílí na méně náročné zákazníky. Nižší cena, která se pohybuje kolem 2600 korun/100€ ovšem rozhodně neznamená, že by se jednalo o nějaký podřadný kus techniky. Pojďme se podívat, jaká tedy sluchátka jsou.
více informací...

TEST Harman Kardon Onyx Mini: „baby“ Onyx s ohromným zvukem

31.05.2017
Onyx Studio 3 od Harman Kardon jsme testovali nedávno a už nám stůl zdobí jeho menší bratr. Reproduktor s přívlastkem Mini vypadá jako zmenšenina velkého modelu, i když cena není ani zdaleka poloviční. Tak co teda, vyplatí se přemýšlet nad "baby" Onyxem?
více informací...

Recenze JBL T210 a T290 - ideální náhrada za EarPods?

30.05.2017
V dnešní recenzi se podíváme na dvojici klasických špuntových sluchátek od JBL. Konkrétně jde o modely T210 a T290, které se prodávají za 600, resp. 900 korun (20, resp. 30€). Jedná se o základní řadu s velmi příznivou cenou, která se pohybuje pod úrovní originálních Apple EarPods. Pojďme se tedy podívat na to, co sluchátka za tuto cenu nabízí.
více informací...

TEST JBL E15 a E25BT: taková každodenní sluchátka

29.05.2017
JBL nedávno představil další novinky z řady E-Series. Právě modely E15 a E25BT otvírají nabídku těchto cenově dostupných a kvalitních sluchátek, kterými chce značka útočit na široké masy. 
více informací...

Žhavá novinka míří do kin a do Vašich uší

26.05.2017
V souvislosti s „The EMOJI Movie“, který dorazí do kin v létě roku 2017, jsme pro Vás připravili veselou a hravou nabídku reproduktorů a sluchátek s motivem smajlíků. Na své si přijdou nejen děti a teenageři, ale i dospělí. My jsme pro Vás reproduktory a sluchátka otestovali a máte se na co těšit!
více informací...

Testovali jsme reproduktory do přírody a na zahradu

25.05.2017
V době, kdy se dají vytáhnout paty ven bez toho, abychom zmrzli, si mnozí s sebou berou oblíbenou hudbu. Na výlety, na opékačku, na kolo nebo na chatu či jen tak k bazénu. Nemusíte mít ale bazén na to, abyste reproduktory z našeho testu využili. Nejsou to ani vysloveně reproduktory na vnější použití. Jsou odolné, ale stále si zachovávají obývákový design. Dobře budou vypadat i vedle notebooku nebo na poličce.
více informací...

Kompaktní sluchátka do ulic

24.05.2017
Všimli jste si aktuálního trendu? Malých špuntových sluchátek s bezdrátovým přípojením? Ta se totiž u náš čím dál častěji objevují v portfoliu výrobců. Hlavně však v různé podobě. Už to nejsou jen masivní modely s nějakou aretací za ucho. Ta byla, mimochodem, mnoha lidem nepříjemná.Výrobci se poučili a přináší trochu jiné koncepty. Například s plastovým obloukem vedeným za krkem nebo jen s kabelovým či gumovým propojením.
více informací...

Test: Sluchátka, která při běhu nevypadnou z uší

23.05.2017
Zvažujete koupi bluetooth sluchátek, která mají multifunkční použití? Zařaďte do výběru i JBL Inspire 500. Testoval sem je několik dní a převládá spokojenost a pozitivní dojem.
více informací...

JBL GO – malý zázrak mezi bezdrátovými reproduktory

22.05.2017
JBL GO je malý bezdrátový reproduktor, který můžete vzít všude s sebou. Má své limity, ale vzhledem k ceně se jedná o nejvýhodnější koupi, kterou jsem za poslední dobu viděl.
více informací...

JBL Flip 4 je vodotěsný bezdrátový reproduktor s výbornými basy

19.05.2017
Za chvíli tu máme léto a k létu patří kvalitně přehrávaná hudba. S JBL Flip 4 se vám jí dostane, a navíc budete mít jistotu, že reproduktor nikde neutopíte.
více informací...

Recenze JBL Inspire 500 – ideální společník na sportování?

18.05.2017
Po nějaké době se mi pod ruku opět dostaly sluchátka od společnosti JBL. Tentokrát se jedná o bezdrátový a sportovní model s názvem Inspire 500. Zaměřením se jedná o bezdrátová sluchátka určená především pro sportování a to jak venku, tak uvnitř. Pojďme se tedy podívat, jak si vedla v našem redakčním testu.
více informací...

Představení Media-Tech Boombox BT MT3145

17.05.2017
Čínsky reproduktor od polské značky zní velmi špatně. To vás asi velmi nepřesvědčí. Ale i opak může být pravdou. Alespoň víte, že můžete očekávat velmi nízkou cenovku. Dnešní reproduktor vám toho může nabídnout hodně, však se sami přesvědčte v následujícím videu. 
více informací...

JBL Flip 4

16.05.2017
Perfektný reproduktor, ktorý si vás získa svojím kvalitným, a hlavne bezdrôtovým prenosom zvuku.
více informací...

Nákup z číny Charge 3

15.05.2017
Netajíme, že občas nakupujeme přímo z Číny pro osobní potřebu nějaké věci. Většinou se jedná o drobnosti, které když se pokazí i do půl roku, tak to přežijeme. Elektroniku jsme zatím nekupovali, ale náš partner   Techhouse se rozhodl zakoupit fake Charge 3. Záměrně vynecháváme značku JBL. A jak to dopadlo? Podívejte se.
více informací...

Pomocníci v domácnosti: Parní mop 2v1

12.05.2017
Dlouho jsme neměly článek o pomocnících v domácnosti, rády jsme se tedy ujaly možnosti otestovat parní mop Ariete 2v1, tedy parní čistič – mop s metlou. Jedná se o model 2706 ve žluté barvě.
více informací...

Další významná aktualizace TomTom Sports

11.05.2017
Jaksi nám utekla důležitá informace o novinkách v aplikaci Tom Tom Sports pro mobilní telefony. Tu výrobe vydal už 28.04.2017 a je ve verzi 4.0. To, že takto vzýznamně poskočilo označení dává tušit o vícero novinkách. I to nám úplně uniklo, i přes to, že pravidelně aktualizujeme svoje aplikace. Tak se podívejme, co přináší nová verze.
více informací...

Harman/Kardon Invoke je prvý reproduktor s virtuálnou asistentkou Cortana

10.05.2017
Microsoft koncom minulého roka oznámil, že sprístupní svoju virtuálnu asistentku Cortana aj pre iné produkty, ako sú smartfóny a počítače so systémom Windows. Prvým produktom, ktorý má využívať potenciál tejto technológie, je reproduktor od spoločnosti Harman Kardon.
více informací...

Kolik toho zvládnou výrobky Ariete?

09.05.2017
Minulý týden jsme spolu organizovali událost v Košicích s názvem Čokoládová tretra. V rámci této akce jsme měli, kromě jiného, propagační stánek s výrobky Ariete, kde naše kolegyně vyráběly zadarmo pro startující děti popcorn a cukrovou vatu.
více informací...

JBL Inspire 500

05.05.2017
Aktivita determinuje život, ale proč si účelovou aktivitu nezpříjemnit posloucháním hudby? Na jejich vývoji se podíleli sportovci a je to vidět (a cítit). S normálními sluchátky se při běhu ptáte, kdy a z jakého ucha vám některé z nich vypadne.
více informací...

JBL Flip4: Čtvrtá generace opět posouvá level výš

04.05.2017
Přenosný a odolný reproduktor JBL Flip přesvědčil už dávno a svoje postavení si neochvějně drží. Čtvrtá generace reproduktoru však posunula laťku ještě výš a na letošním CES hned získala ocenění Innovation Award. Co JBL Flip 4 nabízí?
více informací...

Testujeme tyčové mixéry

03.05.2017
Do jediné zásuvky vtěsnáte pomocníka s příslušenstvím, který vám pomůže se zpracováním surovin při vaření a pečení. Tyčový mixér není nouzový úskok na mixování v malém, ale plnohodnotný nástroj, který šlehá, seká, mísí a mixuje. Při výběru však musíte dopředu vědět, co od něho budete potřebovat.
více informací...

Testujeme snídaňové kávovary

02.05.2017
Je to příjemné nakopnutí do nového dne. Zatímco na jídelní stůl nosíte snídaňové dobroty, do džbánu kapa zlatohnědý kávový mok. Místností se nese příjemná vůně a vy víte, že jak zasednete ke stolu, už nebudete muset pro nic víc vstávat. Snídaňové kávovary jsou proto fajn.
více informací...

Košice jsou prvním slovenským městem, kde se poběží unikátní dětská Čokoládová tretra

28.04.2017
Slovensko bude v květnu hostit první závody Čokoládové tretry. Závody pro děti všech věkových kategorií mají v Česku více než padesátiletou tradici. Mají přitáhnout děti k atletice a těm nejlepším ukázat atmosféru světového mítingu Zlatá Tretra Ostrava.
více informací...

JBL se zapsalo do Guinnessovy knihy rekordů

27.04.2017
V úterý 25.04.2017 si v Londýně firma JBL zapsala světový rekord do Guinnessovy knihy rekordů. Akce se konala při příležitosti 10 miliónech prodaných kusů přenosných reproduktorů JBL Flip.
více informací...

Multiroom reproduktor od Jam Audio

26.04.2017
Vo firme sa nám vyskytla predprodukčná vzorka sieťového reproduktora od Jam Audio a keďže sa k tomu nik neprihlásil tak som si uzurpoval na jeho vlastníctvo a pár dni už ho mám na stole. Pozrime sa spolu čo tento reproduktor dokáže, aj keď preistotu prízvukujem ešte raz, že sa jedná o predprodukčnú vzorku a od finálnej špecifikácie a funkcionality sa môže líšiť.
více informací...

Dnes se JBL pokusí zapsat do Guinnessovy knihy rekordů.

25.04.2017
JBL inovátor v audio sektoru se pokusí dnes zapsat do Guinnessovy knihy rekordů. Nemůžeme vám říct o jaký rekord se pokusí, nebo jak to bude probíhat, jediné co víme je, že to bude jedinečné a nazapomenutelné.
více informací...

Gratulujeme teamu JBL: Prodaných 10 miliónů JBL Flip

24.04.2017
Značku JBL najdete všude. Od velkého stadionu a koncertů, přes automobily a domácnosti až po reproduktory na cesty. Teď ve své čtvrté generaci reproduktoru JBL Flip jsme dosáhli mílníku v podobě prodeje 10 miliónů kusů tohoto reproduktoru. Společnost Harman prodala na světě více než 33 miliónů přenosných reproduktorů od uvedení této kategorie v roce 2012.
více informací...

Powerbanka s poplachem pro ženy

21.04.2017
Nový mobilní zdroj Varta nejen, že nabije většinu telefonů na 80 % (iPhone 5S na 100 %), ať jste už kdekoli, ale nabízí i další funkce. Hlavní je bezesporu integrovaný alarm. Pokud se majitelka powerbanky ocitne v nebezpečí, tak stačí, aby zatáhla za horní krytku zařízení, čímž spustí bezpečnostní zvukový poplach o hlasitosti 100 dB + blikání LED diody.
více informací...

JBL Flip 4 – s tímto perfektním reproduktorem se můžete i vykoupat

20.04.2017
Na stole nám přistál nový počin od profesionála na trhu s audiem. Má JBL Flip 4 našlápnuto, aby se stal nejlepším reproduktorem tohoto roku?
více informací...

O čem se u Bluetooth mlčí

19.04.2017
Rukama nám prošlo už mnoho různých bluetooth zařízení. Hlavně produkty přehrávající hudbu jako sluchátka či různé přenosné reproduktory nebo reproduktory na doma. Ale všimli jsme si jedné chyby, o které se moc nemluví a lidé na ni při výběru nemyslí.
více informací...

Pořádná vodní koupel pro JBL Flip 4

18.04.2017
Tento kousek je už nějaký ten den na trhu a v recenzích časopisů jsou jen samé pochvaly na tento inovovaný reproduktor. Jenk pořádné vodní koupeli. My to určitě napravíme!
více informací...

TomTom získal Autonomos, berlínský start-up zaměřený na autonomní řízení

13.04.2017
TomTom oznámil, že koupil berlínský start-up Autonomos, firmu zaměřenou na autonomní řízení. Akvizice posiluje pozici TomTomu v oblasti autonomního řízení.
více informací...

Nové TomTom GPS sportovní hodinky jsou nyní vybaveny funkcí objevování nových tras

12.04.2017
TomTom představil dvoje nové GPS sportovní hodinky. TomTom Spark 3 a Runner 3 navazují na tradici TomTom v oblasti navigace a map a jsou vybaveny funkcí objevování nových tras. Lze s nimi snadno prozkoumávat nové stezky a bezpečně najít cestu zpět, ať už se rozběhneme kamkoli. Tyto GPS sportovní hodinky jsou k dispozici se zcela novými, tenčími a hladšími řemínky v celé škále barev. Jsou určené pro každodenní nošení a vždy připravené i k tomu nejnáročnějšímu tréninku.
více informací...

TomTom uvedl nový náramek Touch Cardio

11.04.2017
Trh s nositelnými zařízeními se rozšiřuje o jeden nový přírůstek od společnosti TomTom. Novinka dostala název Touch Cardio a hned v úvodu se hodí zmínit, že v portfoliu nenahrazuje již dříve představený model Touch. Holandský výrobce jej zařadí spíše mezi cenově dostupné alternativy, aby si více rozšířil uživatelskou základnu. Případné majitele potěší celá řada potřebných funkcí pro sledování sportovních aktivit.
více informací...

Soudek i pro vodníky

10.04.2017
V JBL ctí starou dobrou pravdu, že vítězný koncept se nemění, a do tuhého konkurenčního boje, který aktuálně panuje v oblasti přenosných bezdrátových reprosystémů, vyslali dalšího člena široké firemní rodiny těchto přístrojů - model Flip, tentokrát s pořadovým číslem 4.
více informací...

Můj rok s TomTomem

07.04.2017
Letos v létě to bude zhruba rok, co jsem navázal spolupráci s firmou TomTom. To, co nosím každodenně na ruce, si nemohu vynachválit. Naopak se dostávám do situace, že pokud nemám na ruce hodinky nebo tracker, cítím se nesvůj.
více informací...

JBL FLIP4 odolá vodě i jiným nástrahám

06.04.2017
V JBL představili vylepšenou verzi přenosného reproduktoru FLIP3,  který navazuje na své předchůdce ze série FLIP a přináší množství novinek. Už při prvním dotyku se seznámíte se zdokonalenými konstrukčními prvky, které vás upoutají tím, jak přesně jsou zpracované.
více informací...

Harman vydal centrální aplikaci pro aktualizaci produktů

05.04.2017
Zvykejme si pomalu, že za chvíli už bude třeba aktualizovat téměř každé zboží. Jen před několika lety jsme se divili, když jsme museli aktualizovat sluchátka a tento trend nadále pokračuje. Aktualizujeme i jednoúčelové přenosné reproduktory, zesilovače v autě a za párlet to možná budou i obyčejné hrnečky na kávu. Ale nepředbíhejme zatím dobu.
více informací...

TEST JBL Flip 4: čtvrtá verze oblíbeného reproduktoru přichází kompletně voděodolná

04.04.2017
Na nový Flip jsme čekali už od jeho představení na CES 2017 v Las Vegas. Mluvilo se o reproduktoru, který dostane pár novinek a hlavně vyšší výkon. Toto tvrzení však musím hned v úvodu poopravit. Ano, Flip 4 přichází s několika zásadními vylepšeními, avšak papírově výkon zůstal stejný. I přes to hraje lépe. Více se dozvíte o pár řádků níž.
více informací...

Recenze JBL E25BT: bezdrátová sluchátka jako dělaná pro iPhone 7

03.04.2017
V posledních týdnech jsme se tu v recenzích zabývali vesměs samými Bluetooth reproduktory a nastal tak čas na změnu. Tentokrát se mi pod ruku dostala bezdrátová Bluetooth sluchátka od společnosti JBL, konkrétně model JBL E25BT. V rámci řady E produktů od JBL  se jedná o druhý nejnižší model. Cena sluchátek se pohybuje pod hranicí dvou tisíc korun a mohlo by se tak jednat o zajímavou vstupní bránu do světa kvalitních bezdrátových špuntů. Pojďme se tedy podívat, jak si vedou.
více informací...

Recenze Harman/Kardon Onyx Mini: velký reproduktor v malém tělě

31.03.2017
Pokud vám po přečtení nadpisu přišlo, že se opakujeme a stejnou recenzi jste četli i předpředminulý týden, není tomu tak. Předpředminulý víkend jsme testovali většího sourozence v podobě reproduktoru Onyx Studio 3. Jednalo se rozměrnější reproduktor, který nás velmi překvapil. Ne všichni ovšem mají dostatek prostoru (a financí) na to, aby si doma takovýto velký kus hardwaru umístili někam na poličku, či na stůl. Právě pro ně by mohl být dnes testovaný reproduktor Onyx Mini, který je zhruba poloviční. Znamená to ovšem, že hraje o polovinu hůře?
více informací...

JBL T450/T450BT

30.03.2017
JBL je dlouhodobě synonymem kvality, co se týká zvukového výstupu svých produktů, ale i jejich designu a zpracování. Vícekrát se nám to potvrdilo i u sluchátek této značky.
více informací...

Ultrasportovní sluchátka

29.03.2017
Dvě zvučné americké značky spojily svoje síly ve snaze vytvořit sluchátka, která kromě top designu a funkčnosti přinesou sportovcům i ultimátní zvukový zážitek a nějakou to "fičurku" navíc.
více informací...

Povinnost pro dokonalý 4K zážitek

28.03.2017
Pořídili jste nejnovší model zakřivené 4K UHD televíze. Máte radost, vždyť co může být víc? Nuž, kompletní zážitek. K perfektně ostrému obrazu totiž patří i zážitkový prostorový zvuk. Můžete si pokoj zastavit několika reproduktory nebo sáhnout po soundbaru JBL Cinema SB450.
více informací...

Sluchátka na každý den

27.03.2017
Název článku asi nejlépe vystihuje moje pocity po více než dvoutýdenním testování dvojice sluchátek. Vlastně otestované sem je měl za dva dny, ale jelikož jsem si je celkem oblíbil, strávil sem v jejich přítomnosti čas až do momentu, kdy jsme se museli definitivně rozloučit.
více informací...

Opět o krok dál

24.03.2017
V předpremiéře jen několik týdnů po uvedení na CES 2017 v Las Vegas sem dostal pod ruku čtvrté pokračování  JBL Flip4. Jen nedávno jsem testoval trojku a už tu máme vylepšeného nástupce. Reproduktor o něco málo narostl, je odolnější a zlepšila se výdrž baterie, ale nezanedbatelně narostla i jeho cena. 
více informací...

Odpoutejte se od kabelů

23.03.2017
Není to tak dávno, co jsme pro vás otestovali reproduktory JBL Control X, a máme tu wireless verzi ve stejném designu a odolném vyhotovení. Jelikož na zadní straně nenajdete reproduktorové terminály, nejde tu o generační výměnu, ale spíš o rozšíření nabídky pro uživatele, kteří neholdují kabelům a čas od času si chtějí svoje nadupané stereo přibalit na dovolenou nabo na plážovou párty. Zajímavostí je možnost spárovat navzájem dva páry (4 reproduktory) reproduktorů pro posílení zvukového zážitku.
více informací...

TomTom Runner 3

22.03.2017
Fitness hodinky TomTom Runner 3 se širokou nabídkou funkcí.
více informací...

Recenze JBL E35: Kompaktní sluchátka s kvalitním zvukem

21.03.2017
Při testovaní těchto sluchátek nás příjemně překvapil jejich zvukový projev. Hlavně když vezmeme v potaz ostatní testované modely s cenou minimálně o 20 eur nižší. Přesně jsme slyšeli ten rozdíl. V JBL použili 40 mm měniče, no stále v kompaktním těle. Kabel je vedený z pravé mušle a dá se odebrat. Má látkový potah a i kdyby se vám ho nedopatřením podařilo poškodit, snadno ho vyměníte. Navíc je odolný vůči zamotávání. Látkový potah najdete i na spojovacím oblouku.
více informací...

JBL má snad nejkrásnější Bluetooth reproduktor. Toto je JBL Pulse 3!

20.03.2017
Společnost JBL se rozhodla, že vylepší svůj už tak dost zajímavý reproduktor JBL Pulse. Druhou generaci, která taktéž nabízela světelnou show a 360stupňový zvuk, upravil tak, aby se z něho stal nejzajímavější reproduktor na letošním CES.
více informací...

Recenze JBL T450BT: Sluchátka, ze kterých vás hlava bolet nebude

17.03.2017
Toto jsou sluchátka s přítlake na uši, které vás nebudou tlačit. Zároveň budou pevně držet. Jsou zkonstruovaná tak, abyste je měli na cestování. Mušle se dají sklopit 90° a ve spojovacím mostě i složit. Zabeou díky tomu podstatně méně místa. Balení neobsahuje audiokabel a tento model je vysloveně bezdrátový. Délka hraní na jedno nabití je do 11 hodin, takže to vystačí na běžné používání po dobu několika dní.
více informací...

Harman Kardon Go+Play: Diskotéka s sebou

16.03.2017
Harman Kardon není ve světě přenosných zvukových systémů nováčkem a dokazuje to i novým bluetooth reproduktorem Go+Play. Novinka jde tak trochu proti proudu. Zatímco ostatní výrobci přidávají do svých produktů další a další funkce, Harman Kardon přináší jednoduchá zařízení, která s okolím propojíte jen přes bluetooth nebo linkový vstup. Kromě poslechu hudby umožňuje i hlasité telefonování v úloze hands-free, to je však z funkcí všechno. Na druhou stranu dostanete reproduktor s výkonem 100 W a frekvenčním rozsahem 50 Hz – 20 kHz, který vám díky zabudované baterii ozvučí vaši párty na téměř 8 hodin, navíc ho můžete využít i jako powerbank. Konstrukce je masivní, ale ne vodotěsná. Přenosnost se tu myslí spíš tak, že ho budete přenášet po domě, případně autem. Na zabalení do batohu je příliš velký a těžký.
více informací...

Samsung dokončil akvizici se společností Harman

15.03.2017
Akvizice s firmou Harman, která byla oznámena koncem minulého roku, je ukončena. Samsung investoval do koupě specialisty na audio systémy a automobilovou elektroniku osm miliard amerických dolarů.
více informací...

Vývoj nezastavíš: porovnání dvou mini Bluetooth reproduktorů

14.03.2017
V redakcii fony.sk porovnali ultra levné bluetooth reproduktory z různých let výroby. Jak je vidět na videu, rozdíl je propastný. My jen dodáme, že JBL GO, už je druhý rok nejprodávanějším reproduktorem roku podle českej i slovenské heureky.
více informací...

Hudobný surfer

13.03.2017
Integrovať Google Chromecast do Bluetooth reproduktora sa nám v prvom momente javilo ako neuvážené riešenie. JBL Playlist je totiž malý, dizajnovo veľmi pekný reproduktor, ktorý si postavíte pod monitor, aby sa stal vaším majákom príjemností počas práce. Prvé dojmy však rýchlo vyprchali a my sme zo spojenia JBL reproduktora a Chromecast nadšení.
více informací...

Co všechno dokáže JBL Playlist

10.03.2017
JBL začátkem roku představila inovované přenosné reproduktory JBL Flip 4 a JBL Pulse 2. Ve stínu těchto novinek byl představen i JBL Playlist a právě ten jsme dostali k otestování, abychom zjistili, co tento nenápadný reproduktor dokáže.
více informací...

Harman by mohl být první, kdo by přinesl bezdrátové CarPlay do velké skupiny vozů

09.03.2017
CarPlay. Kdo má iPhone a jezdí ve voze středí třídy a vyšší vyrobené po roce 2014 nebo disponuje nějákým modernějším multimediálním systémem nejspíše ví o čem je řeč. Připojíte svůj iPhone kabelem k autu a zjednodušené verze vašich aplikací můžete ovládat přes palubní systém vozu a soustředit se tak na jízdu.
více informací...

Hrající uši

08.03.2017
Psali jste si o ně, tak tady jsou. Třináct špuntových sluchátek s cenou do 600 Kč. Jestli čekáte suché shrnutí, že všechna levná sluchátka hrají špatně, tak jste na omylu, některé kusy jsou vysloveně výborné. Na druhou stranu jsou tu i modely, které prostě za nákup nestojí.
více informací...

Recenze JBL Flip 4 – přenosný kopec zábavy po čtvrté

07.03.2017
Bezdrátový reproduktor JBL Flip je pojmem. Jedná se nejikoničtější produkt z nabídky JBL a o jeho popularitě svědčí fakt, že jej v JBL velmi často inovují. Změny přichází vesměs každý rok a my se v dnešní recenzi podíváme již na čtvrtou iteraci populárního reproduktoru. Dnes tu máme horkou novinku v podobě generace číslo 4. JBL Flip 4 získal na letošním CESu ocenení Innovation Award, pojďme se tedy podívat na to, jak si nová verze vede a co se od posledně změnilo.
více informací...

Recenze Harman/Kardon Onyx Studio 3 – poslech ve stylovém provedení

06.03.2017
Když mi na stole přistála krabice od tohoto reproduktoru, nejdřív jsem se trochu vyděsil. Velikostně totiž vypadá, jakoby se v ní nacházela například mikrovlnka (dobře, menší mikrovlnka). Pohled na potisk však okamžitě jakékoliv spekulace utíná. Před sebou mám luxusně vypadající reproduktor z nabídky společnosti Harman/Kardon. Konkrétně se jedná o model Harman/Kardon Onyx Studio 3. Základní informace na obalu vypadají lákavě a specifikace snad ještě více. Pojďme se tedy podívat, co se to v obří krabici skrývá za poklad.
více informací...

Představujeme: motocyklová navigace TomTom Rider 40

03.03.2017
Udělejte si z každé jízdy vzrušující dobrodružství - teď si můžete navrhnout vlastní dokonalé dobrodružství: plynulou jízdu na otevřené cestě nebo vzrušující zážitek při naklápění se v těch nejostřejších zatáčkách na těch nejvyšších vrcholech. A to s doživotní aktualizací map zadarmo.
více informací...

Našimi produktami roka 2016 sa stávajú....

02.03.2017
Najznámejší porovnávač cien Heureka každoročne vyhlasuje produkty roka v rámci každej kategórii. Okrem množstva nákupov sa samozrejme započítavá aj spokojnosť s produktami. My vieme že predávame kvalitné produkty a tak sme aj v niekoľkých kategóriach zvíťazili či úplne ovládli.
více informací...

Párty kdekoliv na cestách? To chce pořádně odolný reprák

01.03.2017
Znáte to – najednou dostanete chuť si svou obľíbenou hudbu pořádně vypeckovat. Na cesty či dovolenou si však nikdo nechce brát nic těžkého a zároveň je hudba z mobilu dost slabá. Šikovným řešením je odolný bluetooth reproduktor JBL Charge 3, se kterým si uděláte párty i přímo v bazénu. Podívejte se na naše video představení, kde ho nemilosrdně zkoušíme v ledové vodě.
více informací...

Recenze JBL E55BT – opravdu skvělý poslech přes Bluetooth

28.02.2017
Po dlouhé době se nám do redakce opět dostala nějaká ta sluchátka a my si tak pro vás můžeme, na následujících několik týdnů, připravit mnoho zajímavých testů. Momentálně tu máme mnoho zajímavých produktů z několika rozličných kategorií. Kolečko recenzí začneme se sluchátky JBL E55BT. Z počátku nenápadná Bluetooth sluchátka ve finále opravdu překvapila. Na našem trhu se dají pořídit v cenové hladině kolem tří a půl tisíce korun. Pojďme se tedy podívat na to, jaká jsou.
více informací...

Recept na usměvavé toasty

27.02.2017
Chcete dětem udělat ráno radost, ale nemáte na to čas? Přinášíme vám jednoduchý návod na pěkné usměvavé toasty. Příprava vám skutečně zabere jen 2s. Není to překlep. Opravdu jen dvě sekundy. Podívejte se na náš návod v krátkém videu.
více informací...

Recenze: Parní čistění – domácí spotřebiče

23.02.2017
V předchozím článku jsme Vám přiblížili, jak jsme pomocí parních čističů bojovali se špínou v kuchyni - zejména tedy s mastnotou a vodním kamenem. Parní čističe jsme vyzkoušeli i na domácích spotřebičích, které jsme si kdysi dávno přinesli domů zářící na všechny strany. Už se také zdálo, že tyto jejich slavné časy pominuly, ale ...
více informací...

Ultramaratonec testuje TomTom Adventurer

22.02.2017
K testování sporttesteru TomTom Adventurer sem se dostal z portálu a e-shopu vzdy.sk, zač jim děkuji. Běžně bych se k tomuto modelu asi ani nedostal, protože sporttestery na běh se slabší výdrží baterky, jako 20h ani nemám proč na ultra používat. Na trhu jsou možná tři modely, které mají podobnou výdrž baterky a tak není velmi z čeho vybírat.  Bohužel je to jedno z omezení pro ultra trail.
více informací...

JBL T110, T210, T290

21.02.2017
Logo JBL je téměř okamžitou zárukou kvality zpracovánía zvukového zážitku, co mi už víc než rok dokazuí moje JBL štupláky. I v případě této trojice je tomu více-méně tak.
více informací...

Filtrační konvice na vodu Laica testovaná Státním zdravotním ústavem!

20.02.2017
Po tom, co konvice konkurenčních značek měly problém projít testy, jsme se rozhodli jít s kůží na trh s konvicemi značky Laica a nechat je otestovat Státním zdravotním ústavem.
více informací...

Recenze: Parní čištění kuchyně

17.02.2017
Po důkladném přeškolení výrobcem, který nás pravým italským temperamentem navnadil na parní čističe Ariete, se všechny vzorky rozprchly do domácnosti našich kolegů jako nikdy předtím. U všech kolegů sklidily parní čističe největší úspěch v kuchyni, nezávisle na tom, který typ parního čističe použili. Pro srovnání, jak byli s výsledky spokojení, jsme požádali kolegy o obodování na stupnici 0-100 a vytvořili jsme z jejich hodnocení průměr. Toto hodnocení najdete na konci každé části.
více informací...

Stěhujeme slovenské sídlo firmy

17.02.2017
Jako zákazníci jste volali po nových prostorách naší košické centrály spolu s nevyhovujícím odběrným místem. A i my jsme potřebovali změnu, tak jsme se rozhodli, že po loňském přestěhování pražské centrály uděláme změnu i na Slovensku. 
více informací...

TomTom Sports dostupný už i pro CZ a SK

16.02.2017
Novou aplikaci pro mobilní telefony představila firma TomTom už na výstavě CES v Las Vegas začátkem roku, kdy ji ještě měli len v beta verzi. Koncem ledna ji uvolnili pro vybrané země, ale tento pátek (10.02.) už je dostupná prostřednictvím AppStore a Google Play i u nás.
více informací...

Barelová nebo filtrovaná voda? Testovali jsme.

15.02.2017
Po 10 letech jsme byli nuceni opustit naši starou kancelář a nastěhovat se do zbrusu nových a moderních kancelářských prostorů. Při stěhování jsme uvažovali o každé věci, zda s námi půjde dál či nikoliv. Rozhodování padlo i na barel s vodou, ze kterého všichni čepujeme studenou i teplou vodu. Nové prostory jsme se rozhodli pojmout minimalisticky a tak s námi zásobník vody na nové místo neputoval. Kromě toho, že v naší nové kanceláři nestojí nevzhledný automat na vodu, jsme ještě také ušetřili místo, protože k automatu připadala vždy zásoba několika plných barelů vody. Hledali jsme nové řešení pro náš pitný režim. První možností byla instalace filtračního systému přímo do kohoutku u dřezu, a to od stejného dodavatele jako barelová voda. Tato varianta by stála cca 15 000 Kč. Možnost jsme zavrhli a hledali dál.
více informací...

Jak si vybrat inhalátor

14.02.2017
Účinky inhalování – vdechování léčivých výparů znali naši předci už několik století před naším letopočetem. Nemocní lidé inhalovali např. výpary eukalyptu. Dnes je inhalační terapie přirozenou součástí v léčbě různých nemocí dýchací soustavy.
více informací...

Svlékli jsme JBL Charge 3 do naha!

13.02.2017
Zajímalo vás vždy, co se schovává pod vrchním krytem přenosných reproduktorů JBL Charge 3? Teď máte příležitost se na to zblízka podívat. Dokonce ve slow-motion, jak dobře hrají tyto reproduktory.
více informací...

Hledáme partnera k obrazovce

10.02.2017
Pokud jste investovali nezanedbatelnou sumu do pořádného TV panelu, potěšení z nové kvality obrazu je pochopitelné. Pokud však nepoužíváte domácí kino, s úrovní zvuku budete spokojení pravděpodobně méně.
více informací...

Neřiďte se slepě radami výrobců

09.02.2017
Občas se mi úplně rozum zastaví a zadře, když od někoho slyším, že příslušenství a produkty k výrobku se musí kupovat jen v originálu, a nedají si říct, že je to úplná blbost. Samozřejmě jsou výjimky, ale posuďte sami.
více informací...

Nejen na cesty

08.02.2017
Jsme civilizací nomádů. A to zdaleka nemám na mysli jen vlnu migrantů valící se do Evropy. My – dovolenkově poznávací nomádi, návštevníci fitnescenter, běžci lesoparky a pacienti krátící si čas na pohotovosti s podvrtnutým kotníkem.  Na svých cestách máme také naše věčné společníky - smartphony - se svou oblíbenou. A tyhle věcičky umí něco, čemu se říká Bluetooth. Nu díky tomu si ten, komu se nechce trápit s kabelama sluchátek, může ze široké nabídky na trhu vybrat nějaká bezdrátová. Pokud preferujete dobrý zvuk a máte hlouběji do kapsy (například studenti), mám pro vás dva horké tipy z domu JBL.
více informací...

Připravené na zátěž

07.02.2017
Sportovní sluchátka s reflexním páskem bez zpevněné nosné konstrukce na krku jsem testoval do jarního vydání  HIGH&Style. Když jsem vytáhl ze stejné krabičky téměř stejná sluchátka, trochu jsem znejistěl. Budu mít vůbec o čem psát? Nakonec příbuznost obou modelů není vůbec náhodná. JBL Reflect mini BT se staly za cenu necelých 2 700 Kč bestsellerem a „vylepšený“ model JBL Reflect Contour BT jsou už téměř na jisto přesvědčit doposud nepřesvědčené.
více informací...

Dopřejte si zdravý nádech. Inhalujte.

06.02.2017
Říkáte si, nádech jako nádech. Možná se budete divit, ale "zdravé dýchání" dokáže hotové zázraky. Co dělat, pokud se nachlazení, chřipka či jiné resprirační potíže neustále vrací a ne a ne se jich zbavit? Pokud nepatříte k zastáncům antibiotik, zkuste něco méně invazivního a hlavně s dlouhodobým efektem. INHALUJTE.
více informací...

Podařené špunty

03.02.2017
Když jsem tyto designové špunty od JBL postupně vybaloval z krabiček, vůbec jsem netušil, s jakou cenovou kategorií mám co dočinění. Všechno pěkně solidně zabalené spolu se soupravou vyměnitelných nástavců různých velikostí. Přesně tak, jak jsem u značky JBL zvyklý.
více informací...

Podařená zmenšenina

02.02.2017
Designově odolné reproduktory JBL, které se nabízí v různýchv velikostech byly pravděpodobně inspirací pro vznik přenosného reproduktoru ONYX MINI.
více informací...

Odolná, zvukově dospělá a cenově dostupná

01.02.2017
Dvojice uzavřených sluchátek od JBL patří do kategorie cenově dostupných sluchátek, které svou konstrukcí zaručují dobrou skladnost a slušnou odolnost. Oba modely jsou z designové a konstrukční stránky téměř k nerozeznání. Nejviditelnějším rozdílem je přítomnost kabelu u levnější verze T450 a několik ovládacích tlačítek na verzi se zabudovaným modrozubem.
více informací...

Recenze: JBL Cinema SB150

31.01.2017
Častým problémem televizí v obýváku je plechový zvuk z integrovaných reproduktorů v TV. Řešením je soundbar, tedy přídavný reproduktor k TV, který pro uživatele přináší nový zážitek a skvělou reprodukci zvuku. My jsme otestovali soundbar JBL Cinema SB150, který nabídne velmi dobrý výkon a vnese nový dech do domácnosti.
více informací...

TomTom Adventurer očima běžce v Towerruningu

30.01.2017
Běhám, dá se říct všude možně. Nahoru dolu. Kopce, lesy, pole, město, cesty, všechno. Dostaly se mi do ruky a na ruku hodinky Tomtom Adventurer. A nemůžu si stěžovat. Už jsem si odvykl na jiné ovládání, které bylo na mých předešlých hodinkách, a Tomtom-y mi přijdou teda podstatně jednodušší. Hlavně nastavení tréninků.
více informací...

Štiky v kapřím rybníku

27.01.2017
Známá americká značka představila dvojici supraaurálních sluchátek s mušlemi na uši, která překvapí mimořádně výhodným poměrem užitné hodnoty k ceně. Jde o jednoduchý headset T450 a bezdrátový model T450BT.
více informací...

Tomáš Čelko překvapeně vítězí v Itálii

26.01.2017
V neděli (22.01.2017) se v Itálii v blízkosti Říma v Latine na Torre Pontina otvírala sezóna v Towerrunningu. Já, Tomáš Čelko, jako loňský vítěz, jsem nemohl chybět ani na 4. ročníku této krásné soutěže.
více informací...

Uklízejte efektivně s parním čističem nové generace

25.01.2017
Uklízení je pro každého z nás spíše nutné zlo než zábava. Chcete otravnou činností strávit co nejméně času a dosáhnout co nejlepšího efektu? Sáhněte po parních čističích, kteří jsou skvělými a úžasnými pomocníky pro domácnost. Zapomeňte na zdlouhavé leštění vodovodních kohoutků, kávovarů či konvic na vodu. S parním čističem vám vše půjde mnohem lépe, stačí si jen dobře vybrat z modelů specifických právě pro vaše potřeby, abyste našli nejlepší řešení pro vaši domácnost.  Jaké jsou výhody a nevýhody parního čištění, také i jaké známe základní druhy, podle čeho se rozhodnut a jaký model je pro Vás nejlepší jsme už psali v předešlých článcích. Dnes Vám představíme jedinečnou novinku na našem trhu od průkopníka v parním čištění – italské značky Ariete – X Vapor Deluxe.
více informací...

Archiv